04 Ekim 2013, Cuma 14:25:19

SHGM: "KADROMUZU GÜÇLENDİRİYORUZ"

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesindeki Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) kadrosunu güçlendiriyor.
  • Şarhoş diyen arkadaş Altan Yaşar Tekin e neden sarhoş yakıştırması yaptınız açıklayın bizlerde bilelim yılların pilotu olduğunu biliyoruz
  • Kara havaciliktan pilotlari alirlar onlarda 1-2 sene calisirlar thy ile aralarini sicak tutarlar lisanslarina "uzay mekigi" haric her turlu tipi isletirler ondan sonra ver elini thy!
  • İki bulut görüp bir rüzgar esse, ben uçmam diyen insanlar değilse sorun yok!
  • mevcut deneyimli kadrona kıymet ver önce
  • Altan gelsin tabi,,, böyle hava aracsiz da ucabilen adamlar lazım,,, tasarruf eder devlet
  • Altan Yaşar TEKİN Hocamızı orada görmek isteriz 10 numara adam gibi adamdır
  • alınacak kontrol pilotların uçuş saatleri, 5000 SAAT olmalı,tecrübeleri ve bu işi bilmeleri önemli.şimdi yaşı ,ıtpl ve ingilizce aranırsa yine kalıteli hocalar giremez.cavidan hoca gibi düzgün yanlışı olmayan kalıteler olmalı.
  • Kadro güçlendirmek çözüm değil. Asıl çözüm bir denetlemeye başlanıldığında üşenmeden sıkılmadan denetlemek. Bir havayolu şirketinin denetlenmesi maxinum 1 gün sürüyor bukadar kolaymı ??? Ankara'dan gelen denetlemeciler istanbulu sadece gezmeye geliyor ve bunun yanısıra işler taiki çabuk bitmeli dimi ?
  • Aim uzmani almanizi da bekliyoruz.
  • umarım tecrübeli öğretmen pilot alırlar yıllarını vermiş hocalarımızı.... ve önemli olan ppl ve cpl seviyesine gelen pilot adaylarını konntrol edecek yağmur çamurda uçabilecek pilotları alırlar.

 

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, hem gözetim hem de denetimlerini daha sağlıklı hale getirebilmek için kadrosunu güçlendiriyor.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, bu kapsamda 10 Kontrol pilotu, 10 Hava Trafik Kontrolörü ve 4 Uçuş Tabibi'ni İdari Hizmet Sözleşmeli olarak alımı için onay çıktığını açıkladı.

İŞTE SHGM TARAFINDAN YAPILAN O AÇIKLAMA
 

 

 

SHGM: "KADROMUZU GÜÇLENDİRİYORUZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Şarhoş ~ 10 yıl önce
Şarhoş diyen arkadaş Altan Yaşar Tekin e neden sarhoş yakıştırması yaptınız açıklayın bizlerde bilelim yılların pilotu olduğunu biliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
basamak ~ 10 yıl önce
Kara havaciliktan pilotlari alirlar onlarda 1-2 sene calisirlar thy ile aralarini sicak tutarlar lisanslarina "uzay mekigi" haric her turlu tipi isletirler ondan sonra ver elini thy!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi bakalım ~ 10 yıl önce
İki bulut görüp bir rüzgar esse, ben uçmam diyen insanlar değilse sorun yok!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Al babam alda, ~ 10 yıl önce
mevcut deneyimli kadrona kıymet ver önce

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sarhoş ~ 10 yıl önce
Altan gelsin tabi,,, böyle hava aracsiz da ucabilen adamlar lazım,,, tasarruf eder devlet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
duayen ~ 10 yıl önce
Altan Yaşar TEKİN Hocamızı orada görmek isteriz 10 numara adam gibi adamdır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
deneyimli hocalar ~ 10 yıl önce
alınacak kontrol pilotların uçuş saatleri, 5000 SAAT olmalı,tecrübeleri ve bu işi bilmeleri önemli.şimdi yaşı ,ıtpl ve ingilizce aranırsa yine kalıteli hocalar giremez.cavidan hoca gibi düzgün yanlışı olmayan kalıteler olmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kadro güçlendirmek çözüm değil. Asıl çözüm bir denetlemeye başlanıldığında üşenmeden sıkılmadan denetlemek. Bir havayolu şirketinin denetlenmesi maxinum 1 gün sürüyor bukadar kolaymı ??? Ankara'dan gelen denetlemeciler istanbulu sadece gezmeye geliyor ve bunun yanısıra işler taiki çabuk bitmeli dimi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AIM ~ 10 yıl önce
Aim uzmani almanizi da bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şahin ~ 10 yıl önce
umarım tecrübeli öğretmen pilot alırlar yıllarını vermiş hocalarımızı.... ve önemli olan ppl ve cpl seviyesine gelen pilot adaylarını konntrol edecek yağmur çamurda uçabilecek pilotları alırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Katılıyorum. ~ 10 yıl önce
Bir ara SHGM nin kontrol pilotları gelip de öğrencilerle uçmaya korkuyorlardı da okulda çaylarını kahvelerini içerlerken o okulun öğretmenleri yapıyordu kontrol uçuşlarını. Bunun değişmesi için alınacak kişilerin gerçek tecrübeli öğretmen olarak belirli uçuş saatlerini geçmiş hocalarımızın olmasıdır.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000