20 Kasım 2018, Salı 10:36:15

SHGM ile DHMİ'den taziye mesajı

Eğitim uçuşu için dün Çıldır Havalimanı'ndan havalanan ve daha sonra irtibatı kesilen Cessna 172S tipi uçağın enkazına bugün ulaşıldı. SHGM ile DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak taziye mesajı yayınladı.
  • Hepimizin başı sağolsun..İki havacılık sevdalısı arkadaşımızı kaybettik..Onlar da göklerden gönüllere uçtular.Bunun tarifi yok.Mekanları cennet olsun..Türk Hava Yolları ve Akademi yönetiminden ses yok 2 gündür.Gayet yakışıksız bir hareket..Ayrıca rahmetli pilotlarımız için yakışıksız yorumlar yapan cahiller tüm sektör için tamamen kayıpsınız..
  • Sozumona hic samimi degilsin. Önce tazminatlari bi arttir
  • (Her haberin altındaki yorumlara bakıyorum; sadece taziye olması gerekenlerde bile kavga çekememezlik. Nasıl bir sektör olduğu kanısına insanlar nasıl varsın; buradan değil inşallah)Ölenler için çok üzgünüm. Allah rahmet eylesin.
  • Değerli Abilerim,Ablalarım,Kardeşlerim.. Yapmış olduğunuz yorumlara bakıyorum da herkes çok bilmiş,her bir kişiden gereksiz cümleler anlam içermeyen boş konuşmalar(elbette bazı yorumlar hariç).Anlamadığım konu şu.Hocamız ve eğitimde olan kardeşimiz, elim bir kaza sonucu vefat etmiş.Neden arkalarından gereksiz,üstünüze vazife olmayan cümleler kuruyorsunuz.Gün gelir o çok bilmişliğiniz sizi bitirir.Hayatınız biter.Allah aşkına bilinçli yorum yapın.Allah rahmet eylesin ,var mı yapabileceğimiz birşey diyeceğinize " yok kadından pilot olmaz yok hoca bilmiyor ,yok efendim hava olayı.Bırakın işi bilenler ve üstüne vazife olanlar araştırsın,bir sonuç ortaya çıksın.Ardından sizde bu sonucu, bilginiz ile yorumlayın.Yazmayayım diyorum ama inanın öyle basit öyle gereksiz yorumlar var ki insanı bu sektörden soğutuyorsunuz.Havacılığın a'sından anlamayan kardeşlerimiz ,abilerimiz yorumlarını kendilerine saklarlar ise daha hoş bir durum ortaya çıkacaktır. Lütfen konuyu saptırmayalım.Saygı değer hocalarıma vesselam... Allah rahmet eylesin,mekanları cennet olsun.
  • Vefat eden arkadaslarimiza Allahtan rahmet diliyorum. Dhmi ve shgm thy a.oluncami bassagligi mesaji yayinlamak akillarina geldi. Diger kazalarda vefat eden arkadaslar pilot degilmiydi?...
  • Bazı havacıların ne kadar rezil rüsva insanlar olduğunu anlamak için airporthaber'deki yorumları okumak yeterli. Sizinle aynı havayı solumak zorunda olduğum için üzülüyorum.
  • Mekanları cennet olsun, allah geride kalanlarına sabırlar versin.
  • Cok iyi beyefendi bilgili bir insandı cok uzgunuz allah rahmet eylesin geride kalan yakınlarına sabırlar versin
  • Allahtan her iki gökyüzü sevdalısına rahmetler diliyorum.Işıklar içinde uyusunlar.Ailelerine.sevevlerine ve tüm camiaya sonsuz sabırlar.Acılarının ne kadar büyük olduğunu biliyor ve yüreğimde hissediyorum.Bende 7 yıl önce aynı tarihte uçak kazasında eşimi kayıp ettim.7 yıldır mahkeme devam ediyor.Her seferinde trajikomik olaylar yaşiyoruz.Atanan apron memuru bilirkişiden tutunda,toplama uçağa ait olmayan parçalarla yapılmış motora arıza yoktur raporu veren askeri bakım kuruluşuna kadar.Sırf bir yerleri aklamak için karalanan pilotlar.Ateş düştüğü yeri yakıyor.Ama en çok adaletsizlik içimi yakıp eritiyor.Adaletin birgün hepimize lazım olabileceğini lütfen unutmayalım.Kazasız belasız emniyetli uçuşlar dileğiyle.
  • havacılık camiası neden kulaktan dolma bilgilerle kaza yorumluyor ,shgm kaza raporlarını yayınlamalı camia ders cıkartmalı diye düşünüyorum...

Eğitim uçuşu için dün Çıldır Havalimanı'ndan havalanan ve daha sonra irtibatı kesilen Cessna 172S tipi uçağın enkazına bugün ulaşıldı.

Yaşanan kazada öğretmen pilot Hamdi Yılmaz ile pilot adayı Merve Altun hayatını kaybetti. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak taziye mesajı yayınladı.

İşte o mesajlar:
 

SHGM ile DHMİ'den taziye mesajı

Yorumlar Tüm Yorumlar (90)

T-38-Vefasızlık ~ 5 yıl önce
Hepimizin başı sağolsun..İki havacılık sevdalısı arkadaşımızı kaybettik..Onlar da göklerden gönüllere uçtular.Bunun tarifi yok.Mekanları cennet olsun..Türk Hava Yolları ve Akademi yönetiminden ses yok 2 gündür.Gayet yakışıksız bir hareket..Ayrıca rahmetli pilotlarımız için yakışıksız yorumlar yapan cahiller tüm sektör için tamamen kayıpsınız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen ~ 5 yıl önce
Sozumona hic samimi degilsin. Önce tazminatlari bi arttir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sen e ~ 5 yıl önce
napcan tazminatı? bak hayat kısa..insanlar göçtü gitti sen hala tazminat peşindesin
Ist ~ 5 yıl önce
(Her haberin altındaki yorumlara bakıyorum; sadece taziye olması gerekenlerde bile kavga çekememezlik. Nasıl bir sektör olduğu kanısına insanlar nasıl varsın; buradan değil inşallah)Ölenler için çok üzgünüm. Allah rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Düşünce Önemli.. ~ 5 yıl önce
Değerli Abilerim,Ablalarım,Kardeşlerim.. Yapmış olduğunuz yorumlara bakıyorum da herkes çok bilmiş,her bir kişiden gereksiz cümleler anlam içermeyen boş konuşmalar(elbette bazı yorumlar hariç).Anlamadığım konu şu.Hocamız ve eğitimde olan kardeşimiz, elim bir kaza sonucu vefat etmiş.Neden arkalarından gereksiz,üstünüze vazife olmayan cümleler kuruyorsunuz.Gün gelir o çok bilmişliğiniz sizi bitirir.Hayatınız biter.Allah aşkına bilinçli yorum yapın.Allah rahmet eylesin ,var mı yapabileceğimiz birşey diyeceğinize " yok kadından pilot olmaz yok hoca bilmiyor ,yok efendim hava olayı.Bırakın işi bilenler ve üstüne vazife olanlar araştırsın,bir sonuç ortaya çıksın.Ardından sizde bu sonucu, bilginiz ile yorumlayın.Yazmayayım diyorum ama inanın öyle basit öyle gereksiz yorumlar var ki insanı bu sektörden soğutuyorsunuz.Havacılığın a'sından anlamayan kardeşlerimiz ,abilerimiz yorumlarını kendilerine saklarlar ise daha hoş bir durum ortaya çıkacaktır. Lütfen konuyu saptırmayalım.Saygı değer hocalarıma vesselam... Allah rahmet eylesin,mekanları cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Plt. ~ 5 yıl önce
Vefat eden arkadaslarimiza Allahtan rahmet diliyorum. Dhmi ve shgm thy a.oluncami bassagligi mesaji yayinlamak akillarina geldi. Diger kazalarda vefat eden arkadaslar pilot degilmiydi?...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
turkhavacilari ~ 5 yıl önce
Bazı havacıların ne kadar rezil rüsva insanlar olduğunu anlamak için airporthaber'deki yorumları okumak yeterli. Sizinle aynı havayı solumak zorunda olduğum için üzülüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hüsto ~ 5 yıl önce
Mekanları cennet olsun, allah geride kalanlarına sabırlar versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aydın ~ 5 yıl önce
Cok iyi beyefendi bilgili bir insandı cok uzgunuz allah rahmet eylesin geride kalan yakınlarına sabırlar versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇIĞLIK ~ 5 yıl önce
Allahtan her iki gökyüzü sevdalısına rahmetler diliyorum.Işıklar içinde uyusunlar.Ailelerine.sevevlerine ve tüm camiaya sonsuz sabırlar.Acılarının ne kadar büyük olduğunu biliyor ve yüreğimde hissediyorum.Bende 7 yıl önce aynı tarihte uçak kazasında eşimi kayıp ettim.7 yıldır mahkeme devam ediyor.Her seferinde trajikomik olaylar yaşiyoruz.Atanan apron memuru bilirkişiden tutunda,toplama uçağa ait olmayan parçalarla yapılmış motora arıza yoktur raporu veren askeri bakım kuruluşuna kadar.Sırf bir yerleri aklamak için karalanan pilotlar.Ateş düştüğü yeri yakıyor.Ama en çok adaletsizlik içimi yakıp eritiyor.Adaletin birgün hepimize lazım olabileceğini lütfen unutmayalım.Kazasız belasız emniyetli uçuşlar dileğiyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaza raporu ? ~ 5 yıl önce
havacılık camiası neden kulaktan dolma bilgilerle kaza yorumluyor ,shgm kaza raporlarını yayınlamalı camia ders cıkartmalı diye düşünüyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaza raporuna cvp ~ 5 yıl önce
yayınlamazlar kardeşim yayınlamazlar..neden mi :şapka düşer kel görünürde ondan..bu ülkede ölen öldüğüyla kalır maalesef...hiç kimse hatasını kabul etmez..olayı meteorolojik şartlara baglar dosya kapanır..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000