04 Ağustos 2016, Perşembe 10:31:57

SHGM ilanda değişikliğe gitti

Si̇vi̇l Havacılık Genel Müdürlüğünde çalıştırılacak, uçuş tabiplerinde aranan nitelikler yeniden düzenlendi.
  • Merak ediyorum acaba daha önceki ilana başvuran ve uçuş tabipliği belgesi olmayan hangi aday için bu nitelik yeniden düzenlendi??? Acaba bu uçuş tabipliği sertifikası olmayan ve ilana başvuran pratisyen dr arkadaş SHGM'deki hangi doktorun arkadaşı ve ve o SHGM'deki dr. bu kişinin işe alınması için ısrarla yetkili kişilerden bu şartın değişmesini istedi.....SHGM ve SHGM'deki uçuş doktorları bu soruya cevap verirse iyi olur...
  • O rakama calisacak doktoru biraz zor bulurlar en dandik ozel hastane 8-10bin kira veriyor
  • 100 Bin Lira olsun hakediyorlar :p 2 evrak imzala temam
  • shgm memlekette bu kadar çok olay yaşanırken , notamlar uçuşurken lutfedip sitesinde iki satır bir şey yayınlasaydı, hala bayram tebriği ve hala başbakan ı ulaştırma bakanı sanıyor hakkaten gündemi iyi takip ediyorlar.
  • bence bunlara en az 30bin tl vermek laızm

Si̇vi̇l Havacılık Genel Müdürlüğünde çalıştırılacak, uçuş tabiplerinde aranan nitelikler yeniden düzenlendi.

Si̇vi̇l Havacılık Genel Müdürlüğünde İdari̇ Hi̇zmet Sözleşmesi̇ İle Çalıştırılacak Personel Hakkında Kararda Deği̇şi̇kli̇k Yapılmasına İli̇şki̇n Karar, Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Karar, genel müdürlükte idari hizmet sözleşmesi ile çalıştırılacak personelin çalışma usul ve esaslarını düzenliyor.

Buna göre, uçuş tabibi olarak istihdam edilen personelin taşıması gereken niteliklerde değişikliğe gidildi. Daha önce bu kapsamda istihdam edilenlerin tümünde aranan "Geçerli uçuş tabibi kursu sertifikasına veya hava uzay hekimliği uzmanlık belgesine sahip olma" şartı esnetildi.

Uçuş tabibi olarak istihdam edilenler, 3 yıl içinde gerekli kursları başarıyla bitirip, sertifika alabilecek.

Genel müdürlük bünyesinde 0-3 yıl meslek tecrübesine sahip olan uçuş tabiplerine, 6 bin 101, 3-5 yıl meslek tecrübesi olan ve uzmanlık belgelerine sahip uçuş tabiplerine 6 bin 557, 5 yıl üzerinde meslek tecrübesi ve uzmanlık belgelerine sahip uçuş tabiplerine 6 bin 982 lira ödenecek.

SHGM ilanda değişikliğe gitti

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

misafir ~ 8 yıl önce
Merak ediyorum acaba daha önceki ilana başvuran ve uçuş tabipliği belgesi olmayan hangi aday için bu nitelik yeniden düzenlendi??? Acaba bu uçuş tabipliği sertifikası olmayan ve ilana başvuran pratisyen dr arkadaş SHGM'deki hangi doktorun arkadaşı ve ve o SHGM'deki dr. bu kişinin işe alınması için ısrarla yetkili kişilerden bu şartın değişmesini istedi.....SHGM ve SHGM'deki uçuş doktorları bu soruya cevap verirse iyi olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MİSAFİRE CEVAP ~ 8 yıl önce
DHMİ'nin de İstanbul, Ankara, İzmir, Dalaman, Antalya havalimanlarında uçuş hekimi var diye biliyorum, eğer SHGM uçuş hekimi bulamadıysa niye ek bir ücret verip (ki yeni uçuş hekimi almadan daha da ucuza gelir) bu bölgelerdeki uçuş hekimlerinden yararlanmıyor, her iki kurum da sonuçta anı bakanlığa bağlı (Ulaştırma Bakanlığı). Hem uçuş hekimi olmayan biri SHGM'de nasıl çalışabilir ki orada yapılan işlerin en başında uçucuların sağlık raporlarının incelenmesi gelir, bu eğitimi almamış ve bu konuda sertifikası olmayan biri kimi neye göre değerlendirecek...Evet SHGM'ye sormak lazım kimin için bu aranan şartlarda değişiklik yapılıyor
Zor bulurlar ~ 8 yıl önce
O rakama calisacak doktoru biraz zor bulurlar en dandik ozel hastane 8-10bin kira veriyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tabi ya ~ 8 yıl önce
100 Bin Lira olsun hakediyorlar :p 2 evrak imzala temam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
shgm ~ 8 yıl önce
shgm memlekette bu kadar çok olay yaşanırken , notamlar uçuşurken lutfedip sitesinde iki satır bir şey yayınlasaydı, hala bayram tebriği ve hala başbakan ı ulaştırma bakanı sanıyor hakkaten gündemi iyi takip ediyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
az ~ 8 yıl önce
bence bunlara en az 30bin tl vermek laızm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aza az ~ 8 yıl önce
olur mu en az 75 bin tl lazım

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000