26 Ocak 2015, Pazartesi 09:45:30

SHGM HAVACILIK UZMAN YARDIMCISI ARIYOR

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), 21 havacılık uzman yardımcısı alacak.
  • Sınavları THK Üniversitesi mi yapacakmış? Şu hale bakarmısınız? 3-4 ne olduğu belli olmayan adam 20-25 Öğrenci bulup onların omuzuna basarak Öğretim Elamanı olmuş, Öğrencilere neyi öğrettikleri bile belli değil, Eğitim kalitesi yerlerde sürünüyor. , SHGM'ye alınacak uzmanları sınav yapacaklarmış. SHGM ile THK yönetiminin aynı cemaate mensup olmanın ötesinde hangi ortak yanları varmışta bizim haberimiz olmamış. THY'de yıllarce çalıştıktan sonra Havacılıkla ilgili Uluslar Arası kuruluşlarda da çalışmış olan İbrahim Büyükyüksel, SHGM ve DHMİ'de çalıştıktan sonra ICAO'da çalışan Yıldırım Sakdıraner, THY eski Genel Müdürü Yusuf Bolayırlı, Oya Torun vd çok değerli sivil havacılık uzmanı ve bunların çalıştığı Üniversiteler dururken THK da nerden çıkmış?Bu yapılana eskiden hödüklük denirdi.
  • Sivil hava ulaştırma isletmeciligi mezunlari kim ki zaten. ula cevre muhendisinin orda isi ne ? Yeter artik bizi de görün .
  • Devlet memurluğuna SHGM'de başlamayı düşünen şanssız adayların dikkat etmesi gereken hususlar var.Kurumda köşe başları tutulmuş olduğundan, şirketleri denetlerken ya da evraklarını incelerken fazla özen gösterilirse malum kişilerin arpaları azalabilir.Bu nedenle,hem maaşınızdan hem de huzurunuzdan olmamak için gördüğünüz eksikler gözünüzden kaçsın! Tersini yaparsanız malum bazı şirketlerden hakkınızda iftira atılabilir ve yönetim onları haklı görecektir.Bu şirketlerin de bahsettiğimiz arpalıklar olduğunu hem sektörde hem de kurumda bilmeyen yok.Buna rağmen bu kepazeliğe dur diyen kimse de yok.Demek ki herkes kazanıyor!
  • İlanın doğrusu çalıştay yapmayı bilen havayollarını ve handling kuruluşlarını çalıştaylarla meşgul edecek eleman aranıyor
  • Neden SHGM Shui öğrencilerinden bihaber uluslar arası ilişkiler okuyan birisinin yapacağı işi Shui öğrencisi yapamaz mı ? Aradaki fark nedir acaba ?
  • sivil havacılık genel müdürlüğü, havacılık sektörünün mutfağı.Kaliteli personele thy'nin olduğu gibi shgm'nin de ihtiyacı var.istikbal göklerde değil aksine köklerdedir.
  • Hmmm zaten bir is yapdigi yok SHGM nin vatandasin problemini ele alacaklarina personel aliyolar cok garip.Ayricana yabanci pilotlarin kuklasi SHGM.Insan birazcikda olsa hizmet verirkine aldigim para helal olsun diye tirnakdan tepeye aldiginiz paralar haram.
  • Sivil hava ulaştırma İşl adı bile gecmiyo . bozsunamı okuduk 5 sene. Yırtıp atıcam diplomayı en sonunda.
  • İlgili ilana buradan erişebilirsiniz. Başarılar. http://web.shgm.gov.tr/documents/sivilhavacilik/files/HUY_alim_ilani.pdf
  • THY'nin Ankara Ofisi olan SHGM'de THY'nin işlerinde bir aksama mı oldu ki boş boş personel alınıyor. SHGM'nin bütçesine yazık bari THY işe alsın SHGM'de çalışsınlar daha hakkaniyetli olmaz mı?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), 21 havacılık uzman yardımcısı alacak.

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, SHGM'nın 21 havacılık uzman yardımcısı alımı için açtığı sınava başvurular, 6 Şubat'a kadar yapılabilecek.

Yazılı sınav, 21 Mart Cumartesi günü Türk Hava Kurumu Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek. Sözlü sınav, Ankara'da SHGM binasında yapılacak. Yazılı sınavı kazanan ve sözlü sınava katılacak adayların isimleri ile sözlü sınav tarihleri, Genel Müdürlüğün internet sitesinde ilan edilecek.

SHGM'de göreve başlayacak Havacılık Uzman Yardımcıları yaklaşık 4400TL brüt maaş alacaklar. 

SHGM HAVACILIK UZMAN YARDIMCISI ARIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Hödüklüktür ~ 9 yıl önce
Sınavları THK Üniversitesi mi yapacakmış? Şu hale bakarmısınız? 3-4 ne olduğu belli olmayan adam 20-25 Öğrenci bulup onların omuzuna basarak Öğretim Elamanı olmuş, Öğrencilere neyi öğrettikleri bile belli değil, Eğitim kalitesi yerlerde sürünüyor. , SHGM'ye alınacak uzmanları sınav yapacaklarmış. SHGM ile THK yönetiminin aynı cemaate mensup olmanın ötesinde hangi ortak yanları varmışta bizim haberimiz olmamış. THY'de yıllarce çalıştıktan sonra Havacılıkla ilgili Uluslar Arası kuruluşlarda da çalışmış olan İbrahim Büyükyüksel, SHGM ve DHMİ'de çalıştıktan sonra ICAO'da çalışan Yıldırım Sakdıraner, THY eski Genel Müdürü Yusuf Bolayırlı, Oya Torun vd çok değerli sivil havacılık uzmanı ve bunların çalıştığı Üniversiteler dururken THK da nerden çıkmış?Bu yapılana eskiden hödüklük denirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sivil hava ulaştırma isletmeciligi mezunlari kim ki zaten. ula cevre muhendisinin orda isi ne ? Yeter artik bizi de görün .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir dost ~ 9 yıl önce
Devlet memurluğuna SHGM'de başlamayı düşünen şanssız adayların dikkat etmesi gereken hususlar var.Kurumda köşe başları tutulmuş olduğundan, şirketleri denetlerken ya da evraklarını incelerken fazla özen gösterilirse malum kişilerin arpaları azalabilir.Bu nedenle,hem maaşınızdan hem de huzurunuzdan olmamak için gördüğünüz eksikler gözünüzden kaçsın! Tersini yaparsanız malum bazı şirketlerden hakkınızda iftira atılabilir ve yönetim onları haklı görecektir.Bu şirketlerin de bahsettiğimiz arpalıklar olduğunu hem sektörde hem de kurumda bilmeyen yok.Buna rağmen bu kepazeliğe dur diyen kimse de yok.Demek ki herkes kazanıyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ispat ~ 9 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
İlanın doğrusu çalıştay yapmayı bilen havayollarını ve handling kuruluşlarını çalıştaylarla meşgul edecek eleman aranıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SHUİ ~ 9 yıl önce
Neden SHGM Shui öğrencilerinden bihaber uluslar arası ilişkiler okuyan birisinin yapacağı işi Shui öğrencisi yapamaz mı ? Aradaki fark nedir acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sinerji ~ 9 yıl önce
sivil havacılık genel müdürlüğü, havacılık sektörünün mutfağı.Kaliteli personele thy'nin olduğu gibi shgm'nin de ihtiyacı var.istikbal göklerde değil aksine köklerdedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 9 yıl önce
Hmmm zaten bir is yapdigi yok SHGM nin vatandasin problemini ele alacaklarina personel aliyolar cok garip.Ayricana yabanci pilotlarin kuklasi SHGM.Insan birazcikda olsa hizmet verirkine aldigim para helal olsun diye tirnakdan tepeye aldiginiz paralar haram.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sivil hava ulaştırma İşl adı bile gecmiyo . bozsunamı okuduk 5 sene. Yırtıp atıcam diplomayı en sonunda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlan Sayfası ~ 9 yıl önce
İlgili ilana buradan erişebilirsiniz. Başarılar. http://web.shgm.gov.tr/documents/sivilhavacilik/files/HUY_alim_ilani.pdf

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boş boş ~ 9 yıl önce
THY'nin Ankara Ofisi olan SHGM'de THY'nin işlerinde bir aksama mı oldu ki boş boş personel alınıyor. SHGM'nin bütçesine yazık bari THY işe alsın SHGM'de çalışsınlar daha hakkaniyetli olmaz mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000