22 Ocak 2015, Perşembe 16:25:56

SHGM EMNİYET YÖNETMELİĞİNİ DEĞİŞTİRDİ

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), Sivil Havacılıkta Emniyet Yönetim Sistemi Yönetmeliği'nde (SHY-SMS) değişiklik yapıldığını duyurdu.
  • Ben de size; her yayımladığınız revizyonda revizyon Özeti - revizyon highlights yayınlatmaZsam eğer...:)

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), Sivil Havacılıkta Emniyet Yönetim Sistemi Yönetmeliği'nde (SHY-SMS) değişiklik yapıldığını duyurdu.

SHGM resmi internet sitesinden yapılan duyuruda, sektör çalışanlarının da katıldığı bir çalışma grubuyla birlikte ilgili yönetmeliklerde değişiklik yapılarak yayımlandığı açıklandı.

SHGM'den yapılan açıklama şöyle;

Sivil Havacılıkta Emniyet Yönetim Sistemi Yönetmeliği SHY-SMS' de Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 22 Ocak 2015 tarihli ve 29244 sayılı Resmî Gazete’de yayınlanmıştır.

Bilindiği üzere Sivil Havacılıkta Emniyet Yönetim Sistemi Yönetmeliği (SHY-SMS) 13/01/2012 tarihli ve 28172 sayılı resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Yönetmelik kapsamında, hava aracı tip tasarımından veya üretiminden sorumlu kuruluşların bulunmaması sebebi ile söz konusu yönetmeliğin revize edilmesi ihtiyacı hasıl olmuştur. Bu kapsamda, sektör çalışanlarımızın da katılımı ile bir çalışma grubu oluşturulmuş ve ilgili değişiklikler yapılmıştır.

REVİZE EDİLEN SHY-SMS YÖNETMELİĞİ İÇİN TIKLAYIN

SHGM EMNİYET YÖNETMELİĞİNİ DEĞİŞTİRDİ

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ben de size; her yayımladığınız revizyonda revizyon Özeti - revizyon highlights yayınlatmaZsam eğer...:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000