29 Mart 2010, Pazartesi 10:00:49

"SEYAHAT KISITLAMALARI KALKSIN"

Almanya Ticaret Odası Başkanı Hans Heinrich Driftmann, Alman Başbakanı Merkel'e Türkiye ile Almanya arasındaki iş ilişkileri için yolların iyileştirilmesi gerektiğini belirtirken seyahat kısıtlamalarının önemli ölçüde biçimde hafifletilmesi çağrısında bulundu.
  • .Göstermelik iyilikler istemiyoruz. Yo dostulugunuzu ispatlayın yada yolumuzdan cekilin.

Almanya Ticaret Odası Hans Heinrich Driftmann, Alman Başbakanı Angela Merkel'e Türkiye ile Almanya arasındaki iş ilişkileri için yolların iyileştirilmesi gerektiğini belirterek seyahat kısıtlamalarının önemli ölçüde hafifletilmesi çagrısını yaptı.

Hans Heinrich Driftmann, Angela Merkel'in Türkiye ziyareti öncesi Berliner Zeitung gazetesine verdiği demeçte Türkiye ile Almanya arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi önemi üzerinde durdu. Deutsche Welle'nin haberine göre; tarafından yansıtılan demeçte Driftmann, Merkel'den Türkiye ile Almanya arasındaki iş ilişkileri için yolların iyileştirilmesini istedi ve bu çerçevede seyahat kısıtlamalarının "kayda değer" biçimde hafifletilmesinin "önemli bir faktör" olduğunu vurguladı.
 

"SEYAHAT KISITLAMALARI KALKSIN"

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
.Göstermelik iyilikler istemiyoruz. Yo dostulugunuzu ispatlayın yada yolumuzdan cekilin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000