25 Temmuz 2012, Çarşamba 15:11:51

SESE KARŞI İZOLE EDİLDİ

Uluslararası Budapeşte Ferenc Lsizt Havalimanı'nın çevresinde bulunan ev sakinlerinin uçakların iniş ve kalkışlarından ötürü şikayeti üzerine havalimanını işleten şirket, civardaki evleri sese karşı izole ettirdi...
  • Halkalı henüz tarla iken havalimanı oradaydı. Siz halkalıya bile bile gittiniz değil mi?
  • İnsalık ve sosyal duyarlılık ve vatandaşını ön planda tutan devlet idaresi ve hizmet anlayışına çok güzel bir Avrupa örneği daha. İnşallah güzel ülkemin canım vatandaşları da hakettikleri bu muameleyi de bir gün görecek. Halkalı gece gündüz 24 saat alçak irtifa geçip duran tayyarelerden çoluk, çocuk, bebek uykusuzuz, huzursusuz.
  • Gözün insanlık görsün. Nasiplenesin inşallah...
  • Başka yere taşın kardeşim derlerdi...

Havalimanının hemen yanındaki 17, 18. ilçelerin yanı sıra Vecses kasabasındaki iniş ve kalkış pistlerinin yakınında bulunan 400 kadar evin yatak odalarını sese karşı izole ettiren havalimanı şirketi, ev başına yaklaşık 2 bin dolar harcadıklarını, şikayetlerin sona erdiğini açıkladı.

Bölge sakinleri ise, uçaklardan çıkan yüksek ses nedeniyle daha önce uyuyamadıklarını, ancak yatak odalarının sese karşı izole edilmesiyle artık rahatça uyutabildiklerini kaydettiler.

SESE KARŞI İZOLE EDİLDİ

Yorumlar

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Halkalı henüz tarla iken havalimanı oradaydı. Siz halkalıya bile bile gittiniz değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Halkalı ahalisi adına ~ 12 yıl önce
İnsalık ve sosyal duyarlılık ve vatandaşını ön planda tutan devlet idaresi ve hizmet anlayışına çok güzel bir Avrupa örneği daha. İnşallah güzel ülkemin canım vatandaşları da hakettikleri bu muameleyi de bir gün görecek. Halkalı gece gündüz 24 saat alçak irtifa geçip duran tayyarelerden çoluk, çocuk, bebek uykusuzuz, huzursusuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EY DEVLET ~ 12 yıl önce
Gözün insanlık görsün. Nasiplenesin inşallah...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türkiyede olsa ~ 12 yıl önce
Başka yere taşın kardeşim derlerdi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000