04 Ekim 2016, Salı 10:05:31

Serdar Hüseyin Yıldırım veda etti

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) genel müdürlüğünden alınan Serdar Hüseyin Yıldırım, bir veda mesajı yayınladı.
  • Bence yatıp kalkıp şükür namazı kılması lazım arkadaşın. Zaten extralarge tı bu görev onun için. Kendisi için hayırlı olmuş. Ama tabii açıklama biraz fazla cesur :) senin daha ayak basmadığın onlarca havalimanı varken en kolay ulaşılan genel müdür olman zor.
  • helal olsun güzel insan. kimsenin ahı kimseye kalmaz. zulüm ile abad olanların ahireti berbad olacak. Üzülme. yolun acık olsun
  • Kim anmış acaba onu da söyleseymiş keşke . Bir insanın bunu yazması bile sıkıntılı bir durum. Varsa öyle birşey millet arkandan söyler zaten.
  • Alla allaa biz baska bi dünyada yasıyoruz galiba. En kolay ulasilabilen genel müdürleriyle daire Başkanlari 2 haftada bir kere görüşemiyordu ama kendisi en kolay ulasilabilen genel müdürdü. Yersen.
  • Güzel insan yolun açık,hakkımız helal olsun. Allah yar ve yardımcı olsun.
  • Kendisini çok sevdik ama kışa zamanda kaybettik pek bir sey yapamadan ama hoşnut ve sevilen bir insan olarak ayrıldı aramızdan
  • Valla üzüldüm desem yalan olur. Kendisinden randevu almak fermana mahsustu.Makamda pek durmamıştır hep gezide hep gezide.19 ayda inanın kurumu tanımaya çözmeye fırsat bulamamıştır....vs. ...vs
  • Her şey bir tarafa tartışmasız insancıldı, hakkımız helal olsun...
  • Yolcu yolunda gerek...

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) genel müdürlüğünden alınan Serdar Hüseyin Yıldırım, bir veda mesajı yayınladı.

'Projelerimizi bu zor dönemde gündeme getirememek beni üzdü' diyen Yıldırım, 'en kolay ulaşılan Genel müdür” diye anılmak beni ziyadesiyle mutlu etti' ifadelerini kullandı.

Yıldırım veda mesajında şu ifadelere yer verdi:
 
Kıymetli mesai arkadaşlarım,

6 Mart 2015 günü atandığım DHMİ Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden 1 Ekim 2016 tarihi itibarıyla ayrılmış bulunuyorum.

Birlikte zor bir 19 ay geçirdik. İki genel seçim yaşadık, Atatürk havalimanı dahil çok sayıda kalleş terör saldırısı gördük. 15 Temmuz ihanetine şahit olduk. Bu zaman zarfında dört kıymetli bakanımız ve müsteşarımızla çalıştık. Tabiri caizse “hızlandırılmış” ve “olağandışı” çalışma döneminden geçtik.

Bu dönemde her seviyedeki mesai arkadaşımızla gece-gündüz demeden, büyük fedakârlıkla çalışarak hiçbir faaliyetimizi, projemizi aksatmadık. Dünyanın gıpta ettiği İstanbul Yeni Havalimanı gibi yatırımlara hız verdik. Türk Sivil Havacılığının tüm paydaşlarıyla omuz omuza, emin adımlarla geleceğe yürümekten bir an geri durmadık.

Ancak beni üzen bir husus, Kuruluşumuzu yurtdışı faaliyetlere açarak “global bir marka” haline getirmek gibi büyük projelerimizi, bu zor dönemde maalesef gündeme getirememiş olmamızdır.

Şahsen insan odaklı ve öncelikli bir yönetim anlayışını benimseyerek kapımı herkese açık tuttum. “En kolay ulaşılan Genel müdür” diye anılmak beni ziyadesiyle mutlu etti.
Her zaman adaleti gözetmeye, çifte standarttan kaçınmaya, şeffaflık ve dürüstlük çerçevesinde görev yapmaya gayret gösterdim.

Yine de hasb-el beşer, hatalarımız, eksiklerimiz olmuştur. Bilmeden ve istemeden herhangi birinizi üzdü isem haklarınızı helal ediniz. Benden yana -eğer var ise- hakkım hepinize helal olsun.

Bu vesileyle bayrağı devralarak benden sonra görev yapacak değerli arkadaşıma başarılar diliyor, hepinizi Kadir-i Mutlak olan yüce Allah’a emanet ediyorum. Muhabbetlerimle.

Serdar Hüseyin Yıldırım  

Serdar Hüseyin Yıldırım veda etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Şükür ~ 8 yıl önce
Bence yatıp kalkıp şükür namazı kılması lazım arkadaşın. Zaten extralarge tı bu görev onun için. Kendisi için hayırlı olmuş. Ama tabii açıklama biraz fazla cesur :) senin daha ayak basmadığın onlarca havalimanı varken en kolay ulaşılan genel müdür olman zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DHMİ ~ 8 yıl önce
helal olsun güzel insan. kimsenin ahı kimseye kalmaz. zulüm ile abad olanların ahireti berbad olacak. Üzülme. yolun acık olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anılmak ~ 8 yıl önce
Kim anmış acaba onu da söyleseymiş keşke . Bir insanın bunu yazması bile sıkıntılı bir durum. Varsa öyle birşey millet arkandan söyler zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alla alla ~ 8 yıl önce
Alla allaa biz baska bi dünyada yasıyoruz galiba. En kolay ulasilabilen genel müdürleriyle daire Başkanlari 2 haftada bir kere görüşemiyordu ama kendisi en kolay ulasilabilen genel müdürdü. Yersen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
T.h.y ~ 8 yıl önce
Güzel insan yolun açık,hakkımız helal olsun. Allah yar ve yardımcı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Personel ~ 8 yıl önce
Kendisini çok sevdik ama kışa zamanda kaybettik pek bir sey yapamadan ama hoşnut ve sevilen bir insan olarak ayrıldı aramızdan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lodos ~ 8 yıl önce
Valla üzüldüm desem yalan olur. Kendisinden randevu almak fermana mahsustu.Makamda pek durmamıştır hep gezide hep gezide.19 ayda inanın kurumu tanımaya çözmeye fırsat bulamamıştır....vs. ...vs

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AIRMAN ~ 8 yıl önce
Her şey bir tarafa tartışmasız insancıldı, hakkımız helal olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pax ~ 8 yıl önce
Yolcu yolunda gerek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000