04 Nisan 2015, Cumartesi 08:05:56

ŞERAFETTİN ELÇİ HAVALİMANI UÇURDU

Şırnak'ta 2013'te hizmete giren Şerafettin Elçi Havalimanı, bölgeyi uçurdu. Geçen yıl 252 bin kişinin kullandığı havalimanındaki yolcu sayısı yüzde 500 arttı.
  • IYI GÜZELDE SEFER SAYISI AZ VE YER YOKLUĞUNDAN PAHALI SEYAHAT EDIYORUZ. YETKILILERDEN RICAMIZ SEFER SAYILARI ARTIRILSIN.
  • Sen iç Anadolu'daki yerleşim yerlerini gördün mü? Doğudan hiç farkları yok, hatta çoğu daha kötü durumda. Onların kaçakçılık yapma imkanları da yok. İnsanlar İç Anadolu'da, karadenizde, egede işsizlikten kırılıyor, halk sefil halde ama kimse teröristlik yapmıyor bu bölgelerde. Niye mi? Çünkü onlar Türk insanı, İnsan İnsan. Sana bana bu ülkeyi özgür bırakmak için kendi canlarından geçmiş asil insanların çocukları ve torunları. Aklını başına topla, papağan gibi sadece duyduklarını konuşma.
  • Boş boş konuşuyorsun. Ben yıllarca o bolgede çalıştım. Bunlar iyilikten anlamaz. Neden orda ot bitmiyor zannediyorsun. Çünkü içlerinde insanlık yok. Hainlik kromozomlarına işlemiş. Şimdiye kadar yapılmak istenen tüm iyi şeyleri yok ettiler. Öğretmen gönderildi, tecavüz edip öldürdüler. Doktor gönderildi, tecavüz edip öldürdüler. Okul yapıldı, yakıp kül ettiler. Fabrika, isyeri yapılmadı mı zannediyorsun. Hepsini kapatmak zorunda bıraktılar. Çünkü bunların çalışmaya falan niyetleri yok. Kolay para kazanma peşindeler. Uyuşturucu, hırsızlık, kaçakçıliık, haraç, tetikçilik daha çok işlerine geliyor. Bilmeden, oturduğun yerden maval okuma.
  • Her ay sizin kaçak kullandığınız elektriğin parasını ödüyoruz. Haram zıkkım olsun. Haram zıkkım olsun. Haram zıkkım olsun. Çocuk çoluğunuzdan çıksın. Ne bu dünyada ne de öbür dünyada iki yakanız bir araya gelmesin. Zaten iki elimiz yakanızda olacak bilesiniz sizi haramzadeler sizi.
  • Yüksekova meydanının irtifası kaç feet olacak, muhtemelen 5500' civarıdır ve sonuç olarak yılda 8-9 ay uçuş olmaz, kar -kış kötü hava koşulları filan -kısaca verimsiz bir meydan olur, eskiden orda bir yol pist vardı zaten.
  • Bir de ils koysalar. Görüş sıkıntıları çok sık yaşanıypr çöl tozundan buluttan.
  • İki havalimanı da başta Sayın Cumhurbaşkanı olmak üzre çözüm süreciyle Türkiye'nin her köşesini birleştirici adımlar atanların eserleridir. Hayal edilemezdi bunlar.. Gerçekleşiyor hamdolsun. Allah emeği geçenlerin hepsinden razı olsun..

Şırnak'ta 2013'te hizmete giren Şerafettin Elçi Havalimanı, bölgeyi uçurdu. Geçen yıl 252 bin kişinin kullandığı havalimanındaki yolcu sayısı yüzde 500 arttı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, bölge insanının Şerafettin Elçi Havalimanı'nı çok sevdiğini söyledi. Havalimanında 2013'te 453 iç hat uçuşu gerçekleşti. Bu uçuşlarda da 39 bin 74 kişi seyahat etti. Havalimanında geçen yıl 2 bin 299 uçuş yapıldı.

MAYIS'TA AÇILIYOR

Bakan Bilgin, Hakkari'de inşa edilen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da yakından ilgilendiği Yüksekova Havalimanı'na ilişkin de önemli bilgiler verdi. Havalimanının inşası sırasında müteahhitler ve çalışanlar Pkk'nın tehdit ve saldırılarıyla karşılaşmış, bu nedenle alanın hizmete girmesi uzamıştı. Bakan Bilgin, ne zaman hizmete gireceği merak edilen havalimanının üst yapı çalışmalarının yüzde 95 oranında bittiğini söyledi. Bilgin, "Hedefimiz çalışmaları mayıs ayında bitirmek ve havalimanını vatandaşlarımızın hizmetine sunmak" diye konuştu. (Sabah)

ŞERAFETTİN ELÇİ HAVALİMANI UÇURDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
IYI GÜZELDE SEFER SAYISI AZ VE YER YOKLUĞUNDAN PAHALI SEYAHAT EDIYORUZ. YETKILILERDEN RICAMIZ SEFER SAYILARI ARTIRILSIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcuya-2 ~ 9 yıl önce
Sen iç Anadolu'daki yerleşim yerlerini gördün mü? Doğudan hiç farkları yok, hatta çoğu daha kötü durumda. Onların kaçakçılık yapma imkanları da yok. İnsanlar İç Anadolu'da, karadenizde, egede işsizlikten kırılıyor, halk sefil halde ama kimse teröristlik yapmıyor bu bölgelerde. Niye mi? Çünkü onlar Türk insanı, İnsan İnsan. Sana bana bu ülkeyi özgür bırakmak için kendi canlarından geçmiş asil insanların çocukları ve torunları. Aklını başına topla, papağan gibi sadece duyduklarını konuşma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu'ya ~ 9 yıl önce
Boş boş konuşuyorsun. Ben yıllarca o bolgede çalıştım. Bunlar iyilikten anlamaz. Neden orda ot bitmiyor zannediyorsun. Çünkü içlerinde insanlık yok. Hainlik kromozomlarına işlemiş. Şimdiye kadar yapılmak istenen tüm iyi şeyleri yok ettiler. Öğretmen gönderildi, tecavüz edip öldürdüler. Doktor gönderildi, tecavüz edip öldürdüler. Okul yapıldı, yakıp kül ettiler. Fabrika, isyeri yapılmadı mı zannediyorsun. Hepsini kapatmak zorunda bıraktılar. Çünkü bunların çalışmaya falan niyetleri yok. Kolay para kazanma peşindeler. Uyuşturucu, hırsızlık, kaçakçıliık, haraç, tetikçilik daha çok işlerine geliyor. Bilmeden, oturduğun yerden maval okuma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haram olsun ~ 9 yıl önce
Her ay sizin kaçak kullandığınız elektriğin parasını ödüyoruz. Haram zıkkım olsun. Haram zıkkım olsun. Haram zıkkım olsun. Çocuk çoluğunuzdan çıksın. Ne bu dünyada ne de öbür dünyada iki yakanız bir araya gelmesin. Zaten iki elimiz yakanızda olacak bilesiniz sizi haramzadeler sizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yüksekova meydanının irtifası kaç feet olacak, muhtemelen 5500' civarıdır ve sonuç olarak yılda 8-9 ay uçuş olmaz, kar -kış kötü hava koşulları filan -kısaca verimsiz bir meydan olur, eskiden orda bir yol pist vardı zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 9 yıl önce
Bir de ils koysalar. Görüş sıkıntıları çok sık yaşanıypr çöl tozundan buluttan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
evet ~ 9 yıl önce
amerikan kuvvetleri taşıyan galaxy c-17 leri için iyi iniş olanağı hazırlanmış olur
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
İki havalimanı da başta Sayın Cumhurbaşkanı olmak üzre çözüm süreciyle Türkiye'nin her köşesini birleştirici adımlar atanların eserleridir. Hayal edilemezdi bunlar.. Gerçekleşiyor hamdolsun. Allah emeği geçenlerin hepsinden razı olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000