19 Aralık 2011, Pazartesi 16:10:41

SENEYE HAVADA OLACAK...

Vestel İcra Kurulu Başkanı Ömer Yüngül, insansız hava aracı Karayel’in 2013 yılında sınır bölgesinde hizmet vermeye başlayacağını söyledi...
  • Vestel isterse en iyisini yapar. Ucuzluktan aldığın 2 nci el televizyonla karşılaştırma bunu. Biraz daha öz güven, biraz daha çaba, biraz daha övünç. Çalış, güven, öğün. Siz ne yapıyorsunuz; çalışmıyorsunuz, güvenmiyorsunuz, kötülüyorsunuz. Yanlış yoldasınız.
  • vestel ürünlerinin kalitesizliği o kadar beğenilmiş ki uçaklarda bile kullanılmaya başlanıyor. inşallah kullanacakları projeleri de başka markaların mühendislerinden kopyalamamışlardır.
  • Evlerimizde kullandığımız vestel ürünlerinin üretim zihniyeti ile aynı olmaz umarım. Bugüne kadar kullandığım tüm vesteller rezalet ötesi. Hele de yazılım konusunda.
Yüngül, Vestel’in geliştirdiği yazılım ve donanım ile yapılan insansız hava aracı Karayel’in yapımında son aşamaya gelindiğini ifade etti.
 
Aracın son olarak "göz" olarak tanımlanan parçası için yazılımlarının da tamamlandığını kaydeden Yüngül, "Hava aracı için TSK’nın açtığı ihale 2 yıl önce tamamlandı. Bir yıl imza süreci yaşandı. Projede de bazı gecikmeler oldu.
 
Karayel’in 2013 yılı ortalarında hizmet vermeye başlayacağını düşünüyoruz.
 
Öncelikle askeri kullanım için çalışacak. Ancak ardından farklı hizmetlere yönelik üretimimiz de olacak" dedi. (Milliyet)
SENEYE HAVADA OLACAK...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Vestel isterse en iyisini yapar. Ucuzluktan aldığın 2 nci el televizyonla karşılaştırma bunu. Biraz daha öz güven, biraz daha çaba, biraz daha övünç. Çalış, güven, öğün. Siz ne yapıyorsunuz; çalışmıyorsunuz, güvenmiyorsunuz, kötülüyorsunuz. Yanlış yoldasınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
vestel ürünlerinin kalitesizliği o kadar beğenilmiş ki uçaklarda bile kullanılmaya başlanıyor. inşallah kullanacakları projeleri de başka markaların mühendislerinden kopyalamamışlardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Evlerimizde kullandığımız vestel ürünlerinin üretim zihniyeti ile aynı olmaz umarım. Bugüne kadar kullandığım tüm vesteller rezalet ötesi. Hele de yazılım konusunda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000