21 Haziran 2018, Perşembe 09:26:09

Semin Öztürk ilk yurtdışı gösterisine hazırlanıyor

Türkiye'nin ilk, Dünya'nın sayılı kadın akrobasi pilotu Semin Öztürk, ilk yurtdışı gösterisine hazırlanıyor. Semin Öztürk, Romanya semalarında gösteri yapacak.
  • Senin, hastayım sana.. benimle evlenir misin?
  • Semin'i çekemeyen ELT anteni taktırsın
  • Abicim siz de haber yapıyorsunuz iki hafta kala... daha önce de haber yapsanıza Bükreş'te Airshow var diye, boş isteği yapar giderdik.
  • Kucak dolusu sevgiler ve başarılar göklerin kraliçesi, gençlerin rol modeli Semin Öztürk. Yolun açık olsun.
  • Bir Türk dünyaya bedeldir.Semin Öztürk onurumuz gururumuz Türkiye seninle gurur duyuyor.Başarıların daim olsun güzel kız seni çok çok seviyor yürekten kutluyoruz...
  • semih öztürk?
  • Off biktik bu ilgi meraklisi pilotlardan ve reklamlarindan.
  • Aferim sana Atamızın cesur akrobasi pilotu.Ben de baban yaşındayımdır,kaptan pilotum ve çok gururlandım seninle. Allah korusun,başarılar diliyorum yolun bu başlangıcında. Kıskananlar belki abuk yorum yapanlar olacaktır,Atatürkün yaptığı gibi sırtını sıvazla onların hadi yolunuza de ve sen de bildiğin yolda yoluna devam et. Başarılar diliyorum genç ve güzel kızım.

Türkiye'nin ilk, Dünya'nın sayılı kadın akrobasi pilotu Semin Öztürk, ilk yurtdışı gösterisine hazırlanıyor. Semin Öztürk, Romanya semalarında gösteri yapacak.

14-15 Temmuz 2018 tarihlerinde Bükreş'te düzenlenecek air showda sahne alacak olan Semin Öztürk'ün katılacağı gösteriyle ilgili heyecanı Türkiye'nin önde gelen akrobasi pilotlarından Ali İsmet Öztürk de yaşıyor.

Sosyal medya hesabından kızıyla ilgili duygularını paylaşan Ali İsmet Öztürk, "SUYA GİDEN YOL OLMAK" başlığıyla yayınladığı mesajında, "Semin Öztürk için büyük gün yaklaşıyor... İki hafta sonra "ilk defa" Türkiye' mizi yurt dışında "temsil" edecek... ATATÜRK' ün işaret ettiği TÜRK KADIN PİLOTU , 14 ve 15 Temmuz'da, Romanya'da Ülkemiz için uçacak, bizleri, hepimizi TEMSİL edecek ! Bu sorumluluk içinde her gün istisnasız defalarca antrenman uçuşu yapıyor. Her saatini, hatta her dakikasını bu işle harmanlıyor. "Heyecan duyulmadan yapılan işler başarılamaz" ! ... O' nun her yanı "heyecan" bu aralar ... ! "Suya giden yol olmak bu olsa gerek" ifadelerini kullandı.

İlk yurtdışı akrobasi uçuşu gösterisini Romanya'da gerçekleştirecek olan Semin Öztürk'ün organizasyona Türk Hava Yolları sponsorluğunda katılacağı öğrendildi.

Semin Öztürk ilk yurtdışı gösterisine hazırlanıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

KAy ~ 6 yıl önce
Senin, hastayım sana.. benimle evlenir misin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıskanmayın ~ 6 yıl önce
Semin'i çekemeyen ELT anteni taktırsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haberci ~ 6 yıl önce
Abicim siz de haber yapıyorsunuz iki hafta kala... daha önce de haber yapsanıza Bükreş'te Airshow var diye, boş isteği yapar giderdik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yg ~ 6 yıl önce
Komşunun düğünü olsa da gitmesek,çağırmasa da laf etsek. Hadi len sen de.
Rol Model ~ 6 yıl önce
Kucak dolusu sevgiler ve başarılar göklerin kraliçesi, gençlerin rol modeli Semin Öztürk. Yolun açık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
o bir türk ~ 6 yıl önce
Bir Türk dünyaya bedeldir.Semin Öztürk onurumuz gururumuz Türkiye seninle gurur duyuyor.Başarıların daim olsun güzel kız seni çok çok seviyor yürekten kutluyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
survivor ? ~ 6 yıl önce
semih öztürk?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 6 yıl önce
Türkiye'nin ilk kadın akrobasi pilotu değil. Yazıda hata var. Semin Öztürk seninle gurur duyuyoruz. Başarıların daim olsun.
Profesyonel ~ 6 yıl önce
Profesyonel Sivil Kadın Akrobasi Pilotu olarak ilktir. Öncekilerin hiçbiri profesyonel veya sivil değillerdi.
:) ~ 6 yıl önce
TÜRKİYE'NİN İLK KADIN AKROBASİ PİLOTU EDİBE SUBAŞIDIR. AYRICA KENDİSİ SİVİLDİR. NOKTA.
Tk ~ 6 yıl önce
Off biktik bu ilgi meraklisi pilotlardan ve reklamlarindan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fesat... ~ 6 yıl önce
Zoruna mı gitti canım?
Hadi oradan ~ 6 yıl önce
Bizim milletin fesatlıgı ve kıskançlıgı dünyaca ünlüdür.. Bu yorumda görüldüğü üzere..
Bir insan ~ 6 yıl önce
Çok güldüm yaa, çok sağol:)) Ne ezik insanlar var ya şu dünyada, tuhaf. Gencecik bir kızımızın başarılarına bile katlanamayan, her şeyden mutsuz olabilen insancıklar. Hayat ne zor değil mi sizin için?
Tk ~ 6 yıl önce
Bana cevap veren kesin o kadin pilotun kendisidir :))
Yg ~ 6 yıl önce
Aferim sana Atamızın cesur akrobasi pilotu.Ben de baban yaşındayımdır,kaptan pilotum ve çok gururlandım seninle. Allah korusun,başarılar diliyorum yolun bu başlangıcında. Kıskananlar belki abuk yorum yapanlar olacaktır,Atatürkün yaptığı gibi sırtını sıvazla onların hadi yolunuza de ve sen de bildiğin yolda yoluna devam et. Başarılar diliyorum genç ve güzel kızım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000