09 Eylül 2009, Çarşamba 11:44:55

Selzedenin imdadına polis helikopteri yetişti

Çatalca'ya bağlı Gökçeali Köyü'nde bir ağaçta kurtarılmayı bekleyen vatandaşın yardımına polis helikopteri yetişti.
  • tesekkürler türk polisi
  • Dün akşamdan beri televizyonları izliyorum. Yerden müdahale yapılamayan bölgelerde hep Polis ve Askeri helikopterler imdada yetişti. Görev yapan tüm Polis ve Askeri helikopter pilotlarına candan teşekkürler.......
  • Rabb'im Polisimize zeval vermesin, hepsinin yâr ve yardımcısı olsun inşallah...

Sular altında kalan Gökçeali Köyü'nde filmleri aratmayan bir kurtarma operasyonu yaşandı. Yer yer ağaç boyuna kadar yükselen sel suları, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Bir vatandaş, sel sularından kurtulmak için yol üzerindeki ağaca tırmandı. Bu sırada sular gittikçe yükseldi. Sel suları neredeyse ağaç boyuna yükselirken, bir dala tutunan şahıs, elindeki beyaz bezi sallayarak yardım istedi.

Çevredeki bazı vatandaşlar da, evlerinin çatılarına çıkarak kurtarılmayı bekledi. Karadan ulaşılamayan bölgede mahsur kalanlar için polis helikopteri havalandı. Bölgede bir süre uçuş yapan helikopter, daha sonra ağaçtaki vatandaşın yardımına koştu. Ağaçtaki köylü, helikopterden atılan ipi tutarak beline doladı. Helikopterin havalanmasıyla birlikte kurtarılan vatandaş, güvenli bir bölgeye götürüldü.

Mahsur kalanları kurtarmak için harekete geçen bir itfaiye aracının devrildiği bölgede, sel sularına kapılan bir at da uzun süre kurtulmaya çalıştı. Yüzerek kurtulmaya çalışan at, çevreden yardım gelmemesi üzerine sel sularında sürüklenerek gözden kayboldu.

Selzedenin imdadına polis helikopteri yetişti

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
tesekkürler türk polisi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Dün akşamdan beri televizyonları izliyorum. Yerden müdahale yapılamayan bölgelerde hep Polis ve Askeri helikopterler imdada yetişti. Görev yapan tüm Polis ve Askeri helikopter pilotlarına candan teşekkürler.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Rabb'im Polisimize zeval vermesin, hepsinin yâr ve yardımcısı olsun inşallah...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000