16 Haziran 2016, Perşembe 10:02:57

Selim Aladağ cinayeti hala çözülemedi

Sabiha Gökçen Havalimanında güvenlik görevlisi olarak çalışan ve 2 yıl önce kullandığı araçta sırtından kurşunlanarak öldürülmüş olarak bulunan Selim Aladağ cinayeti hala aydınlatılamadı.
  • Şimdi bu acılı baba eline bir silah alıp gidip bu cinayeti işleyen (veya işleten) amirlerini teker teker bulup öldürse sonuna kadar haklıdır.
  • Yazık....

Sabiha Gökçen Havalimanında güvenlik görevlisi olarak çalışan ve 2 yıl önce kullandığı araçta sırtından kurşunlanarak öldürülmüş olarak bulunan Selim Aladağ cinayeti hala aydınlatılamadı. Baba Aladağ, "Güvenlik görevlisini 6 kişiyi evine bırakması için servisçi olarak o gece görevlendiren kişiler baş şüphelidir" dedi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda çalışan özel güvenlik görevlisi Selim Aladağ, Pendik'te uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. 2 yıldır cinayetin aydınlatılmamasını eleştiren baba Bayram Aladağ, o gece oğlunu asli görevinden alıp servis çekmesi için göreve yollayan amirlerini suçluyor.

Sırtından vurdular 29 Haziran 2014 tarihinde saat 22:30 sıralarında Pendik Kaynarca'da bir aracın bariyerlere çarptığı ihbarı üzerine olay yerine polis ve  sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler aracın içerisinde bulunan Fatih Selim Aladağ'ın kalbinin durduğunu belirledi. İncelemede Aladağ'ın sırtında kurşun yarası olduğu belirlendi. Olay yerine gelen ekiplerin yaptığı incelemelerin ardından Aladağ'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

Babanın iddiaları Hayatını kaybeden oğlunun ölümünde çalıştığı şirketin ihmali olduğunu iddia eden baba Bayram Aladağ, VATAN'a yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Güvenlik şirketi yetkilileri vardiya amiri olan oğluma kanuna uygun olmayacak şekilde o gece 6 güvenlik görevlisini evine bırakması için servis aracı kullandırtmış. Oğlum 'Bu benim görevim değil' demesine rağmen 'İşten çıkarsın' denerek buna zorlanmış. Fatih, araçtaki son arkadaşı bıraktıktan sonra yol ayrımında sırtından vurulmuş. Hala oğlumun ölümü aydınlatılamadı." Susturmak için Oğlunun Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yaşanan bir yolsuzluk olayından haberdar olduğunu bu nedenle öldürülmüş olabileceğini de öne süren baba Aladağ, "Oğlum güvenlik görevlisi olarak çalışması gereken saatlerde güvenlik müdürlerinin Küçükyalı'da açtığı tekel bayisinde çalıştırılmış. Öğrendiğim kadarıyla bu tekel bayide satılan içki ve sigaraların da havalimanı çıkışlı. Oğlumun ölümünden 6 ay önce güvenlik amiriyle tartıştığı ve uzun süredir aralarının iyi olmadığını da biliyoruz. Dava dosyasına tüm bu detaylar girmesine rağmen hala oğlumun katil ya da katilleri bulunmadı. Artık cinayet aydınlatılsın" diye isyan etti. 

Selim Aladağ cinayeti hala çözülemedi

Yorumlar

Volvo ~ 8 yıl önce
Şimdi bu acılı baba eline bir silah alıp gidip bu cinayeti işleyen (veya işleten) amirlerini teker teker bulup öldürse sonuna kadar haklıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sacmalik ~ 8 yıl önce
Hicbir insanin haki yoktur insan öldürmeye. Allah dan kimse can lari alamaz
Saçmalık yazana ~ 8 yıl önce
Eksik biliyorsun cahil adam bari konuşma. Yüce Allah sebepsiz yere insan öldürmeyi yasaklamıştır. Eğer haklı sebeplerin varsa işler değişir. Bu tür duty free den içki alıp yurda sokarak kaçak satış yapılması ve bunun ifşası ile ilgili bir cinayeti mafyavari adamlar gözü kapalı işler. Onlar için adam öldürmek sıradan bir iştir ve zerre kadar vicdan azabı duymazlar. Onlara azap, sonsuz kalacakları cehennemde kızgın ateş ile tattırılacaktır. Allah bu mafya tipli yaratıkların hepsini kahr ve zelil etsin.
Yazık.... ~ 8 yıl önce
Yazık....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000