25 Şubat 2015, Çarşamba 17:12:05

ŞEHİTLERİMİZİ UĞURLUYORUZ

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde iki askeri uçağın düşmesi sonucu şehit olan 4 pilotun cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketlerine uğurlandı.
  • Allah rahmet eylesin, başımız sağ olsun...
  • Mekaniniz cennet olsun aslan parcalari.. Biraktiginiz yerden bu gökleri koruyacak , birileri gelecektir..
  • Şehitlerimizi Allah gani gani Rahmet eylesin. Ailelerine sabırlar versin ve bir daha böyle bir acı yaşanmasın.
  • Allah rahmet eylesin. Ailesine, sevenlerine sabır versin..
  • Arkadaşlarımıza Allah tan rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun...13 yıl aradan sonra yine hemen hemen aynı sonuç, Şafak filonun kötü talihi...
  • Şehitlerimize Allahtan rahmet, Yakınlarına sabırlar diliyorum. İnşallah bu acı kazalar son bulur bir daha böyle Acılar yaşamayız.
  • Allah şehitlerimize rahmet eylesin, tüm tanıdık devrelerine ve ailelerine başsağlığı dilerim.
  • Şehitlere rahmet , geridekilerede sabır

Malatya'da 2 askeri uçağın düşmesi sonucu şehit olan Hava Pilot Üsteğmen Zeynel Özgür Özbahçeci, memleketi Konya'nın Ereğli ilçesinde gözyaşları arasında defnedildi.

Uçakla Konya'ya getirilen şehit Üsteğmen Özbahçeci'nin cenazesi, buradan da askeri helikopterle memleketi Ereğli'ye götürüldü. Helikopter, Ereğli Devlet Hastanesi bahçesindeki piste indiği sırada şehidin eşi Meltem Özbahçeci, annesi Kadriye Atalay ile yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Şehidin eşi ile annesini, yakınları sakinleştirmeye çalıştı.

Meltem Özbahçeci, kızı Zeynep İnci için "babasıyla aynı kaderi paylaştı" diyerek uzun süre ağladı. Şehidin cenazesi daha sonra törenin yapılacağı Ulu Camii'ne getirildi.

Burada şehidin eşi ve annesi bir süre tabuta sarılıp öptü. Şehidin eniştesi Duran Fidancı, ağlayarak "Bir şey olursa paraşütle atlar, kurtulurum diyordun. Atlayamadın mı yavrum?" diyerek ağladı.

Kılınan cenaze namazının ardından Özbahçeci'nin cenazesi, şehitlik mezarlığında toprağa verildi. Şehidin tabutuna sarılan Türk bayrağı ve şehidin fotoğrafı, eşine teslim edildi. Şehidin eşi Meltem Özbahçeci, Türk bayrağı ve fotoğrafı öperek bağrına bastı.

Cenaze törenine katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, şehit yakınlarını teselli etti. Elvan ardından şehidin babaannesinin evine giderek taziyelerini iletti.

Elvan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Şehit Hava Pilot Üsteğmen Zeynel Özgür Özbahçeci'ye Allah'tan rahmet diledi.

Şehit yakınlarına ve Türk halkına sabırlar dileyen Elvan, "Ülkemizin korunmasında elbette herkesin görevleri var ama bu kardeşimiz bizim de hemşehrimiz. Üsteğmenimiz bu kaza neticesinde şehit oldu. Allah onlardan razı olsun. Bizler için son derece üzüntü verici bir olay. Allah hepimize sabırlar versin. Şehidimize de Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Cenaze törenine, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın yanı sıra Konya Valisi Muammer Erol, 7. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Aydemir Taşcı, 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral Muhittin Fatih Sert, AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.











ŞEHİTLERİMİZİ UĞURLUYORUZ

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Başımız sağolsun ~ 9 yıl önce
Allah rahmet eylesin, başımız sağ olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mekan ~ 9 yıl önce
Mekaniniz cennet olsun aslan parcalari.. Biraktiginiz yerden bu gökleri koruyacak , birileri gelecektir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sivil Kaptan ~ 9 yıl önce
Şehitlerimizi Allah gani gani Rahmet eylesin. Ailelerine sabırlar versin ve bir daha böyle bir acı yaşanmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
..im ~ 9 yıl önce
Allah rahmet eylesin. Ailesine, sevenlerine sabır versin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Keşifçi ~ 9 yıl önce
Arkadaşlarımıza Allah tan rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun...13 yıl aradan sonra yine hemen hemen aynı sonuç, Şafak filonun kötü talihi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Şehitlerimize Allahtan rahmet, Yakınlarına sabırlar diliyorum. İnşallah bu acı kazalar son bulur bir daha böyle Acılar yaşamayız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Allah şehitlerimize rahmet eylesin, tüm tanıdık devrelerine ve ailelerine başsağlığı dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F-4 ~ 9 yıl önce
Şehitlere rahmet , geridekilerede sabır

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000