21 Temmuz 2011, Perşembe 08:34:04

"ŞEHİTLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ"

Yamaç paraşütü pilotları yaptıkları atlayış sırasında gökyüzünde 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez' yazılı dev pankart açtı.
  • yahu ne alakası var bunun başbakanla veya başkasıyla ayıp.O şehit çocukları bari alet etmeyin bu hizmet ve gelişim düşmanlınızı.Bu kadar geri kalmışlığa meraklı olmayın.Lütfen ALLAH rızası için
  • yillarca sehitler ölmez vatan bölünmez dedik. simdi ise sehite kelle vatani da bölen bir basbakanimiz var..
  • emeği geçen herkese teşekkürler
Diyarbakır'da 13 askerin şehit edilmesi nedeniyle terör örgütü PKK'yı protesto eden yamaç paraşütü pilotları, 1900 metrelik Babadağ'dan yaptıkları atlayış sırasında gökyüzünde 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez' yazılı dev pankart açtı.

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde geçen hafta terör örgütü PKK'nın düzenlediği saldırı sonucu 13 askerin şehit edilmesinin ardından yurdun dört bir yanında protestolar gelmeye devam ediyor. Terör örgütü, Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde de protesto edildi. Eylemciler tepkilerini gökyüzüne taşıdı.

Ölüdeniz'de bulunan dünyaca ünlü atlayış merkezi Babadağ'ın 1900 metrelik pistinden atlayan bir yamaç paraşütü pilotu ve beraberindeki yolcusu, Fethiye semalarından terörü lanetledi. 7 yıldır yamaç paraşütü pilotluğu yapan 27 yaşındaki Gürhan Demir ve yolcusu 24 yaşındaki Özge Kara, atlayıştan kısa süre sonra, 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez' yazılı dev pankart açtı. Demir ve Kara, pankartla Ölüdeniz semalarında dolaştı. Havada yaklaşık 45 dakika kalan Gürhan Demir ve Özge Kara, daha sonra Belcekız Plajı'na indi.

SESSİZ KALMAK İSTEMEDİK
PKK terörüne sessiz kalmak istemediği için böyle bir eylem yaptığını belirten Demir, "13 şehidimizin ardından biz de sesimizi havada duyurmaya çalıştık. Paraşütle açtığımız pankart, tepkimizi çok net dile getirdi. Bu ülke tek bayrak, tek dil ve tek millettir. Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu ülkeyi, kimsenin bölmeye gücü yetmeyecek. Şehitlerimiz sayesinde burada hayatımızı sürdürüyoruz. Bu olaya paraşüt pilotları olarak tepkisiz kalamazdık" diye konuştu.

ÇOK HEYECANLANDIM
Ankara'dan tatile geldiğini belirten elektrik mühendisi Özge Kara ise "Yakın zamanda eşini askere gönderecek bir eş olarak, yapılan bu saldırıyı kınıyorum. Pilotum, havada böyle bir protesto yapacağımızı söylediği zaman çok heyecanlandım. Eylemin bir parçası olmak beni mutlu etti. Terör belasının sonsuza kadar çözüme kavuşturulmasını istiyorum. Ağustosta eşim askere gidecek. Böyle bir ortamda askere gidecek olması beni düşündürüyor" dedi.
"ŞEHİTLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ"

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
yahu ne alakası var bunun başbakanla veya başkasıyla ayıp.O şehit çocukları bari alet etmeyin bu hizmet ve gelişim düşmanlınızı.Bu kadar geri kalmışlığa meraklı olmayın.Lütfen ALLAH rızası için

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yillarca sehitler ölmez vatan bölünmez dedik. simdi ise sehite kelle vatani da bölen bir basbakanimiz var..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
emeği geçen herkese teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000