11 Ocak 2011, Salı 14:28:00

Şehit pilotun evine ateş düştü!

Ankara'nın Polatlı ilçesinde gece eğitim uçuşu sırasında düşen askeri helikopterdeki 5 subaydan biri olan Üsteğmen Taner Erdoğan'ın Tokat'taki baba evine ateş düştü.
  • şehit pilot haberinin altında 'pilot mu olmak istiyorsunuz' diye bir uçuş okulu reklamı var... ne ironik değil mi? nur içinde yatın aslan parçaları...
  • Uçtunuz düştünüz toprak üstüne. Tarihten altın bir yaprak üstüne. Ruhunuz şad olsun.

Şehidin Tokat'ın Erbaa ilçesi Ertuğrul Gazi Mahallesi'nde yaşayan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden emekli babası Behlül Erdoğan ile eşi Habibe Erdoğan'a acı haber gece geç saatlerde verildi. Acılı anne ve baba, üzücü haberi duyar duymaz Ankara'ya oğullarının cenazesini almaya gitti.

Kr. Plt.Ütğm. Taner Erdoğan'ın ortanca kardeşi Ahmet Erdoğan ise taziyeye gelenleri kabul etti. Ahmet Erdoğan, ağabeyini sabah evden uğurladıklarını, akşam ise şehit haberinin geldiğini kaydetti. Ağabeyinin askeri liseliyi kazandıktan sonra uçmayı istediğini belirten Erdoğan, "İstediğini yaptı, uçtu. Artık hep göklerde olacak" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Şehidin eniştesi İlhan Çabuk ise yeni evlenen şehit Üsteğmen Erdoğan'ın hafta sonları Erbaa'ya geldiğini söyledi.

Erbaa'da haziran ayında evlenen Taner Erdoğan'ın İzmir'de pilot eğitimini aldığı, yaklaşık 4 aydır da Ankara'da helikopter eğitimi aldığı öğrenildi.

Eve Türk bayrağı asılırken, şehidin çarşamba günü Erbaa'da öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği belirtildi.



Şehit pilotun evine ateş düştü!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
şehit pilot haberinin altında 'pilot mu olmak istiyorsunuz' diye bir uçuş okulu reklamı var... ne ironik değil mi? nur içinde yatın aslan parçaları...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Uçtunuz düştünüz toprak üstüne. Tarihten altın bir yaprak üstüne. Ruhunuz şad olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000