19 Mart 2012, Pazartesi 10:40:04

ŞEHİT PİLOTUN AİLESİNE UÇAK ŞOKU!

Malatya'da yaşayan acılı aileye Ankara'daki cenazeye gitmeleri için uçak verilmedi.
  • Ben bahsi geçen jeti kiralamak için aralarında para toplayan 35 kişilik gurubun içerisindeki bir yüzbaşının eşiyim.o güne dair aklımda kalan son şey eve geldiğinde kocamın bir hışımla kapıdan girerek"bu mesleği yapıyosan ölmeyeceksin kardeşim,öldüysende karını,çocuğunu,ananı babanı sadece silah arkadaşlarına emanet ederek gittiğini bileceksin" diye sitem ettiği andı..inanın o gün ilgili makamların hepsine başvuruldu,ne acıdır ki sonuç alınamadı.olay iktidardan korkmayan gazetelere haber olunca ses getirdi ve ulaştırma bakanlığı faturayı gönderin telafi edelim şeklinde bir yaklaşımda bulundu.benim o gùn eşimin gözlerinde gördüğüm hayal kırıklığının telafisi yok..vazifesi uğruna canını veren bir şehit daha fazla saygı hakediyodu ben
  • İktidarı savunmak için söylemiyorum, ancak; hiçbir sosyal güvencesi olmayan yaşlılara, bakıma muhtaç (sağlık/zihinsel engelli) yaş meffumu gözetmeyen sosyaldevlet anlayışıyla yapılan tüm çalışmalara bakılınca; bu türden olumsuzluklarla maalesef boşa gitmektedir. Bu ülke şehidimizn ailesine bırakınız uçak tahsis etmeyi; uçak alabilecek zenginlikte ve gönül büyüklüğündedir. Sanıyorum, ilgili gereklilik; mevki ve makam sahibi olanların; sorumluluk/ ve kendilerine özgüvenleri olmamasından dolayı bu duruma gelmiştir. Keşke olmasaydı. Silah arkadaşları durumu telafi etmişler ama bu onların değil (sorumsuz) yetkililerin görevi olmalıydı. Şehitimize ve tüm şehitlerimize ruhları şad, mekanları cennet olsun dileklerimle.
  • Yorumları üzülerek okudum,bilip bilmeden yorum yapan arkadaşlara cvp yazmak istedim.Malatya dan Ankara ya anadolu jet var evet ama bir tek uçak oda saat sabah 7.40 da hatta sizin zihniyetinizle bakarsak otobüs de var.Şehidimizin ailesinin Afganistandan gelen naaşları alanda karşılamak gibi bir arzusu vardı.yani aynı gün akşam 20.00 de Ankarada olmalarıydı amaç..özel jet gereksiz yorumunu yapan arkadaşa soruyorum;ne yapsaydık Adil yzb.nın acılı eşine dört ve on yaşındaki iki kızına abisine ve ablasına otobüsle gidin mi deseydik..ben o şehit yzbnın ailesi için verilmeyen uçağa da,toplanan paraya da ,kiralanan jete de birebir tanık oldum..haberin yayınlandığı gazetenin bir önemi yok arkadaşlar haber gerçek ve bence müthiş bir vefasızlıktır..
  • ya senin kafanın çalışmadığı belli ne demek özel uçak gereksiz çok gerekli bunu bil. madem ayarlanmadı alcaksın sırtında taşıcaksın! saçma sapan fanatiklik yapıp da kişilerin peşinde koşturmayın yalakası olmayın düşünün, eleştrilmesi gerekiyorsa da yürekli olun yalakalıktan vazgeçin eleştirin ve bu eleştirileride kaldırmayı bilin şuursuzca peşlerinden gitmeyin kişilerin veya kurumların. . herkese saygılar
  • Devletin uçağıyla Afrika'ya safariye gidenler bu haberi okuyorlardır inşallah.
  • ŞAHİDİN AİLESİNE UÇAK TAHSİS EDİLMEZ, ÜLKEMİ BÖLMEYE ÇALIŞAN TERÖRİSTLERİN AİLELERİNE 123'ER BİN LİRA PARA TAZMİNATI VERİLİR.DA ÇIKAR TELEVİZYONDAN BUNU BÖBÜRLENE BÖBÜRLENE ANLATIR. BAŞBAKAN
  • SEHIDIME VE GERIDE KALANLARINA VERILEN DEGER BU KADAR. YURT DISI SAFSATASI FELAN FILAN. KIMI KANDIRIYORSUNUZ, HAZRET HASTA OLSA IKI UCAK KALDIRILIR BU MEMLEKETTE. YAZIKLAR OLSUN.. ALLAH TUM SEHITLERIMIZE GANI GANI RAHMET EYLESIN..
  • Sözcü hep böyle yapar, haberle işi yok amacı belli, onu okuyanlar hiç bir araştırma ve muhakeme yapmaz. Öyle şeyler duymak isterler, sözcüde kazanır bu arada.
  • niye kızıyorsunuz millet.kızmayın.onun okuduğu gazetede pedofili(ÇOCUK TECAVÜZCÜSÜ)-katil hüseyin üzmez yazı yazıyor.onların yetiştirdiği DİNDAR nesilden bunlar.
  • Merak etme sen, o andığın yazarlar senin o savunduğun badem ve takunya tayfasından daha onurlu, şerefli ve de dürüst. Yaz bir kenara. Yapılan bu haberin kaynağını bu denli eleştiriyorsan vardır bir anlama kıtlığın.
Sözcü gazetesinden Yaşar Karaaslan'ın haberine göre; Şehidin ailesine cenazesine gelebilmesi için uçak verilmeyince şehidin silah arkadaşları aralarında para toplayıp uçak ayarladı.

Afganistan'da 12 arkadaşıyla birlikte şehit düşen Kara Pilot Yüzbaşı Adil Erdoğan'ın ailesine ikinci darbe... Malatya'da yaşayan acılı aileye bürokratik sebepler öne sürülerek Ankara'daki cenazeye gitmeleri için uçak verilmedi. Çaresiz kalan ailenin imdadına şehidin silah arkadaşları yetişti. Kendi aralarında para toplayan Şehit Erdoğan'ın arkadaşları, özel bir jet kiraladı. Şehidin eşi ve iki çocuğu, kardeşleri, aile büyükleri uçakla cenazeyi karşılamaya gitti.

'Bizi derinden yaraladı'

Şehidin silah arkadaşları "Şehit'e gösterilen vefa bu mudur? Asker ailesine verilen değer bu mudur?" diyerek tepki gösterdi. Şehidin arkadaşları, "Aile için bir uçak tahsisinin yapılmasını istedik. Ancak 'yurtdışında şehit düştüğü için yakınları sivil statüsünde o nedenle uçak tahsis edemeyiz' dediler. Şehit ailesine gösterilen bu vefasızlık bizleri derinden yaraladı" dedi. Vali Ulvi Saran ise "Şu an için bu konuda değerlendirme yapmam doğru olmaz" diye konuştu.

Sözcü

ŞEHİT PİLOTUN AİLESİNE UÇAK ŞOKU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Misafir ~ 12 yıl önce
Ben bahsi geçen jeti kiralamak için aralarında para toplayan 35 kişilik gurubun içerisindeki bir yüzbaşının eşiyim.o güne dair aklımda kalan son şey eve geldiğinde kocamın bir hışımla kapıdan girerek"bu mesleği yapıyosan ölmeyeceksin kardeşim,öldüysende karını,çocuğunu,ananı babanı sadece silah arkadaşlarına emanet ederek gittiğini bileceksin" diye sitem ettiği andı..inanın o gün ilgili makamların hepsine başvuruldu,ne acıdır ki sonuç alınamadı.olay iktidardan korkmayan gazetelere haber olunca ses getirdi ve ulaştırma bakanlığı faturayı gönderin telafi edelim şeklinde bir yaklaşımda bulundu.benim o gùn eşimin gözlerinde gördüğüm hayal kırıklığının telafisi yok..vazifesi uğruna canını veren bir şehit daha fazla saygı hakediyodu ben

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İktidarı savunmak için söylemiyorum, ancak; hiçbir sosyal güvencesi olmayan yaşlılara, bakıma muhtaç (sağlık/zihinsel engelli) yaş meffumu gözetmeyen sosyaldevlet anlayışıyla yapılan tüm çalışmalara bakılınca; bu türden olumsuzluklarla maalesef boşa gitmektedir. Bu ülke şehidimizn ailesine bırakınız uçak tahsis etmeyi; uçak alabilecek zenginlikte ve gönül büyüklüğündedir. Sanıyorum, ilgili gereklilik; mevki ve makam sahibi olanların; sorumluluk/ ve kendilerine özgüvenleri olmamasından dolayı bu duruma gelmiştir. Keşke olmasaydı. Silah arkadaşları durumu telafi etmişler ama bu onların değil (sorumsuz) yetkililerin görevi olmalıydı. Şehitimize ve tüm şehitlerimize ruhları şad, mekanları cennet olsun dileklerimle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yorumları üzülerek okudum,bilip bilmeden yorum yapan arkadaşlara cvp yazmak istedim.Malatya dan Ankara ya anadolu jet var evet ama bir tek uçak oda saat sabah 7.40 da hatta sizin zihniyetinizle bakarsak otobüs de var.Şehidimizin ailesinin Afganistandan gelen naaşları alanda karşılamak gibi bir arzusu vardı.yani aynı gün akşam 20.00 de Ankarada olmalarıydı amaç..özel jet gereksiz yorumunu yapan arkadaşa soruyorum;ne yapsaydık Adil yzb.nın acılı eşine dört ve on yaşındaki iki kızına abisine ve ablasına otobüsle gidin mi deseydik..ben o şehit yzbnın ailesi için verilmeyen uçağa da,toplanan paraya da ,kiralanan jete de birebir tanık oldum..haberin yayınlandığı gazetenin bir önemi yok arkadaşlar haber gerçek ve bence müthiş bir vefasızlıktır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ya senin kafanın çalışmadığı belli ne demek özel uçak gereksiz çok gerekli bunu bil. madem ayarlanmadı alcaksın sırtında taşıcaksın! saçma sapan fanatiklik yapıp da kişilerin peşinde koşturmayın yalakası olmayın düşünün, eleştrilmesi gerekiyorsa da yürekli olun yalakalıktan vazgeçin eleştirin ve bu eleştirileride kaldırmayı bilin şuursuzca peşlerinden gitmeyin kişilerin veya kurumların. . herkese saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Devletin uçağıyla Afrika'ya safariye gidenler bu haberi okuyorlardır inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ŞAHİDİN AİLESİNE UÇAK TAHSİS EDİLMEZ, ÜLKEMİ BÖLMEYE ÇALIŞAN TERÖRİSTLERİN AİLELERİNE 123'ER BİN LİRA PARA TAZMİNATI VERİLİR.DA ÇIKAR TELEVİZYONDAN BUNU BÖBÜRLENE BÖBÜRLENE ANLATIR. BAŞBAKAN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
SEHIDIME VE GERIDE KALANLARINA VERILEN DEGER BU KADAR. YURT DISI SAFSATASI FELAN FILAN. KIMI KANDIRIYORSUNUZ, HAZRET HASTA OLSA IKI UCAK KALDIRILIR BU MEMLEKETTE. YAZIKLAR OLSUN.. ALLAH TUM SEHITLERIMIZE GANI GANI RAHMET EYLESIN..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sözcü hep böyle yapar, haberle işi yok amacı belli, onu okuyanlar hiç bir araştırma ve muhakeme yapmaz. Öyle şeyler duymak isterler, sözcüde kazanır bu arada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
niye kızıyorsunuz millet.kızmayın.onun okuduğu gazetede pedofili(ÇOCUK TECAVÜZCÜSÜ)-katil hüseyin üzmez yazı yazıyor.onların yetiştirdiği DİNDAR nesilden bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Merak etme sen, o andığın yazarlar senin o savunduğun badem ve takunya tayfasından daha onurlu, şerefli ve de dürüst. Yaz bir kenara. Yapılan bu haberin kaynağını bu denli eleştiriyorsan vardır bir anlama kıtlığın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000