20 Temmuz 2012, Cuma 08:59:11

ŞEHİR Mİ YOKSA UÇAK MI?

Yakutiye Belediyesi tarafından düzenlenen Temaşa-i Ramazan etkinlikleri çerçevesinde Erzurum’a gelen Türkiye’nin sayılı pilotu Ali İsmet Öztürk’ü Belediye Başkanı Ali Korkut ile havaalanında küçük bir deneme yaptılar.

Kaptan pilot koltuğuna oturan Belediye Başkanı Ali Korkut, Ali İsmet Öztürk’e şehir mi? uçak mı? yönetmek daha kolaydır” diye sordu.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, havaalanında bugün akşam gösteri uçuşu yapacak olan uçağın kaptan köşküne oturdu. Türkiye’nin ve dünyanın sayılı gösteri uçuşlarında imzası bulunan Ali İsmet Öztürk ile sohbet eden Korkut, “Şehir mi, yoksa uçak kullanmak mı kolaydır?” diye sordu. Öztürk, “Benim yaptığım heyecanlı, tehlikeli ve cazip, ancak sizin sorumluluğunuz yüksek, alanınız büyük. Biz kendimizden, siz bir şehirden sorumlusunuz. Sizin işiniz daha zor olsa gerek” dedi. Ali Korkut, pilot koltuğunun oldukça dar ve oturması zor bir alandan oluştuğunu belirterek, Ali İsmet Öztürk’e işinin oldukça zor olduğunu söyledi. Ali İsmet Öztürk, Yakutiye Kent Meydanı üzerinde birde deneme uçuşu gerçekleştirdi.

ŞEHİR Mİ YOKSA UÇAK MI?

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000