14 Mart 2012, Çarşamba 13:49:39

ŞEHİDİN CENAZESİ MEMLEKETİNDE...

Konya'da eğitim uçuşu sırasında düşen askeri uçakta şehit olan Yüzbaşı Ümit Özer'in cenazesi, memleketi Samsun'a getirildi...
  • Allah rahmet etsin ..mekanı cennet olsun..yakınlarına baş sağlığı dilerim....
  • Şehidimizin cennetle ödüllendirileceğine inanıyoruz. Yüce Allah'ım şehidimizin ailesine sabırlar versin. Kardeşimizin kabri de nurlarla dolsun.
  • bu kadar zor yetişen bir pilotun bu şekilde kaza sonucu şehit olması son derece üzücü bir olay hava kuvvetleri artık en son gelişmiş teknolojiye sahip uçaklar almalı onları pilotlarımızın ellerine vermeli yazık günah değil mi şehit pilot geride bir eş, belki daha yeni doğmuş ama babasını hiçbir zaman tanımayacak bir yetim çocuk bıraktı,, malesef hasta annesine Allah Sabır versin ne diyelim zor iş zor.. lütfen artık teknojik ömrü tamamlanmış ama hala uçurulan helicopter, ve uçakları ister eğitim ister savaş uçağı ister döküntü casa uçakları olsun bunları envanterden çıkarın müzelere hediye edin derim..
  • Allah c.c. nurlar ıcerısınde yatırsın ınsallah, kalanlara sabırlar dılıyorum. asker.
  • ah be anacığım o halinle nasıl katlanacaksın bu acıya.allah yardımcın olsun,o'nu nur içinde yatırsın.
  • Allah seni en yüce katına kabul etsin. Allah geride kalanlarına sabırlar ihsan eylesin.
  • Allah nur icinde yatirsin.yerin mekanin cennet olsun.
Konya 3. Ana Jet Üssü'nden havalanan Türk Yıldızları'nın en yeni pilotlarından Yüzbaşı Ümit Özer'in kullandığı NF-5 model uçak, üs yakınlarında sorti yaparken boş bir araziye düşmüş ve pilot şehit olmuştu. Evli ve 1 çocuk babası Yüzbaşı Ümit Özer'in cenazesi, askeri uçakla Samsun-Çarşamba Havaalanı'na getirilirken, havaalanında resmi tören düzenlendi. 

Samsun-Çarşamba Havaalanı'nda düzenlenen törene Vali Hüseyin Aksoy, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Göktan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır, askeri ve mülki erkan, şehidin ailesi ve yakınları katıldı. Şehidin cenazesi ile birlikte gelen eşi, annesi ve babası ağıtlar yakarken, havaalanından Çarşamba'ya götürülen cenaze, ailesinin isteği üzerine ilçe merkezindeki evine götürüldü. 
 
Şehidin cenazesi, evinin önünde bekleyen kalabalık tarafından karşılandı. Öte yandan, şehidin annesinin, ilik kanseri olduğu öğrenildi. Özer'in cenazesi, ikindi namazına müteakip toprağa verilecek. 















ŞEHİDİN CENAZESİ MEMLEKETİNDE...

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 12 yıl önce
Allah rahmet etsin ..mekanı cennet olsun..yakınlarına baş sağlığı dilerim....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Şehidimizin cennetle ödüllendirileceğine inanıyoruz. Yüce Allah'ım şehidimizin ailesine sabırlar versin. Kardeşimizin kabri de nurlarla dolsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu kadar zor yetişen bir pilotun bu şekilde kaza sonucu şehit olması son derece üzücü bir olay hava kuvvetleri artık en son gelişmiş teknolojiye sahip uçaklar almalı onları pilotlarımızın ellerine vermeli yazık günah değil mi şehit pilot geride bir eş, belki daha yeni doğmuş ama babasını hiçbir zaman tanımayacak bir yetim çocuk bıraktı,, malesef hasta annesine Allah Sabır versin ne diyelim zor iş zor.. lütfen artık teknojik ömrü tamamlanmış ama hala uçurulan helicopter, ve uçakları ister eğitim ister savaş uçağı ister döküntü casa uçakları olsun bunları envanterden çıkarın müzelere hediye edin derim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Allah c.c. nurlar ıcerısınde yatırsın ınsallah, kalanlara sabırlar dılıyorum. asker.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ah be anacığım o halinle nasıl katlanacaksın bu acıya.allah yardımcın olsun,o'nu nur içinde yatırsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Allah seni en yüce katına kabul etsin. Allah geride kalanlarına sabırlar ihsan eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Allah nur icinde yatirsin.yerin mekanin cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000