07 Eylül 2012, Cuma 08:09:49

SEFERLERİN YARISINDAN FAZLASI İPTAL EDİLDİ!

Alman hava yolu şirketi Lufthansa’da çalışan kabin personelinin bugün ülke çapında birçok havaalanında düzenlenecek 24 saatlik grev nedeniyle yaklaşık 1000 sefer iptal edildi.
  • çok haklısınız. üçüncü dünya çalışanlarının uygar dünyadaki çalışan haklarına kavuşması yerine avrupadaki çalışan haklarını onların elinden almak lazım. rekabet çok çetin çünkü. hatta bütün havayolları çinlileri çalıştırmalı. eee ucuz bilet isteyen yolcu da çince öğrensin derdini anlatacak kadar. napalım yani koca koca şirketler batsın mı? rekabet bu neticede. bak körfezdeki arkadaşlarınız ne güzel yapıyolarmış. hemen kapıdışarı. türkiyede de grev mrev yapan densizler var. onları da sibiryaya süreriz. neticede türkiye şaha kalkacak. hakmış grevmiş böyle fuzuli şeylerle uğraşamayız. sibiryada yapsınlar grevlerini.
  • siz içine pislenmiş kaplarda yemek yemeye razısınız biliyoruz. biz değiliz. çalışanlar işverenlerin ekmek verdiği insanlar değildir. işverenler çalışanların emeğiyle para kazanan insanlardır. kimse yemek yediğimiz kabın sahibi değil. kap bizim kabımız. içine de pisletmeyiz. siz içine pislenmiş kaptan yemek yemeye devam edin. diğer taraftan da thy'de kimse kimseyi satmış değil. savaşa girdik kayıplarımız oldu. bu muharebeyi kaybettik. ama savaş daha bitmedi. sizin gibiler kurtuluş savaşı sırasında da her kaybedilen muharebeden sonra, o uğurda ölenlere, istanbul gazetelerindne çarşaf çarşaf "enayiler, hainler, şehit değil niyazi" naraları atıyordu. neyse ki savaş tek muharebeyle kazanılmıyor da kaybedilmiyor da. gidenlerin kıymetini çok iyi biliyoruz. siz de kabın kaymağının altındaki pislik ağzınıza gelince anlarsınız kim kimin kabına pislemiş. ama biz üsküdarı geçmiş olacağız siz de elinizdeki kabın dibindeki pisliği sıyırıyor olacaksınız parmağınızla.
  • Bu tür işçi grevleri için ağır yorumlarda bulunanların ve yolcu mağduriyetinden gem vurup da bundan ziyade içten içe patron mağduriyetini savunanların %100 faşist mentalitesine sahip olduğunu düşünüyorum.
  • Grev yasaklanamaz insan hakkıdır dedik işten attılar.Bir de grev yapsaydık sonu ne olurdu acaba.Buna benzer ne zaman bir haber yapılsa mutlaka bir tane "yedikleri kab' a"diye başlayan dalkavuk çıkıyo.Sen personelin verdiği zararı görüyosun da bütün bunlara yöneticilerin sebep olduğunu görmüyomusun? kimin hoparlörüsün sen söyle, kime hizmet ediyosun.Ayrıca yediği kaba a pislemek,hak ararken şirkete zarar verene değil; şirketin daha doğrusu vatandaşın parasını orda burda batırıp üstüne üstlük pişkin pişkin bunu örtbas edenlere söylenebilecek bir deyimdir.
  • Avrupada iscileri koruyan yasalarin cok kati olmasi, bu ulkelerdeki firmalari aslinda bir bir bitiriyor. bu ulkelerdeki haklar 2. ve 3. dunya ulkelerinde yok. haliyle global dunyada rakipleriniz avantaj elde ediyor. bu da rekabetin sonucunda iflas demek. Korfezde bir havayolunun personel mudurune sormustum, sizde kabin grev yapsa neolur diye, :) vizeleri iptal olur ilk ucakla ulkerelerine donerler dedi. LH bu Korfezle nasil rekabet etsin? isi zor.
  • onların grevi yuzde 3 yuzde 5'e diil..3 ile 5 arasında maasta ne kadar az oynuyo siz hesap edin..tekrar tekrar ve tekrar söylüyoruz..olay zam diil bos günlerin azaltılması mesai saatlerini arttırılması...3. dünya ülkesi olarak bunu ne zaman anlayabilecegiz merak ediyorum..
  • HELAL OLSUN YABANCI HOSTESLERE. BAKIN NEGÜZEL DURUŞ SERGİLİYORLAR.YABANCI HOSTESLER GELSİN DİYENLER... BENCEDE GELSİN. BIR KABİN GÖREVLİSİ OLARAK CANI GÖNÜLDEN İSTİYORUM BUNU. BAŞKA TÜRLÜ DÜZELECEĞİ YOK BURANIN.ARKADAŞLARINI SATAN BİZLER VE DEĞERLİ YÖNETİCİLERİMİZ GÖRSÜN. HAK NASIL SAVUNULUR. NASIL BİRLİK OLUNUR.
  • calisanlar lufthansaya cok buyuk zarar verdiler..lufthansa calisanlari yedikleri kaba pisliyorlar.yolcular cok magdur oldu...yasli ve gebe kadinlar doguramadi.bende is toplantisini kacirdim milyon dolarlik ihale uctu gitti. gitsinler baska yerde yapsinlar luftansa calisanlari grevlerini....
  • Grev amac degil arac.Grev yapiliyor diye sevinilmezki,sonucta bir hak alirsan sevinirsin. Lufthansa calisaninin simdilik aldigi bir sey yok.Simdilik kaybettiklerini siralarsak:Calismadiklari sure ve gunlerde maas alamiyorlar;Lufthansa kotu durumdaydi yolcu kaybi dolayisi ile sorunlari katlaniyor;Artan finansal sorunlar dolayisi ile Lufthansa daha cok isci cikarirsa kimse aglamasin;Emirates,katar,Ethiad,THY vs ile rekabet edemiyorlardi artik hic edemezler-grevde yolcular bunlarla ucuyor -yolcuyu bir kaptirirsan gelmez aldik;Almanlar teknik uretimde (Mecedes,audi,siemens vs)cok iyi ama hizmet sektorunde kotuler-Lufthansa hizmet sektorunde ve global dunyada sansi yok;Air Berlin gibi kuculecekler;yok yeni dunyaya ayak uyduramazlarsa sonu diger alman devleri Grundig,Telefunken,SchaubLaurentz-Isvec devleri Ericsson mobil,Saab gibi olur.Kisaca son gulen iyi guler
  • avrupa'da dahi artık grev yok, dünya değişti diyen takunyacılar sesiniz çıkmaz oldu? gelin görün grev nasıl olurmuş, hem de almanya'da.

Lufthansa’nın internet sayfasında yapılan açıklamada, dün yaklaşık 50 seferin iptal edildiği, bugün de toplam 1800 seferden 1000’e yakınının yapılamayacağı belirtildi. Grevin etkisinin Cumartesi günü de süreceği ve o gün için şimdiden 13 seferin iptal edildiği kaydedildi.

Açıklamada, bu kararların, grevden sonra seferlerin hızlı bir şekilde normale dönebilmesi için alındığı bildirildi. Yüzde 5 oranında ücret artışı talep eden kabin personelinin daha önce Frankfurt ve Berlin-Tegel havaalanlarında düzenlediği grevler nedeniyle 500’den fazla yolcu uçağı sefere çıkamamıştı.

Lufthansa yönetimi, kabin personeli için en fazla yüzde 3,5 oranında ücret artışı teklif ediyor.

İPTAL EDİLEN SEFERLERİN TAM LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

SEFERLERİN YARISINDAN FAZLASI İPTAL EDİLDİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

avrupanın sonu yorumcusuna ~ 12 yıl önce
çok haklısınız. üçüncü dünya çalışanlarının uygar dünyadaki çalışan haklarına kavuşması yerine avrupadaki çalışan haklarını onların elinden almak lazım. rekabet çok çetin çünkü. hatta bütün havayolları çinlileri çalıştırmalı. eee ucuz bilet isteyen yolcu da çince öğrensin derdini anlatacak kadar. napalım yani koca koca şirketler batsın mı? rekabet bu neticede. bak körfezdeki arkadaşlarınız ne güzel yapıyolarmış. hemen kapıdışarı. türkiyede de grev mrev yapan densizler var. onları da sibiryaya süreriz. neticede türkiye şaha kalkacak. hakmış grevmiş böyle fuzuli şeylerle uğraşamayız. sibiryada yapsınlar grevlerini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yediğiniz kaba pislemeyincilere ~ 12 yıl önce
siz içine pislenmiş kaplarda yemek yemeye razısınız biliyoruz. biz değiliz. çalışanlar işverenlerin ekmek verdiği insanlar değildir. işverenler çalışanların emeğiyle para kazanan insanlardır. kimse yemek yediğimiz kabın sahibi değil. kap bizim kabımız. içine de pisletmeyiz. siz içine pislenmiş kaptan yemek yemeye devam edin. diğer taraftan da thy'de kimse kimseyi satmış değil. savaşa girdik kayıplarımız oldu. bu muharebeyi kaybettik. ama savaş daha bitmedi. sizin gibiler kurtuluş savaşı sırasında da her kaybedilen muharebeden sonra, o uğurda ölenlere, istanbul gazetelerindne çarşaf çarşaf "enayiler, hainler, şehit değil niyazi" naraları atıyordu. neyse ki savaş tek muharebeyle kazanılmıyor da kaybedilmiyor da. gidenlerin kıymetini çok iyi biliyoruz. siz de kabın kaymağının altındaki pislik ağzınıza gelince anlarsınız kim kimin kabına pislemiş. ama biz üsküdarı geçmiş olacağız siz de elinizdeki kabın dibindeki pisliği sıyırıyor olacaksınız parmağınızla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isim ~ 12 yıl önce
Bu tür işçi grevleri için ağır yorumlarda bulunanların ve yolcu mağduriyetinden gem vurup da bundan ziyade içten içe patron mağduriyetini savunanların %100 faşist mentalitesine sahip olduğunu düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik atık ~ 12 yıl önce
Grev yasaklanamaz insan hakkıdır dedik işten attılar.Bir de grev yapsaydık sonu ne olurdu acaba.Buna benzer ne zaman bir haber yapılsa mutlaka bir tane "yedikleri kab' a"diye başlayan dalkavuk çıkıyo.Sen personelin verdiği zararı görüyosun da bütün bunlara yöneticilerin sebep olduğunu görmüyomusun? kimin hoparlörüsün sen söyle, kime hizmet ediyosun.Ayrıca yediği kaba a pislemek,hak ararken şirkete zarar verene değil; şirketin daha doğrusu vatandaşın parasını orda burda batırıp üstüne üstlük pişkin pişkin bunu örtbas edenlere söylenebilecek bir deyimdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avurpanin sonu ~ 12 yıl önce
Avrupada iscileri koruyan yasalarin cok kati olmasi, bu ulkelerdeki firmalari aslinda bir bir bitiriyor. bu ulkelerdeki haklar 2. ve 3. dunya ulkelerinde yok. haliyle global dunyada rakipleriniz avantaj elde ediyor. bu da rekabetin sonucunda iflas demek. Korfezde bir havayolunun personel mudurune sormustum, sizde kabin grev yapsa neolur diye, :) vizeleri iptal olur ilk ucakla ulkerelerine donerler dedi. LH bu Korfezle nasil rekabet etsin? isi zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isyan ~ 12 yıl önce
onların grevi yuzde 3 yuzde 5'e diil..3 ile 5 arasında maasta ne kadar az oynuyo siz hesap edin..tekrar tekrar ve tekrar söylüyoruz..olay zam diil bos günlerin azaltılması mesai saatlerini arttırılması...3. dünya ülkesi olarak bunu ne zaman anlayabilecegiz merak ediyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
HELAL OLSUN YABANCI HOSTESLERE. BAKIN NEGÜZEL DURUŞ SERGİLİYORLAR.YABANCI HOSTESLER GELSİN DİYENLER... BENCEDE GELSİN. BIR KABİN GÖREVLİSİ OLARAK CANI GÖNÜLDEN İSTİYORUM BUNU. BAŞKA TÜRLÜ DÜZELECEĞİ YOK BURANIN.ARKADAŞLARINI SATAN BİZLER VE DEĞERLİ YÖNETİCİLERİMİZ GÖRSÜN. HAK NASIL SAVUNULUR. NASIL BİRLİK OLUNUR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yediginizkaba pislemeyin ~ 12 yıl önce
calisanlar lufthansaya cok buyuk zarar verdiler..lufthansa calisanlari yedikleri kaba pisliyorlar.yolcular cok magdur oldu...yasli ve gebe kadinlar doguramadi.bende is toplantisini kacirdim milyon dolarlik ihale uctu gitti. gitsinler baska yerde yapsinlar luftansa calisanlari grevlerini....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
son gulen iyi guler ~ 12 yıl önce
Grev amac degil arac.Grev yapiliyor diye sevinilmezki,sonucta bir hak alirsan sevinirsin. Lufthansa calisaninin simdilik aldigi bir sey yok.Simdilik kaybettiklerini siralarsak:Calismadiklari sure ve gunlerde maas alamiyorlar;Lufthansa kotu durumdaydi yolcu kaybi dolayisi ile sorunlari katlaniyor;Artan finansal sorunlar dolayisi ile Lufthansa daha cok isci cikarirsa kimse aglamasin;Emirates,katar,Ethiad,THY vs ile rekabet edemiyorlardi artik hic edemezler-grevde yolcular bunlarla ucuyor -yolcuyu bir kaptirirsan gelmez aldik;Almanlar teknik uretimde (Mecedes,audi,siemens vs)cok iyi ama hizmet sektorunde kotuler-Lufthansa hizmet sektorunde ve global dunyada sansi yok;Air Berlin gibi kuculecekler;yok yeni dunyaya ayak uyduramazlarsa sonu diger alman devleri Grundig,Telefunken,SchaubLaurentz-Isvec devleri Ericsson mobil,Saab gibi olur.Kisaca son gulen iyi guler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nerdesiniz? ~ 12 yıl önce
avrupa'da dahi artık grev yok, dünya değişti diyen takunyacılar sesiniz çıkmaz oldu? gelin görün grev nasıl olurmuş, hem de almanya'da.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000