21 Ağustos 2014, Perşembe 08:20:42

SEFERLERİ ARTIK ATLASJET YAPACAK

Balıkesir Koca Seyit Hava Limanı’ndan Almanya’nın Duseldorf Hava Limanı’na her hafta gerçekleşen tarifeli uçuşlara olan ilgi artınca, Öger Türk Tur isimli ilgili firma, 150 kişilik uçaklar yerine 210 kişilik uçaklar kullanmaya başladı.
  • Insallah seneye baska ucak sirketleri de Edremit'e ucar. Mesela Sunexpress. Ögerin Düsseldorf-Edremit; Sunexpress'in Köln-Izmir'e 100 Euro fark atiyor. Onun icin her zamanki gibi yine Izmir'e ucacagim sevgili Sunex ile :) . My favorite, my choice :) .
  • Adroid Uygulamasi....Edremitliler birde otomobil ( yani araba !) kullanmayi ,milleti kaziklamamayi bir ögrenseler.?? Koca Seyid havaalanina gelince..otobus garajlari ve yönetimi daha modern !!
  • Edremitliler uysaldir uçağına malına her zaman sahip çıkar.
  • Hatırlatayım, Atlasjetin kurucusu Öger'dir. Kimi kime ispiyonluyon... komiksin ya sen laaaa
  • bu öger e dikkat edin hep ayı şeyi yapar sizdden uçak alıcaz hatta kışında ucacaz der sonra zararına fiyat ister!!! bence başka yerden ucuz uçak bulamadığından atlas a yanaşmıştır!!

Edremit Körfezi’ndeki Koca Seyit Hava Limanı, iç hatları uçuşlarının yanı sıra, dış hatlara verdiği hizmet ile de ilgi çekmeye devam ediyor. Haftanın her günü İstanbul ve Ankara’ya Pegasus, Bora Jet ve Anadolu Jet firmaları tarafından düzenli tarifeli seferler gerçekleştiriliyor. Bunun yanında Öger Türk Tur firması tarafından bu yıl başlatılan Almanya Duseldorf uçuşlarına ise ilgi her geçen gün artıyor. Daha önce Alman German Air firması ile uçuşlarını gerçekleştiren firma 150 kişilik uçakların talebi karşılamaması üzerine Atlas Jet ile anlaşarak 210 kişilik Airbus A 321 tipi uçaklar ile operasyon yapmaya başladı.

Uçuşlar hakkında ilgi veren Öger Türk Tur Bölge Temsilcisi Anıl Can Kuşçuoğulu, “Artan talep üzerine firmamız uçuş operasyonlarını artan talebi karşılamak için daha büyük uçaklar ile yapma kararı aldı. Bu kapsamda daha önce Boeing 737 tipi uçalar ile yapılan uçuşlarımızda bundan sonra Airbus A 321 tipi uçakları kullanacağız. 31 Ekim tarihine kadar sürecek olan uçuşlarımızda doluluk oranları önümüzdeki bir ay için neredeyse yüzde 90 seviyelerine ulaştı. Firmamız ilginin devam edeceğini düşünerek kış sezonunda da bölgeye uçuş gerçekleştirmek için çalışmalara başladı” diye konuştu.

SEFERLERİ ARTIK ATLASJET YAPACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Edremit yolcusu ~ 10 yıl önce
Insallah seneye baska ucak sirketleri de Edremit'e ucar. Mesela Sunexpress. Ögerin Düsseldorf-Edremit; Sunexpress'in Köln-Izmir'e 100 Euro fark atiyor. Onun icin her zamanki gibi yine Izmir'e ucacagim sevgili Sunex ile :) . My favorite, my choice :) .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sinan akerman ~ 10 yıl önce
Adroid Uygulamasi....Edremitliler birde otomobil ( yani araba !) kullanmayi ,milleti kaziklamamayi bir ögrenseler.?? Koca Seyid havaalanina gelince..otobus garajlari ve yönetimi daha modern !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Edremitliler uysaldir uçağına malına her zaman sahip çıkar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bak seeeeen... ~ 10 yıl önce
Hatırlatayım, Atlasjetin kurucusu Öger'dir. Kimi kime ispiyonluyon... komiksin ya sen laaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dikkat ~ 10 yıl önce
bu öger e dikkat edin hep ayı şeyi yapar sizdden uçak alıcaz hatta kışında ucacaz der sonra zararına fiyat ister!!! bence başka yerden ucuz uçak bulamadığından atlas a yanaşmıştır!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000