02 Nisan 2013, Salı 08:15:36

SEFERLER BAŞLADI

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım yatırımları zincirinin en önemli halkalarından biri olan ve İstanbul ile Bursa arasını 18 dakikaya indiren deniz uçağının yolculu seferleri başladı...
  • Para kazaninda borclarinizi odeyin, odemediginiz maaslari odeyin ! Haklarini caldiginiz insanlarin konusmasi nedense sizi rahatsiz ediyor.
  • Birkaç hafta devam eder, ondan sonra teknik arıza vs filan deyip durdururlar uçuşları. Devamlılıkları olmadığı sürece iş yapamaz bu şirket.
  • Teknik Müdürleri istifa mı ediyormuş yine...
  • Cumartesi günü Seabird'ün uçağı Eminönü üzerinden gün boyu 5-6 defa uçtu, gözlerimle şahit oldum. İniş kalkış uçuşları mı yaptılar tüm gün acaba? Pilotları paslanmıştı, pasları çözüldü herhalde :-)

Gemlik Limanı'nda, İstanbul'a giden yolcuları uğurlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, deniz otobüsünde bu ay 100 bin yolcuya ulaşacaklarını belirtti. Altepe, uçak seferlerinde ise bir haftalık biletlerin şimdiden tükenmesinin gelecek için umut verici olduğunu söyledi.

Bursa'nın, her alanda ulaşılabilir bir şehir olması hedefi doğrultusunda, şehir içi ulaşım yanında deniz otobüsleri ile şehirlerarası ulaşımda da yeni bir dönem başlatan Büyükşehir Belediyesi'nin, Bursa-İstanbul arası deniz uçağı seferleri başladı. Salı hariç, haftanın her günü karşılıklı iki tur olarak planlanan uçuşların ilk yolcuları, sabah Gemlik Limanı'ndan uğurlandı. Deniz kuşunun ilk yolcularını, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gemlik Belediyesi Başkanvekili Refik Yılmaz ve Burulaş Genel Müdürü Levent Fidansoy yolcu etti.

Bursa-İstanbul arasını 18 dakikaya indiren uçak seferleri, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Bir haftalık biletlerin tükendiği seferlerin, talebe göre artırılabileceğini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Bursa'nın her alanda ulaşılabilir olması hedefiyle başlattığımız deniz otobüsü seferlerinde, bu ay içinde 100 bin yolcuya ulaşacağız. Uçak seferleri de beklediğimiz gibi beklenen ilgiyi gördü. Buradan uçağa binen yolcularımız, 18-20 dakika sonra Haliç'e inmiş olacak. Oradan da birkaç dakika içinde İstanbul'un merkezinde istedikleri yere ulaşabilecekler. Bu seferlere ilgi ne kadar fazla olursa, bunun karını Bursa görecek. Buradan elde edilecek vergi gelirleri yine Bursa'ya hizmet olarak dönecek. Bizim tek hedefimiz var, o da halkımıza en iyi hizmeti sunmak." diye konuştu.

Başkan Altepe, şimdilik günde karşılıklı 2 tur olarak planlanan seferlerin, talepler doğrultusunda artırılacağını belirterek, hedeflerinin her saat başı İstanbul'a uçak kaldırmak olduğunu sözlerine ekledi.

Haliç'te, Kadir Has Üniversitesi Caddesi'ndeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Tesisleri'nin yanındaki iskeleden, sabah 08.30 ve aynı gün ikinci tur saat 18.00'de yapılacak. Gemlik Limanı'ndan uçuşlar ise sabah 09.15, akşam ise saat 18.45 olarak belirlendi. Bursa-İstanbul arasında 100 TL bedelle 18 dakikada ulaşım imkanından yararlanmak isteyenler, Burulaş'ın www.burulas.com.tr adresli web sitesinden veya 444 99 16 numaralı telefondan biletlerini alabilecekler. (Zaman)

SEFERLER BAŞLADI

Yorumlar

Hadi artik ~ 11 yıl önce
Para kazaninda borclarinizi odeyin, odemediginiz maaslari odeyin ! Haklarini caldiginiz insanlarin konusmasi nedense sizi rahatsiz ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ümitli değilim ~ 11 yıl önce
Birkaç hafta devam eder, ondan sonra teknik arıza vs filan deyip durdururlar uçuşları. Devamlılıkları olmadığı sürece iş yapamaz bu şirket.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik Mdr ~ 11 yıl önce
Teknik Müdürleri istifa mı ediyormuş yine...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cumartesi Hareketi ~ 11 yıl önce
Cumartesi günü Seabird'ün uçağı Eminönü üzerinden gün boyu 5-6 defa uçtu, gözlerimle şahit oldum. İniş kalkış uçuşları mı yaptılar tüm gün acaba? Pilotları paslanmıştı, pasları çözüldü herhalde :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000