03 Ocak 2018, Çarşamba 10:39:29

Sefere Tarkan rötarı

Önceki gün Tarkan’ın Kıbrıs’tan İstanbul’a döneceği uçak, tam 40 dakika rötarlı kalktı..
  • Kurbagalar kaynama noktasina ulasmis. Tepki mi dediniz. Emin olun O sarkici 2 Saat bile gec gelseydi ayni sonuc olacakti.
  • Böyle şeyler sadece Ercan havaalanında olur. Dingonun ahırı...
  • c aman ne katki. elinde mikrofon herkes sarki soyluyo. bende soylerim banyo ederken.
  • Iste avrupala en buyuk farkimiz: professioyenllik. Bu ulke hep boyle kalacak.Tabiki kabahat tarkanin degil,unlu lerle, dizilerle,sacma tv kanalllarila yatip kalkan insanlarda.
  • Tarkan da olsa eski bir başbakan da olsa ayrımcılık yapılmamalı, bir iki kişi için topluluğa saygısızlık yapılmamalı. Toplum, şahısların üzerindedir her zaman. Şahsın sıfatı ne olursa olsun.
  • Habere gel
  • Kabahat onda değil ki ? İndir bagajını kapat kapını git. Sayın Tarkan da orada fotoğraf çektirmeye devam etsin. Tabii bu arada Ercan havalimanı sivil havacılığı ne iş yapıyorsa ?
  • uçağa rotarlı gelmedi ne 40dakikası uçak 10dk rotarlı kalktı.10dakikayı nasıl 40dakikaya çıkardınız hayret ettim doğrusu..bir iyi araştırsaydınız keşkeee.
  • Arkadaşlar Tarkan gerçekten çok efendi ve mütevazı bir insandır. Tanıyanlar ya da karşılaşanlar bilir. Gecikme sebebi başkadır. Uçakta Tarkan olunca da suçu ona atmışlardır. Bu kadar basit
  • O kadar meshur bi adamin kendi jeti yok

Önceki gün Tarkan’ın Kıbrıs’tan İstanbul’a döneceği uçak, tam 40 dakika rötarlı kalktı. Gecikme nedeninin Megastar olduğunu öğrenen yolcular, sitem etmek yerine şarkıcıyla selfie yarışına girdi.

Yeni yılı Türkiye dışındaki noktalarda kutlayan ünlü isimler, yurda dönmeye başladı. 2018'e Kıbrıs Elexus Otel'de konser vererek giren Tarkan da önceki gün eşi Pınar Tevetoğlu ile İstanbul'a döndü. 'KK 1001' sefer sayılı uçakla İstanbul'a dönen sanatçı, 10 dakika uçağa geç kalınca uçuş 40 dakika rötar yaptı. Megastar'dan önce polis ekipleri uçak içinde kontrol yapınca yolcular, ne olduğunu merak etmeye başladı. Sinirlenen bazı yolcular, Tarkan'ın ekibiyle birlikte uçağa bineceğini öğrenince gecikmeye kızmak yerine sevince boğuldu.

KİMSEYİ KIRMADI

4 korumayla uçağa binen Megastar'ı görenler, "Tarkan'la uçuyormuşuz, Tarkan burada" diye bağırdı. Uçağın kalkmasıyla business class önünde fotoğraf çekme kuyruğu oluştu. Korumalar, Tarkan hayranlarını tek tek içeri aldı. Megastar, yolculardan hosteslere kadar herkesle fotoğraf çektirdi. Yolculuk sonunda ünlü çift özel araçlarına binene kadar tüm yolcular uçakta bekletildi.

Sefere Tarkan rötarı

Yorumlar Tüm Yorumlar (42)

Ali Karatay ~ 6 yıl önce
Kurbagalar kaynama noktasina ulasmis. Tepki mi dediniz. Emin olun O sarkici 2 Saat bile gec gelseydi ayni sonuc olacakti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olur Olur ~ 6 yıl önce
Böyle şeyler sadece Ercan havaalanında olur. Dingonun ahırı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
d ~ 6 yıl önce
c aman ne katki. elinde mikrofon herkes sarki soyluyo. bende soylerim banyo ederken.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC ~ 6 yıl önce
Iste avrupala en buyuk farkimiz: professioyenllik. Bu ulke hep boyle kalacak.Tabiki kabahat tarkanin degil,unlu lerle, dizilerle,sacma tv kanalllarila yatip kalkan insanlarda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yine ayrımcılık ~ 6 yıl önce
Tarkan da olsa eski bir başbakan da olsa ayrımcılık yapılmamalı, bir iki kişi için topluluğa saygısızlık yapılmamalı. Toplum, şahısların üzerindedir her zaman. Şahsın sıfatı ne olursa olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ops ~ 6 yıl önce
Habere gel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabahat ~ 6 yıl önce
Kabahat onda değil ki ? İndir bagajını kapat kapını git. Sayın Tarkan da orada fotoğraf çektirmeye devam etsin. Tabii bu arada Ercan havalimanı sivil havacılığı ne iş yapıyorsa ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LCEN ~ 6 yıl önce
uçağa rotarlı gelmedi ne 40dakikası uçak 10dk rotarlı kalktı.10dakikayı nasıl 40dakikaya çıkardınız hayret ettim doğrusu..bir iyi araştırsaydınız keşkeee.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tarkan sebep değildir ~ 6 yıl önce
Arkadaşlar Tarkan gerçekten çok efendi ve mütevazı bir insandır. Tanıyanlar ya da karşılaşanlar bilir. Gecikme sebebi başkadır. Uçakta Tarkan olunca da suçu ona atmışlardır. Bu kadar basit

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ilginc ~ 6 yıl önce
O kadar meshur bi adamin kendi jeti yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000