29 Nisan 2015, Çarşamba 15:33:32

SEFER YAPAN TEK ŞİRKET THY

Nepal'de meydana gelen 7.9 büyüklüğündeki deprem sonrası Türkiye’ye dönen Türk vatandaşları, deprem sonrası Katmandu Havalimanı’nda sadece THY uçaklarının sefer yaptığını söyledi.
  • Tüm körfez şirketleri,hintli şirketler uçuyor sabah akşam hem de günde ortalama iki kez tek bir şirketin uçuşu var!Keşke bilgiyi yolcudan değil de havaalanı bilirkişilerinden alsaydınız da,bu kadar atıp tutmasaydınız yahu
  • Etihad ve Qatar ucuslarina devam ediyor. Yalan haber bu!
  • Evet sadece havayolu olarak sadece thy uçuyor hiçbir havayolu uçmuyor yolcu taşımak için.Yahu airbus 350 uçmuş yolcuları almış mı hayır 1 sefer yardım götürmüş o kadar. Avrupadan tek bir tane havayolu uçuyor mu hayır uçmuyor o zaman ne yazıyorsun Airbus 350 uçtu diye havayolu mu hayır değil boş thy düşmanı.
  • Velevki bi ucan sirket thy, peki 16:05 lik mesaiyle gitgel yapan kabin ekibini neden kinse konusmuyor? Katmanduya git gel mi olurmus? Yokcuyu dusunuyoruz da bi ekip daha planlayip en azindan mesai tutmasa da bi ekibi istirahatle ceksek olmaz m? Olmaz. Cunku biz yaptik oldu. Kim kimin hakkini yerse Allah rizasini onlardab eksik etsin insallah.
  • 14 yaşında çocuk dediğiniz dhkp c li mi? 34 süvil dediğiniz kaçakçılık yapan pkk yandaşı mı?
  • "Selim" e yanıt: Airbus'ın kendi uçağı, dün TLS'den CDG'ye gidip, oradan yardım malzemelerini alıp Katmandu'ya götürdü. A350-941, F-WWYB kodlu uçak. Call-sign: AIB359. Dileyen FR24'ün geçmiş kayıt özelliğini kullanarak izleyebilir. Tarihi 29.04, saati ise 00:00 gece yarısına ayarlarsanız Trabzon'dan Türkiye üzerinden İran'a doğru devam ettiğini görebilirsiniz. Saygılar.
  • HELAL OLSUN THY
  • THY beğenmiyorsanız bunada muhalefetseniz gidin Pegasusla uçurun geçirimci Ali her fırsatta geçirmeyi öğretsin sizlere
  • Sanki zombiler varmış gibi kaçtılar
  • Nevin hanım biraz sallamış, açıp internetten bakarsanız birçok hava yolunun çalıştığını görürsünüz.

Nepal'de meydana gelen 7.9 büyüklüğündeki deprem sonrası Türkiye’ye dönen Türk vatandaşları, deprem sonrası Katmandu Havalimanı’nda sadece THY uçaklarının sefer yaptığını söyledi. 

Orta Asya'da Çin ile Hindistan arasında yer alan Nepal'de Cumartesi günü meydana gelen deprem sonrası ülkede bulunan Türk vatandaşlarının Türkiye’ye dönüşü devam ediyor. Bugün Türk Hava Yolları’na ait tarifeli uçakla Türkiye’ye dönen Türk turistlerden Nevin Gökgöz, Nepal’de yaşanan kaosu basın mensuplarına anlattı. İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gökgöz, ülkenin çok karışık olduğunu ve kurtarma çalışmalarının yeteri kadar organize edilmediğini söyledi. Çok hasar gören bazı şehirlere henüz ulaşılamadığını ifade eden Nevin Gökgöz, “Devlette fazla bir şey yapamıyor. Hijyenik şartlar çok uygun değil o yüzden salgın hastalık riski çok yüksek” dedi.

“BUGÜN SADECE THY’NİN UÇUŞU VARDI”

Depremden sonra bir süre uçuşlara kapatılan Katmandu Havalimanı hakkında da konuşan Nevin Gökgöz, ülkeden çıkmak isteyen insanların havalimanına akın ettiğini söyledi. Gün içinde sadece Türk Hava Yolları’nın sefer düzenlediğini ifade eden Gökgöz, “Havalimanında bir kargaşa var. Bugün sadece Türk Hava Yolları’nın uçağı vardı. Avrupa’ya gidecek insanlar da THY uçağına bindi. Geldiğimiz uçaktaki insanların çoğu Avrupalı. Bazı havayolları billboardlara ‘uçuş yapamıyor’ diye yazılar koymuş” diye konuştu.
10 günlük gezi için Nepal’e gittiğini kaydeden Nevin Gökgöz, Katmandu’da birkaç otelin dışında insanların açık alanlarda kaldıklarını da sözlerine ekledi.

SEFER YAPAN TEK ŞİRKET THY

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tüm körfez şirketleri,hintli şirketler uçuyor sabah akşam hem de günde ortalama iki kez tek bir şirketin uçuşu var!Keşke bilgiyi yolcudan değil de havaalanı bilirkişilerinden alsaydınız da,bu kadar atıp tutmasaydınız yahu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalan ~ 9 yıl önce
Etihad ve Qatar ucuslarina devam ediyor. Yalan haber bu!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahty ~ 9 yıl önce
Evet sadece havayolu olarak sadece thy uçuyor hiçbir havayolu uçmuyor yolcu taşımak için.Yahu airbus 350 uçmuş yolcuları almış mı hayır 1 sefer yardım götürmüş o kadar. Avrupadan tek bir tane havayolu uçuyor mu hayır uçmuyor o zaman ne yazıyorsun Airbus 350 uçtu diye havayolu mu hayır değil boş thy düşmanı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
airbus ~ 9 yıl önce
Airbus'ın kendisi neden insan taşısın? havayolu şirketi değil ki üretici firmadan bahsediyorsun.
Doğru okumak ~ 9 yıl önce
Airbus ın havayolu şirketi mi var.
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Velevki bi ucan sirket thy, peki 16:05 lik mesaiyle gitgel yapan kabin ekibini neden kinse konusmuyor? Katmanduya git gel mi olurmus? Yokcuyu dusunuyoruz da bi ekip daha planlayip en azindan mesai tutmasa da bi ekibi istirahatle ceksek olmaz m? Olmaz. Cunku biz yaptik oldu. Kim kimin hakkini yerse Allah rizasini onlardab eksik etsin insallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Efendim'e ~ 9 yıl önce
14 yaşında çocuk dediğiniz dhkp c li mi? 34 süvil dediğiniz kaçakçılık yapan pkk yandaşı mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu Ahmet ~ 9 yıl önce
"Selim" e yanıt: Airbus'ın kendi uçağı, dün TLS'den CDG'ye gidip, oradan yardım malzemelerini alıp Katmandu'ya götürdü. A350-941, F-WWYB kodlu uçak. Call-sign: AIB359. Dileyen FR24'ün geçmiş kayıt özelliğini kullanarak izleyebilir. Tarihi 29.04, saati ise 00:00 gece yarısına ayarlarsanız Trabzon'dan Türkiye üzerinden İran'a doğru devam ettiğini görebilirsiniz. Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
HELAL OLSUN THY

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
THY beğenmiyorsanız bunada muhalefetseniz gidin Pegasusla uçurun geçirimci Ali her fırsatta geçirmeyi öğretsin sizlere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akıl ~ 9 yıl önce
Akıllı olup düşünmesini bilmek ve yorum yapabilmek önemli. Şimdi siz bu habere bile inanıp THY nı savunacak kadar okumuyorsanız yapacak bir şey yok. Aşağıda yorumlarda haberin yanlışlığını dile getirmişler. Neden bir zahmet okumadan yorum yaparsınız ?
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sanki zombiler varmış gibi kaçtılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalan ~ 9 yıl önce
Nevin hanım biraz sallamış, açıp internetten bakarsanız birçok hava yolunun çalıştığını görürsünüz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000