28 Mart 2012, Çarşamba 09:34:12

SEFER SIRASINDA PİLOT ÇILDIRINCA

New York - Las Vegas seferini yapmak üzere havalanan uçağın pilotu çıldırınca, uçak Texas'ta bulunan Amarillo bölgesine acil iniş yapmak zorunda kaldı.
  • Çok süperman var. Onlarda birgün '' Ben doğuştan pilotum layyyn'' diye çıkmasınlar
  • artık bu mesleğin tadı kalmadı.uçuş ekiplerinin üzerine bu kadar gidilirse daha da beterleri gelecek.buna inanıyorum.hava alanlarına girerken aramadıkları yer yok.ceketi çıkarmayı bırak Antalya gibi yerde kemer de çıkarttırıyorlar ve bu bir kaptanıda çıldırttı zaten.maksat ne anlamış değilim.uçağı uçuran benim,kaçıracak olsam benim tabancaya bıçağa ihtiyacım yok ki.buradan her geçişte her kemer çıkarttığımda böyle saçma kuralları koyanlara niyetimi belirterek geçiyorum.havada telsiz konuşmasında anlayamadığınız birşey olursa ki gayet normal,tekrarlattığınızda hemen level ortaya atılıyor,herkes bizden fazla pilot.sisten dolayı kalkamıyorsunuz yolcular isyan çıkarıyor.hava da açınca bu stresli yolcularla uçmanın sitresini yaşıyorsunuz..
  • "Kokpitte balta var" yazmaktan vazgeçiniz. Kokpitte pilot var çünki. Asıl baltalar "AHL Güvenlik Kurulunda" var. Dolayısı ile "AHL 'de balta var" , hatta "kazma" yazmak daha doğru olacak. Bu uygulama "masif deprasif paranoya" giriyor. Silah-ı asli insandır. Böyle saçma olaylar, yüksek demokrasi ülkelerinde oluyor, seri katiller gibi. Lakin, güvenlik için onları örnek alanlar, kendi bilgi, görgü ve beyinlerini kullanmayanlar bundan utansın.
  • Demekki bazı amerkalı pilotlar bu derece olumsuz etkilenmişlerbu örgütten,amerika çok günahsız insanları öldürdü,etme bulma olayı daha da çok olumsuzluklar göreceğimizi tahmin ediyorum,batı barbarlığına karşılık oluyor bu tür olaylar .21
  • ben pek inanmadım inandırıcı değil. buna kim ne mantıla inanır anlamadım. ajanslar bunu neye dayanarak yazmış oda yok???
  • herr gün ceket cıkar tekrar gec vs... cantanızı kontrol et falan ile bizi çıldırtan kapı güvenligine duyurulur elimizde tırnak makası sokmuyorsunuz ama kokpitte balta var haberiniz varmı? pilotu boyle cıldırtırsanız ucagın kendisi silah zaten duyurulur
  • canlarını kimlere emanet etmişler??
  • KAFAYI ÜŞÜTMÜŞ
Amarillo Globe-News gazetesinin internet sitesi, JetBlue şirketine ait uçağın pilotunun tuvaletten çıktıktan sonra "Irak, El Kaide, terör. Hepimiz düşeceğiz" diye bağırmaya başladığını yazdı.

Yolculardan Heidi Karg, CNN televizyonuna yaptığı açıklamada, "Çok endişe vericiydi. Gerçekten çıldırmış gibiydi. Bazı yolcular onu sakinleştirmek için uçağın ön tarafına doğru koştu" dedi.

Uçağın 3. sırasında oturan yolculardan Gabriel Schonzeit de pilotun deliye döndüğünü belirterek, "Pilot kokpite dönerse düşeceğimizi biliyorduk" diye konuştu.

Amerikan Sivil Havacılık Kuruluşu'ndan yapılan açıklamada, yardımcı pilotun kokpitteyken pilotun hareketlerinden endişe duymaya başladığı ve pilot tuvalete gittikten sonra kokpitin kapısını kilitlediği belirtildi.

Kokpite girmek isteyen pilotun yolcular tarafından durdurulduğu, uçak indikten sonra yerel yetkililerin pilotu kontrol için ambulansla hastaneye götürdüğü açıklandı.
SEFER SIRASINDA PİLOT ÇILDIRINCA

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 12 yıl önce
Çok süperman var. Onlarda birgün '' Ben doğuştan pilotum layyyn'' diye çıkmasınlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
artık bu mesleğin tadı kalmadı.uçuş ekiplerinin üzerine bu kadar gidilirse daha da beterleri gelecek.buna inanıyorum.hava alanlarına girerken aramadıkları yer yok.ceketi çıkarmayı bırak Antalya gibi yerde kemer de çıkarttırıyorlar ve bu bir kaptanıda çıldırttı zaten.maksat ne anlamış değilim.uçağı uçuran benim,kaçıracak olsam benim tabancaya bıçağa ihtiyacım yok ki.buradan her geçişte her kemer çıkarttığımda böyle saçma kuralları koyanlara niyetimi belirterek geçiyorum.havada telsiz konuşmasında anlayamadığınız birşey olursa ki gayet normal,tekrarlattığınızda hemen level ortaya atılıyor,herkes bizden fazla pilot.sisten dolayı kalkamıyorsunuz yolcular isyan çıkarıyor.hava da açınca bu stresli yolcularla uçmanın sitresini yaşıyorsunuz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
"Kokpitte balta var" yazmaktan vazgeçiniz. Kokpitte pilot var çünki. Asıl baltalar "AHL Güvenlik Kurulunda" var. Dolayısı ile "AHL 'de balta var" , hatta "kazma" yazmak daha doğru olacak. Bu uygulama "masif deprasif paranoya" giriyor. Silah-ı asli insandır. Böyle saçma olaylar, yüksek demokrasi ülkelerinde oluyor, seri katiller gibi. Lakin, güvenlik için onları örnek alanlar, kendi bilgi, görgü ve beyinlerini kullanmayanlar bundan utansın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Demekki bazı amerkalı pilotlar bu derece olumsuz etkilenmişlerbu örgütten,amerika çok günahsız insanları öldürdü,etme bulma olayı daha da çok olumsuzluklar göreceğimizi tahmin ediyorum,batı barbarlığına karşılık oluyor bu tür olaylar .21

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ben pek inanmadım inandırıcı değil. buna kim ne mantıla inanır anlamadım. ajanslar bunu neye dayanarak yazmış oda yok???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
herr gün ceket cıkar tekrar gec vs... cantanızı kontrol et falan ile bizi çıldırtan kapı güvenligine duyurulur elimizde tırnak makası sokmuyorsunuz ama kokpitte balta var haberiniz varmı? pilotu boyle cıldırtırsanız ucagın kendisi silah zaten duyurulur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
canlarını kimlere emanet etmişler??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
KAFAYI ÜŞÜTMÜŞ

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000