20 Haziran 2018, Çarşamba 13:10:45

Seçim kararı Türk Hava Yolları'na yaramadı!

Türkiye, '24 Haziran Cuhmurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimleri'ne hazırlanırken seçim kararının alındığı günden bu yana Türk Hava Yolları hisseleri adeta çöküşe geçti.
  • Size ne ya nazil o paralari verdiklerinden size ne bu ne fesatliktir ya kardeşim Allah bize de versin diye dua edin fesatlik yapmayin zira Allah fesatlik yapanlar sevmez bir gün bakarsin o yaptigin is de elinden gidivermis sukurcu olun biraz.
  • Herkes kabin memurlarının pilotlarla aynı parayı aldığını yazmış ve dedikodusunu yapmış. Arkadaşlar kendinize gelin şuan thy kabin memuru çıplak maaşı 4000 tl dir ve 90 saat uçuşu doldurdukça artar bu. Yeni bir pilotun çıplak maaşı 15.000 tl dir. oda üstüne biner aynı şekilde. 30.000-40.000 tl aylık alan pilotlar tanıyorum. Ne eşitliğinden bahsediyorsunuz?
  • İnceden bir güneş doğuyor. Yolumuz açık olsun
  • 22 yasinda lise mezunu yeni kabin memuruna nasil 5000 tl maas verebiliyorsunuz? Ayiptir. 3-5 seneye maaslarini 9-10 bin tl’ye cikariyorsunuz. Tabi ki zarar edeceksiniz. Sizlanmayin bosuna
  • Hisse alma zamanı. Yıl sonunda hatırlarsınız beni
  • Reis Başkan olsun inşallah düzelir.
  • Ehonomi çok iyi
  • Yahu zaten borsa tümden düştü ne alaka thy nyc borsasında mı işlem görüyor da istanbul borsasında düştü, her zamanki boş beleş haberlerinizden, Hadi okuduysanız yorumumu silebirlirsiniz her zamanki gibi, kendi ayıbınızı silmeyin sayfa dolu kalsın boş habere boş yorum yapacak çok kişi var zaten
  • Övünün akpliler hadi övünün nerede hülocular hadii.?/?? Asıl herşey seçimden sonra bunun adi: Devaluasyon.
  • Yurtdisi sef ve mudurlerin maasi da TL kuruna baglansin, mudurlerin ve seflerin kiralari uzerinde calisma gelmesi yakindir duydugumuza gore... dolar ve euro rakamlar uctu gitti, araba ve diger havaalani araclari da ayni sekilde, zaman tasarruf zamani

Türkiye, '24 Haziran Cuhmurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimleri'ne hazırlanırken seçim kararının alındığı günden bu yana Türk Hava Yolları hisseleri adeta çöküşe geçti.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin 26 Ağustos'ta erken seçime gidilmesi teklifinin ardından Milli Güvenlik Kurulu’nu (MGK) ve Bakanlar Kurulu’nu toplayan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bizzat yaptığı açıklamayla 24 Haziran'da seçime gidilmesi kararı alınmıştı.

18 Nisan 2018 tarihinde açıklanan seçim kararının sonrasında döviz kuru hızla yükselirken, Türk Hava Yolları'nın Borsa İstanbul'da işlem gören hisseleri ise hızla düşüşe geçti.

Söz konusu tarihte 1 ABD Doları'nın TL karşılığı 4,013 iken bugün 4 lira 75 kuruş seviyelerinde, yine aynı dönemde 4 lira 97 kuruş olan 1 Euro'nun bugünkü TL karşılığı ise 5 lira 49 kuruş seviyelerinde seyrediyor.

Türk Hava Yolları hisseleri ise seçim kararının açıklandığı 18 Nisan 2018 tarihinde 19,05 TL'den işlem görürken, bugün 12 lira 72 kuruş seviyelerine geriledi.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Türk Hava Yolları hisselerindeki değer kaybının, seçim süreci sonrasında yükselen döviz kuru nedeniyle yabancı yatırımcının satış eğilimine girmesi gösteriliyor. 

2016'da yaşanan kriz sonrası 4 Lira 60 kuruş seviyelerine düşen THYAO hisseleri 9 Nisan 2018 tarihinde 19 Lira 77 kuruştan işlem görmüş ve tarihinin en yüksek değerine ulaşmıştı.

©AirportHaber.com





Seçim kararı Türk Hava Yolları'na yaramadı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

Km ~ 6 yıl önce
Size ne ya nazil o paralari verdiklerinden size ne bu ne fesatliktir ya kardeşim Allah bize de versin diye dua edin fesatlik yapmayin zira Allah fesatlik yapanlar sevmez bir gün bakarsin o yaptigin is de elinden gidivermis sukurcu olun biraz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçekci ~ 6 yıl önce
Herkes kabin memurlarının pilotlarla aynı parayı aldığını yazmış ve dedikodusunu yapmış. Arkadaşlar kendinize gelin şuan thy kabin memuru çıplak maaşı 4000 tl dir ve 90 saat uçuşu doldurdukça artar bu. Yeni bir pilotun çıplak maaşı 15.000 tl dir. oda üstüne biner aynı şekilde. 30.000-40.000 tl aylık alan pilotlar tanıyorum. Ne eşitliğinden bahsediyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tamam ~ 6 yıl önce
İnceden bir güneş doğuyor. Yolumuz açık olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilal Bey ~ 6 yıl önce
22 yasinda lise mezunu yeni kabin memuruna nasil 5000 tl maas verebiliyorsunuz? Ayiptir. 3-5 seneye maaslarini 9-10 bin tl’ye cikariyorsunuz. Tabi ki zarar edeceksiniz. Sizlanmayin bosuna

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sen ~ 6 yıl önce
sen niye yapmıyosun kıskanc şey
Hilal ~ 6 yıl önce
Bilal efendi kaç lira versinler..sen belirle .. hacı..sen kabin memurlarının aldığı parayı sorgulayacağina yüzlerce milyona alınan ve yerde yatan uçakları sorgula.. eyyy abd deyip 15 milyar dolarlık uçak siparişi verenleri sorgula. O uçaklar alınıyorsa çalışacak personel lazim.. tabii sen sadece makarna fiyatlarini bildigin icin 5000 lirayi cok saniyorsun.. dünyadan haberin yok
Guru ~ 6 yıl önce
Hisse alma zamanı. Yıl sonunda hatırlarsınız beni

Yanıtla

Kalan karakter 1000
evet ~ 6 yıl önce
evet haklsıın ama 6tl ve altına düşünce:)
K.maraşlı ~ 6 yıl önce
Reis Başkan olsun inşallah düzelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Edis ~ 6 yıl önce
Ehonomi çok iyi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yine efsane airport haber haberi ~ 6 yıl önce
Yahu zaten borsa tümden düştü ne alaka thy nyc borsasında mı işlem görüyor da istanbul borsasında düştü, her zamanki boş beleş haberlerinizden, Hadi okuduysanız yorumumu silebirlirsiniz her zamanki gibi, kendi ayıbınızı silmeyin sayfa dolu kalsın boş habere boş yorum yapacak çok kişi var zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RX ~ 6 yıl önce
Övünün akpliler hadi övünün nerede hülocular hadii.?/?? Asıl herşey seçimden sonra bunun adi: Devaluasyon.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TL MAASLAR ~ 6 yıl önce
Yurtdisi sef ve mudurlerin maasi da TL kuruna baglansin, mudurlerin ve seflerin kiralari uzerinde calisma gelmesi yakindir duydugumuza gore... dolar ve euro rakamlar uctu gitti, araba ve diger havaalani araclari da ayni sekilde, zaman tasarruf zamani

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000