23 Ağustos 2012, Perşembe 12:42:44

SEABIRD’DEN ZORUNLU ARA!

İstanbul’dan turizm merkezlerine denizden uçak seferleri yapan Sea Bird Airlines, 16-24 Ağustos tarihlerinde seferlerini durdurduğunu açıkladı...
  • Mr. White30 Ağustos 2012, Perşembe 10:24:02 Ben sadece bir yolcuyum havacılıklada alakam yok siz tavsiyeme uyunuz pilotluk veya memurluk yapmama gerek yok yeterince kazanıyorum zaten iyi günler dilerim.
  • katılıyorum kabin memuru olarak nitelendirilince aşağılanmış mı olunuyor...çok ayıp...ayrıca bir pilotun uçakta uçağı uçurmak dışında bir görevi kabul etmesi ilginç...
  • Turkce onerisi icin tesekkur ederim :)Siz anladiginiza gore turkcem yeterince duzgun ama yinede onerinize uyup KESINLIKLE Turkce Kursuna yazilacagim. de yani HOSTES/KABIN GOREVLISI diye ucmuyorsaniz niye ucagin en arkasinda oturuyorsunuz? Anladim berberdeki cirak olayi ilk once kapi kapatiyorsunuz gelecek senede kalfa olarak kokpite yakin oturursunuz. Hani ne yaptiginizi gormesek Pilot dicem ama degilsiniz birde bence cok ayip Hostes dedim diye niye assalamis olayim ? Bence siz boyle dusunerek bircok kabin ekibi arkadasimi assalamis oldunuz. Seabird e bol kazancli gunler dilerim malum odenecek cok borc var yakitciya bile borcunuz tankeriniz otaparka cekili falan filan. Guvenli ucuslar.
  • Mr. white29 Ağustos 2012, Çarşamba 22:16:55 o adamlar hostes niyetine uçmuyorlar onları aşağılamanada gerek yok bu arada gayet efendi iyi niyetli bilgili insanlar zamanı geldiğinde onlarda kokpitdeki yerini alacaktır heralde,birde lütfen türkceni düzelt olurmu yüzlerce kişi okuyor bu yazıları ayıp.
  • Shgm izin vermis hadi yine iyisinizzzzzzz ;) ucuslara baslayinda artik saga sola borcunuzu odeyin ! Yoksa icra kapida haaaaaaa haaa haaaaaaaa....... Bu arada yabanci isletme muduru yakisir! Yabanci pilot yabanci yabanci ;) Yakisir seabird e. yabanci yatirimcilar oooohhh ne guzel. Birde Vatan Millet Sakarya ! Zaten Kazandiginiz para ile Amerikada yatirim yapiyorsunuz Turk pilot ucuruyoruz dediginiz adamlari hostes niyetine arkada ucuruyorsunuz..... Neyse hayir dualarimiz sizinle para kazanin ve borclarinizi odeyin! Guvenli ucuslar.
  • niye kapandı şirket. sıkıntı nedir. sgm durdurduysa nasıl binilir tekrar. yönetmelik eksikse uçan tüm uçaklar niye hala uçuyor. dürüst olsa birisi de vatandaşı düşünse.
  • Eski bir calisani olarak "Yorumlara" cevap vermek isterim. Burada bircok gereksiz yazi yazilmis durumda. Biz haklarimizi kanunlar çerçevesinde arıyoruz. Yapılan yanlışlar ile zaten SHGM ilgileniyor. Diğer gözden kaçan herşeyin belgeleri mevcut sonuçta bu havacılık ve kayıtsız hiçbirşey yapılamaz. İstenildiği taktirde ilgili makamlara bunlar elbetteki verilir. Bizlere yol gostermenize gerek yok. Ne alakasiz insanlarin yalan yanlis yaptigi hakaret ve suçlamalara ne de Seabird u savunuyormus gibi yazan fakat kabalıkları ile şirket profiline zarar veren arkadaşlara kulak asmayin. Uçmak isteyen tabiiki Seabird ile uçar neden uçmasın ? Ayrilan personele yükleniyor arkadaşlar ama bizlerin saygı ve profesyonellik çerçevisnde hareket ettiğimizi bilin.
  • Heralde zamanında bu şirketde çalışmış sonra ayrılmış kişilerin yorumları olsa gerek yorumlar onu gösteriyor,kaç kişi çalıştığı önemli değilki. Tek uçak25 Ağustos 2012, Cumartesi 23:13:50Arkadaş, bu şirketin tek uçağı yok mu? Bu kadar yorum nerden geliyor böyle. Bu şirkette kaç kişi çalişiyor? Aslında bende aynı şeyi düşündüm lakin yorumları gözden geçirdiğinde daha önce şirketde çalışan insanların yorumları olabileceğine kanaat getirdim yorumların dikkate değer bir yanı yok zaten sadece kızgınlıklarını öfkelerini kusmuşlar o kadar. yakın zamanda operasyona başlarlarda arkadaşlarla bir alaçatı keyfi yaparız.
  • Kimsenin atmaca olduğu yok şirket akbaba zaten burda bu kadar insan shgm yetkililerine resmen duyuru yaptı yazılanlar incelensin sonra sen tekrar yorum yaz.
  • Arkadaş, bu şirketin tek uçağı yok mu? Bu kadar yorum nerden geliyor böyle. Bu şirkette kaç kişi çalişiyor?

 

Şirkete ait internet sitesinde yer alan uyarıda,  “Operasyonel gereklilik ve teknik sebeplerden dolayı 16-24 Ağustos tarihleri arasında tüm uçuşlarımız iptal edilmiştir” denildi.

Twin Otter tipi bir uçakla operasyonlarını yürüten Sea Bird Airlines şirketine geçtiğimiz günlerde Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından teknik denetim yapıldığı ancak seferlere ara verilmesinin denetimlerle ilişkili olup olmadığı bilinmiyor.

Sea Bird Airlines, İstanbul-Alaçatı, İstanbul-Bozcaada ve Çeşme-Bodrum arasında seferler düzenliyordu. Filosunda halen bir uçak bulunan şirket, ikinci uçağını da filoya katmaya hazırlanıyordu.

Sea Bird Yönetim Kurulu Başkanı Kürşad Arusan, yönetmeliklerde bazı eksiklikler bulunduğunu ve bu eksikliklerin giderilmesinden sonra operasyonlara kaldıkları yerden devam edeceklerini kaydetti.

Şu anda bilet satış sistemleri kapalı iken 29 Ağustos tarihinden itibaren uçuşlar açık görünüyor.

©Airporthaber.com

SEABIRD’DEN ZORUNLU ARA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Mr. White30 Ağustos 2012, Perşembe 10:24:02 Ben sadece bir yolcuyum havacılıklada alakam yok siz tavsiyeme uyunuz pilotluk veya memurluk yapmama gerek yok yeterince kazanıyorum zaten iyi günler dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kabin memuru ~ 12 yıl önce
katılıyorum kabin memuru olarak nitelendirilince aşağılanmış mı olunuyor...çok ayıp...ayrıca bir pilotun uçakta uçağı uçurmak dışında bir görevi kabul etmesi ilginç...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mr. White ~ 12 yıl önce
Turkce onerisi icin tesekkur ederim :)Siz anladiginiza gore turkcem yeterince duzgun ama yinede onerinize uyup KESINLIKLE Turkce Kursuna yazilacagim. de yani HOSTES/KABIN GOREVLISI diye ucmuyorsaniz niye ucagin en arkasinda oturuyorsunuz? Anladim berberdeki cirak olayi ilk once kapi kapatiyorsunuz gelecek senede kalfa olarak kokpite yakin oturursunuz. Hani ne yaptiginizi gormesek Pilot dicem ama degilsiniz birde bence cok ayip Hostes dedim diye niye assalamis olayim ? Bence siz boyle dusunerek bircok kabin ekibi arkadasimi assalamis oldunuz. Seabird e bol kazancli gunler dilerim malum odenecek cok borc var yakitciya bile borcunuz tankeriniz otaparka cekili falan filan. Guvenli ucuslar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seabird alaçatı yolcusu.. ~ 12 yıl önce
Mr. white29 Ağustos 2012, Çarşamba 22:16:55 o adamlar hostes niyetine uçmuyorlar onları aşağılamanada gerek yok bu arada gayet efendi iyi niyetli bilgili insanlar zamanı geldiğinde onlarda kokpitdeki yerini alacaktır heralde,birde lütfen türkceni düzelt olurmu yüzlerce kişi okuyor bu yazıları ayıp.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mr. white ~ 12 yıl önce
Shgm izin vermis hadi yine iyisinizzzzzzz ;) ucuslara baslayinda artik saga sola borcunuzu odeyin ! Yoksa icra kapida haaaaaaa haaa haaaaaaaa....... Bu arada yabanci isletme muduru yakisir! Yabanci pilot yabanci yabanci ;) Yakisir seabird e. yabanci yatirimcilar oooohhh ne guzel. Birde Vatan Millet Sakarya ! Zaten Kazandiginiz para ile Amerikada yatirim yapiyorsunuz Turk pilot ucuruyoruz dediginiz adamlari hostes niyetine arkada ucuruyorsunuz..... Neyse hayir dualarimiz sizinle para kazanin ve borclarinizi odeyin! Guvenli ucuslar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hus ~ 12 yıl önce
niye kapandı şirket. sıkıntı nedir. sgm durdurduysa nasıl binilir tekrar. yönetmelik eksikse uçan tüm uçaklar niye hala uçuyor. dürüst olsa birisi de vatandaşı düşünse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski Calisan ~ 12 yıl önce
Eski bir calisani olarak "Yorumlara" cevap vermek isterim. Burada bircok gereksiz yazi yazilmis durumda. Biz haklarimizi kanunlar çerçevesinde arıyoruz. Yapılan yanlışlar ile zaten SHGM ilgileniyor. Diğer gözden kaçan herşeyin belgeleri mevcut sonuçta bu havacılık ve kayıtsız hiçbirşey yapılamaz. İstenildiği taktirde ilgili makamlara bunlar elbetteki verilir. Bizlere yol gostermenize gerek yok. Ne alakasiz insanlarin yalan yanlis yaptigi hakaret ve suçlamalara ne de Seabird u savunuyormus gibi yazan fakat kabalıkları ile şirket profiline zarar veren arkadaşlara kulak asmayin. Uçmak isteyen tabiiki Seabird ile uçar neden uçmasın ? Ayrilan personele yükleniyor arkadaşlar ama bizlerin saygı ve profesyonellik çerçevisnde hareket ettiğimizi bilin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumlar...... ~ 12 yıl önce
Heralde zamanında bu şirketde çalışmış sonra ayrılmış kişilerin yorumları olsa gerek yorumlar onu gösteriyor,kaç kişi çalıştığı önemli değilki. Tek uçak25 Ağustos 2012, Cumartesi 23:13:50Arkadaş, bu şirketin tek uçağı yok mu? Bu kadar yorum nerden geliyor böyle. Bu şirkette kaç kişi çalişiyor? Aslında bende aynı şeyi düşündüm lakin yorumları gözden geçirdiğinde daha önce şirketde çalışan insanların yorumları olabileceğine kanaat getirdim yorumların dikkate değer bir yanı yok zaten sadece kızgınlıklarını öfkelerini kusmuşlar o kadar. yakın zamanda operasyona başlarlarda arkadaşlarla bir alaçatı keyfi yaparız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sky cevap ~ 12 yıl önce
Kimsenin atmaca olduğu yok şirket akbaba zaten burda bu kadar insan shgm yetkililerine resmen duyuru yaptı yazılanlar incelensin sonra sen tekrar yorum yaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tek uçak ~ 12 yıl önce
Arkadaş, bu şirketin tek uçağı yok mu? Bu kadar yorum nerden geliyor böyle. Bu şirkette kaç kişi çalişiyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000