04 Şubat 2011, Cuma 08:33:06

SCHIPHOL'DE UÇAKLARA RÜZGAR ENGELİ

Aşırı rüzgar nedeniyle, Amsterdam Schiphol’de hava trafiğinde zorlu anlar yaşandı. Havaalanı sözcüsü hava şartlarından dolayı zorlandıklarını belirtti.
  • cuma 7:55 THY uçağındaydım. Uçak 45 dakika havada tur atmak zorunda kaldı...Uçak yavaşladığında motorlardan garip sesler gelmeye başlayınca hepimiz oldukça korktuk...Normalde KLM pilotları bu gibi durumlarda hemen açıklama yapıyorlar, sebebini soyleyip yolcuları rahatlatıyorlar...gerçekten havada motorlardan uçak içinde konuşurken bile sesiniz duyulamayacak kadar ses gelince insan haliyle korkuyor baya.. .. Bu arada pazar günü gerçekleştirdiğimiz dönüş uçuşunda da hostes kulaklık servisi esnasında sakız çiğniyordu...oldukça şaşırdım..thy hosteslerinin kalitesi ile hep övününülür....bu ilginç bir durumdu.
  • amsterdam da hava kötülesince sipola inecek ucaklar düsseldorfa geliyordu o zaman düsseldorfta 747,lerden gecilmiyordu.demekki cuma günü amsterdamda hava o kadar kötü degildi.
  • 2009 THY Amsterdam kazası da bu mevsimlerde olmuştu!
Cuma günü aşırı yoğun rüzgar nedeniyle Amsterdam Schipholde hava trafiğinin sekteye uğradığı belirtiliyor. Havaalanı sözcüsü tarafından yapılan açıklamaya göre, uçakların kalkış ve iniş saatlerinde aksaklık olduğu ve bu problemi ellerinden geldiğince çözmeye çalıştıkları belirtildi.

Schiphol sözcüsü tarafından, bu aksaklıkların öğlen saatlerine kadar sürmesi beklendiği açıklanırken, yolcuların teleteks’i takip etmeleri ve hava şirketleri ile iletişime geçerek uçak saatlerinde olası değişiklikler hakkında bilgi edinmeleri tavsiyesinde bulunuldu.
SCHIPHOL'DE UÇAKLARA RÜZGAR ENGELİ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
cuma 7:55 THY uçağındaydım. Uçak 45 dakika havada tur atmak zorunda kaldı...Uçak yavaşladığında motorlardan garip sesler gelmeye başlayınca hepimiz oldukça korktuk...Normalde KLM pilotları bu gibi durumlarda hemen açıklama yapıyorlar, sebebini soyleyip yolcuları rahatlatıyorlar...gerçekten havada motorlardan uçak içinde konuşurken bile sesiniz duyulamayacak kadar ses gelince insan haliyle korkuyor baya.. .. Bu arada pazar günü gerçekleştirdiğimiz dönüş uçuşunda da hostes kulaklık servisi esnasında sakız çiğniyordu...oldukça şaşırdım..thy hosteslerinin kalitesi ile hep övününülür....bu ilginç bir durumdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
amsterdam da hava kötülesince sipola inecek ucaklar düsseldorfa geliyordu o zaman düsseldorfta 747,lerden gecilmiyordu.demekki cuma günü amsterdamda hava o kadar kötü degildi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
2009 THY Amsterdam kazası da bu mevsimlerde olmuştu!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000