14 Nisan 2016, Perşembe 09:06:03

Schiphol şüphelisi evsiz çıktı

Hollanda’nın başkenti Amsterdam’daki Schiphol Havaalanı’nda terör şüphesi nedeniyle dün gece gözaltına alınan kişinin evsiz bir Polonyalı olduğu bildirildi.
  • Bu hollanfalilarda zaten allah allah dio sansayon yaratmak icin.Terorun T si bile yok amma sanki her yer terorle kaynio gibi bir imaj veriolar,tabiki muslumanlara karsi olan cirkinligi gundemde tutmak icin.
  • dombo, sayesinde gece 02:45 eve gidebildim, tutuklanmisti serbest birakildi

Hollanda’nın başkenti Amsterdam’daki Schiphol Havaalanı’nda terör şüphesi nedeniyle önceki gece gözaltına alınan kişinin evsiz bir Polonyalı olduğu bildirildi.

Havaalanı güvenliğini sağlayan jandarma, gözaltına alınan kişinin 25 yaşında, Hollanda’da geçerli ikamet izni bulunmayan Polonya vatandaşı olduğunu açıkladı.

İhbar üzerine gözaltına alınan şahsın güvenlik görevlilerine terörist olduğu yönünde beyanda bulunması üzerine sırt çantasının arandığı ve herhangi bir patlayıcıya rastlanmadığı kaydedildi.

Açıklamada, gözaltına alındığı sırada alkollü olan şahsın ifadesinin alınarak savcılığa sevk edildiği belirtildi.

Schiphol Havaalanı’nın bir bölümü şüpheli bir paketin bulunması üzerine önceki gece bir süre boşaltılmıştı. Alışveriş merkezinin bulunduğu bölümü kapatan güvenlik görevlileri, yolcu giriş çıkışına izin vermemişti.
 

Schiphol şüphelisi evsiz çıktı

Yorumlar

pfff ~ 8 yıl önce
Bu hollanfalilarda zaten allah allah dio sansayon yaratmak icin.Terorun T si bile yok amma sanki her yer terorle kaynio gibi bir imaj veriolar,tabiki muslumanlara karsi olan cirkinligi gundemde tutmak icin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amsterdam Schiphol ~ 8 yıl önce
dombo, sayesinde gece 02:45 eve gidebildim, tutuklanmisti serbest birakildi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000