10 Kasım 2018, Cumartesi 08:50:20

SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUZ

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu lideri Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 80’inci yıl dönümünde saygı ve minnetle anıyoruz.
  • Ataniz da batsin, durusunuzda. Her yil 60 sn mal gibi ortada dursaniz öyle... ne cahilsiniz olm.. sonra neden milletimiz biseye ulasamiyo, digerleri uzaya cikarken bizimkiler mal gibi dikiliyo ortada...
  • Nur icinde yat,
  • adam sanki lider değil jön, yok böyle bir asalet ne giyse yakışıyor
  • 09:05 de Çalan Siren sesinden Rahatsız olanların sorunu Kulaklarında değil Kanındadır... Saygı özlem ve minnet ile anıyoruz...
  • Kanı bozuklar,durmayın daha çok basın beğenmedim'e...
  • ADIN ADIMIZDIR..iCiMiZDESiN ATAM..
  • Minnettarlığımız her geçen yıl daha fazla bir özlemle artıyor.
  • Yolun yolumuzdur atam.
  • Bugün de sokaktaki herkesin, her ne yapıyorsa,09:05'te bırakıp saygı duruşuna geçtiklerini gördüm ya, kırılmaya yüz tutan umutlara birebir gerçekten.Tanımadığınız insanlarla bir anda aranızda oluşan sinerji,empati,hüzün muazaaam bi olay gerçekten.
  • Ülkemizde yaşayıp sana hakaret etmeyi marifet sanan, saygısız, ne idüğü belirsiz onca hain, kanı bozuk nanköre inat, yüce Allah'ın izni ve nasibiyle bizi kurtardığın, Türk milletine kimlik kazandırdığın, bayrağıyla, ülkesiyle, diniyle, töresiyle herşeyi ile var olması için hayatını ortaya koyduğun, bize önderlik ettiğin, bize medeni, çağdaş, modern bir hayatın yolunu açtığın, fikri hür, vicdani hür nesiller yetiştirme imkanı verdiğin için seni ve silah arkadaşlarını dünya durdukça saygı ve minnetle anacağız.Ruhun şad olsun.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu lideri Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 80’inci yıl dönümünde saygı ve minnetle anıyoruz.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, 10 Kasım 1938 tarihinde saat 09:05'de hayata gözlerini yummuştu.

“İstikbal Göklerdedir” diyerek bizlere bugünleri on yıllar öncesinden işaret eden ve fikirleriyle geleceğimize ışık tutan Atatürk’ün açtığı yolda gösterdiği hedef olan muasır medeniyetler seviyesine çıkmak için gösterdiğimiz çabamızı sürdürmeye devam edeceğiz.

AirportHaber Ailesi olarak Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygıyla anıyoruz.

Ruhu şad olsun.

SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUZ

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Osmanli Torunu ~ 5 yıl önce
Ataniz da batsin, durusunuzda. Her yil 60 sn mal gibi ortada dursaniz öyle... ne cahilsiniz olm.. sonra neden milletimiz biseye ulasamiyo, digerleri uzaya cikarken bizimkiler mal gibi dikiliyo ortada...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 5 yıl önce
Osmanl bir sulalenin,hanedanligin adidir. Sen Osmanli torunu degilsin, agir vergiler altinda ezilen koylulerin irgatlarin torunusun.
osmanlı torunu yazan gafil'e ~ 5 yıl önce
Asıl mallar ve batması gerekenler senin gibi, topraklarını kaybeden, kardeş katlini vacip kılan, insanını bilerek eğitmeyen, kul, köle görüp, aşağılayan, hak vermeyen, onları sadece askerlik için hatırlayan, istisnalar haricinde boyuna gayri müslüme ticaret yapma hakkı verip, sırp, rus bilmem kimi kendine cariye, vezir yapıp onların entrikaları ve dümenleriyle imparatorluğun çökmesine seyirci kalan, son zamanlarında yeteneksiz, bilgisiz, acizlikle parçalanan imparatorluğu yönetenlere cahilce hayran olanlardır ! Senin gibi kafalar çok olduğu için halimiz ortada. Gerçi sen de haklısın bu zamanda Ata'ya ve onun değerlerine saldırıp böyle terbiye yoksunu olmasan ne iş bulabilirsin ne para ne de dişleyecek kemik !
Takiye ~ 5 yıl önce
Uzayda nasil abdest alinir onu anlat cakma torun.
cevap ~ 5 yıl önce
al bir kanı bozuk,cinsi,cibiliyeti,soyu,sopu belirsiz daha. torunu oldukların vatanı satıp,ingiliz gemisiyle kaçarken o muhterem insan kelle koltukta bizi kurtardı ama nerede senin gibi bir kansız da bunu anlayacak zeka,akıl,izan?
Ecdadını ~ 5 yıl önce
Sen burda laf kalabalığı yap diye yıllar önce bir sürü insan şehit oldu.hiç birini unutmadık başta ULU ÖNDER ATATÜRK ü ama seni hatırlayamadık.hangisinin torunusun.malum osmanlının cariyeside çocuğu da çoktu
TC ~ 5 yıl önce
Nur icinde yat,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
w ~ 5 yıl önce
adam sanki lider değil jön, yok böyle bir asalet ne giyse yakışıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 5 yıl önce
09:05 de Çalan Siren sesinden Rahatsız olanların sorunu Kulaklarında değil Kanındadır... Saygı özlem ve minnet ile anıyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Klasik bir tablosun dostum ne yaparsan yap boşsun ~ 5 yıl önce
Atatürk bir fikirdir dostum, farz ibadeti değildir. Seviyorsan ebe, sevmiyorsan sobe meselesi değildir. Ahirette kimin kanı bozuk belli olur. Yani şovmenlik yapmayalım artık ? Atatürk’ü seviyorsam yolundan gidiyorumdur bu benim için fikirdir, adam şeriatçidir fikirlerine ve ideolojisine terstir sevmez. Ama her lafta fikir özgürlüğünden bahsediyorsunuz. Lütfen boş söz ve boş laftan uzak duralım. Önümüze bakalım...
Cümle ~ 5 yıl önce
Kanı bozuklar,durmayın daha çok basın beğenmedim'e...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baybars ~ 5 yıl önce
Kanı bozuklar diğer tarafta belli olur
GAL`ATA`SARAY ~ 5 yıl önce
ADIN ADIMIZDIR..iCiMiZDESiN ATAM..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Me mutlu Türküm diyene ~ 5 yıl önce
Minnettarlığımız her geçen yıl daha fazla bir özlemle artıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot Adayı ~ 5 yıl önce
Yolun yolumuzdur atam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
T ~ 5 yıl önce
Bugün de sokaktaki herkesin, her ne yapıyorsa,09:05'te bırakıp saygı duruşuna geçtiklerini gördüm ya, kırılmaya yüz tutan umutlara birebir gerçekten.Tanımadığınız insanlarla bir anda aranızda oluşan sinerji,empati,hüzün muazaaam bi olay gerçekten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Red ~ 5 yıl önce
Herseye begenmedim diyen Kadir Misiroglu hayrani arkadas, ^544((&6! Anladin mi?
Red'e ~ 5 yıl önce
Ne diyeceğimi bilemedim şimdi :) O değil de Red sen hayırdır inşallaaah ?? Eeüzü bin...
Red'e ~ 5 yıl önce
%100 emin olmadığın hiçbir şeyi buraya yazmamalısın bence.Her kim hakkında olursa olsun.
Büyük Atatürk ~ 5 yıl önce
Ülkemizde yaşayıp sana hakaret etmeyi marifet sanan, saygısız, ne idüğü belirsiz onca hain, kanı bozuk nanköre inat, yüce Allah'ın izni ve nasibiyle bizi kurtardığın, Türk milletine kimlik kazandırdığın, bayrağıyla, ülkesiyle, diniyle, töresiyle herşeyi ile var olması için hayatını ortaya koyduğun, bize önderlik ettiğin, bize medeni, çağdaş, modern bir hayatın yolunu açtığın, fikri hür, vicdani hür nesiller yetiştirme imkanı verdiğin için seni ve silah arkadaşlarını dünya durdukça saygı ve minnetle anacağız.Ruhun şad olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000