13 Haziran 2012, Çarşamba 11:50:47

SAVCI 80 YIL İSTEDİ...

Okulun kapanmasıyla eğitimleri yarıda kalan ve yatırdıkları on binlerce doları geri alamayan 26 mağdur öğrenci pilotun açtığı davanın ikinci duruşması Kartal 3. Ağır Ceza Mahkemesinde yapıldı...
  • İNSANLARIN HAYYALLERİNİ VE GELECEKLERİNİ SOFRALARINA MEZE YAPAN TÜM DİĞER DOLANDIRICILARA ÖRNEK VEDE İBRET OLSUN . AMİN.
  • vay kekliklerim benim vay..aferim sizee :))
  • Bizde sindeli verdik ama şey çıktıgı yok arkadaş

Duruşmaya mağdur edilen öğrencilerle birlikte yakınları da katıldı. Mağdurlar, “40 ila 55 bin dolar civarında paralar vererek eğitime başladık. Eğitim sürelerimiz 15 ay ve en az 200 saat uçuş süresi olarak anlaşma yapıldı. Ancak ne eğitim ne de uçuş süresi tamamlandı ” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

İddianamede ekonomik krizin bahane edildiği belirtilerek şüpheliler Met Air kurucusu Tayfun Süer, ortağı Tufan Süer, şirketin Genel Müdür yardımcısı emekli hava pilot tümgeneral Çetin Akyol ile ortaklardan Ercan Beyazıt hakkında dolandırıcılıktan 80 yıla kadar hapis cezası istendi.

SAVCI 80 YIL İSTEDİ...

Yorumlar

mağdur ~ 12 yıl önce
İNSANLARIN HAYYALLERİNİ VE GELECEKLERİNİ SOFRALARINA MEZE YAPAN TÜM DİĞER DOLANDIRICILARA ÖRNEK VEDE İBRET OLSUN . AMİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dc ~ 12 yıl önce
vay kekliklerim benim vay..aferim sizee :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mağdur ~ 12 yıl önce
Bizde sindeli verdik ama şey çıktıgı yok arkadaş

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000