18 Aralık 2010, Cumartesi 08:12:42

SAVAŞ UÇAKLARI UFO MU DÜŞÜRDÜ?

İsrail'in nükleer tesislerinin bulunduğu Dimona bölgesinde kimliği belirsiz bir cisim, İsrail savaş uçakları tarafından vurularak etkisiz hale getirildi.
  • Sen galaksinin taaa öbür ucundan gel UFO'nla, elin İsrail'lisi seni F-16 ile düşürsün. Vay be.. Sen neymişsin be abi... Bunu da ciddiye alarak yayınlamışsınız ya, helal olsun. Gri benizliler "biz dostuz" demeyi mi unuttular acaba?
  • ....tünden nükleer gaz çıkararak. :)))))) tevekkeli israil air force bolca homus ve falafel yediriyo pilotlarına :))))))))))))))))))
  • hemde pilot gozunden isin cikarark dusurmus,hurafelere bak be israili buyuk gosterecegiz diye bizim medyada ne yazacagini sasirdi.
İsrail hava sahasında birdenbire beliren cismin, insansız uçak olabileceği düşünülürken, "UFO" olabileceği yönünde iddialar da var.

Olay hakkında Reuters haber ajansına açıklama yapan güvenlik yetkilisi: "Dimona hava sahasında uçan cismin ne olduğunu bulmaya çalışıyoruz. Şu anda askeri güçlerimiz olayı çözmeye çalışıyor."

İsrail askeri sözcüsü ise, uçan şüpheli bir cismin İsrail savaş uçakları tarafından vurulduğunu, cismin muhtemelen bir balon olduğunu söyledi. İsrail medyası ise, insansız uçak olduğu düşünülen cismin motorlu bir araç olduğunu belirtiyor.

İsrail'in uçuş yasağı koyduğu bölgede 200 nükleer savaş başlığı olduğu düşünülüyor.

SAVAŞ UÇAKLARI UFO MU DÜŞÜRDÜ?

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Sen galaksinin taaa öbür ucundan gel UFO'nla, elin İsrail'lisi seni F-16 ile düşürsün. Vay be.. Sen neymişsin be abi... Bunu da ciddiye alarak yayınlamışsınız ya, helal olsun. Gri benizliler "biz dostuz" demeyi mi unuttular acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
....tünden nükleer gaz çıkararak. :)))))) tevekkeli israil air force bolca homus ve falafel yediriyo pilotlarına :))))))))))))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hemde pilot gozunden isin cikarark dusurmus,hurafelere bak be israili buyuk gosterecegiz diye bizim medyada ne yazacagini sasirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000