23 Ocak 2012, Pazartesi 12:48:39

SAVAŞ UÇAKLARI SURİYE'YE VERİLECEK...

Rusya'nın, Suriye'deki Beşşar Esad rejimine desteğini göstermek amacıyla savaş uçakları satmaya hazırlandığı bildirildi...
  • Satacaksan ver 200 tane SU35 bak o zaman Amerika nın etekleri nasıl tutuşuyor. YAK 130 ları hangi Amerikan uçağına karşı göndereceksin? Yaw bırakın bu Rusların da çivisi çıkmış
  • yaw eskiden ne guzel paktlar vardi herkes rahatti. Suyu cikti bu islerin. Suriye napsin, amazon.com'dan mi ucak alsin? Ne bulursa onu aliyor iste.
  • Rusyanin silah sattigi ülkelerin çogu Amerikanin eline geçti. Afganistan,Irak,Libya geri kalan ülkelere de ABD ambargo koyuyor Suriye,Iran,Küba,Venezüela,Sudan falan.Böyle giderse Rusyanin müsterisi kalmaz. Ben Putinin yerinde olsam Talibanlara uçaksavar füze satarim ABD nin 25 sene evvel yaptigi gibi !!!!!
  • Tamam da arkadaş YAK 130'lar temel jet eğitimi için tasarlanmış uçaklardır. Muharebe içinse en fazla 3000 kg mühimmat taşıyabilen light bir savaş uçağıdır diyebiliriz. Hava muharebesinde F16, F15, F18 ya da Mig 35 tipi saldırı uçakları YAK 130'u leblebi gibi yerler. Bunu bile bile bu uçaklardan koskoca bir filo sipariş etmek akla mantığa aykırı bir hadisedir. Ha sen bu uçakları halkını öldürmek için alıyorsan o zaman ihtiyacını fazlasıyla görür. Bütün mahallelerini kan kırmızısına boyarsın, sorun olmaz. Allah akıl fikir versin tam muz cumhuriyeti olmuşlar. Rusya'da güya destek oluyormuşmuş. Sevsinler! Satamadıkları silahları bu yöntemle saplıyorlar bu tür 9. sınıf ülkelere, sonra da destek oluyoruz deyip şekerliyorlar peeeeh..
Rusya'da çıkan ve iş dünyasından haberler veren Kommersant gazetesinin ismi açıklanmayan kaynaklara dayandırarak verdiği haberde, 550 milyon dolarlık anlaşma uyarınca Suriye'ye 36 adet Yak-130 tipi savaş uçağı satılacağı belirtildi.
 
Haberin basında yer almasının ardından görüşüne başvurulan Rusya'nın devlet silah satış şirketi Rosoboronexport'un bir sözcüsü, haber hakkında yorumda bulunmayacağını söyledi.
 
Rusya Dışişleri Bakanlığı'ndan geçen hafta yapılan açıklamada, Suriye'ye yönelik AB ambargosuna rağmen, ''Rusya'ya ait bir geminin bu ülkeye mühimmat götürdüğü şüpheleri hakkında bir izahatta bulunmanın veya mazeretler öne sürmenin gerekli olduğunun düşünülmediği'' belirtilmişti.
 
Doğrulanması durumunda sözkonusu anlaşma, Esad rejimine yönelik uluslararası baskı oluşturma çabalarına Rusya'nın ilk açık başkaldırısı olması bakımından önem taşıyor. (Zaman)
SAVAŞ UÇAKLARI SURİYE'YE VERİLECEK...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Satacaksan ver 200 tane SU35 bak o zaman Amerika nın etekleri nasıl tutuşuyor. YAK 130 ları hangi Amerikan uçağına karşı göndereceksin? Yaw bırakın bu Rusların da çivisi çıkmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yaw eskiden ne guzel paktlar vardi herkes rahatti. Suyu cikti bu islerin. Suriye napsin, amazon.com'dan mi ucak alsin? Ne bulursa onu aliyor iste.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Rusyanin silah sattigi ülkelerin çogu Amerikanin eline geçti. Afganistan,Irak,Libya geri kalan ülkelere de ABD ambargo koyuyor Suriye,Iran,Küba,Venezüela,Sudan falan.Böyle giderse Rusyanin müsterisi kalmaz. Ben Putinin yerinde olsam Talibanlara uçaksavar füze satarim ABD nin 25 sene evvel yaptigi gibi !!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Tamam da arkadaş YAK 130'lar temel jet eğitimi için tasarlanmış uçaklardır. Muharebe içinse en fazla 3000 kg mühimmat taşıyabilen light bir savaş uçağıdır diyebiliriz. Hava muharebesinde F16, F15, F18 ya da Mig 35 tipi saldırı uçakları YAK 130'u leblebi gibi yerler. Bunu bile bile bu uçaklardan koskoca bir filo sipariş etmek akla mantığa aykırı bir hadisedir. Ha sen bu uçakları halkını öldürmek için alıyorsan o zaman ihtiyacını fazlasıyla görür. Bütün mahallelerini kan kırmızısına boyarsın, sorun olmaz. Allah akıl fikir versin tam muz cumhuriyeti olmuşlar. Rusya'da güya destek oluyormuşmuş. Sevsinler! Satamadıkları silahları bu yöntemle saplıyorlar bu tür 9. sınıf ülkelere, sonra da destek oluyoruz deyip şekerliyorlar peeeeh..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000