14 Mart 2012, Çarşamba 10:06:47

SAUDIA UÇAKLARINDA KULLANACAK

Keskinoğlu Şirketler Grubu'nun mamulü olan Ravika zeytinyağı, Suudi Arabistan Hava Yolları uçuşlarında kullanılacak.
  • gayet başarılı bir çalışma epey zamandır zaten kullanılmaya başlandı ve ülke insanının her türlü türkiye algısına sempatileri var bunları değerlendirmek akıllıca..
  • laf söyledin bal gabağa koy tabağa ye sabaha afiyet olsun yemek yemek başlıklı yazıya cevaptır. ne alaka yemekle zeytinyağıyla sanayi. olmasın demiyoruz ama ne alaka dostum. yemek olunca sanayi olmuyomu. yemeklerimizi çokmu meşhur sanıyosun.
  • ancak yemek icat ediyor veya üretiyoruz. sanayi adına gelişim, icat, üretim sıfır.
Keskinoğlu Şirketler Grubu'nun mamulü olan Ravika zeytinyağı, Suudi Arabistan Hava Yolları'nın Mekke ve Medine dahil bütün yurtiçi ve yurtdışı uçuşlarında, yıllık ortalama 20 milyon yolcuya ikram edilecek.

Ortadoğu'ya toplam zeytinyağı ihracatının yüzde 10'unu yapan, 75 ülkeye zeytinyağı ihraç eden Ravika, Türkiye'nin rekabet üstünlüğü sağlayabileceği pazarlarda ilerlemeye devam ediyor. Ülkenin en büyük havayolu şirketi olan Suudi Arabistan Hava Yolları ile iki yıllık anlaşma imzalayan Ravika'nın sızma zeytinyağı, hem business hem ekonomi sınıflarıyla catering servislerinde kullanılacak. Keskinoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve Pazarlama Grup Başkanı Keskin Keskinoğlu, zeytinyağında ithalat ağırlıklı bir pazara sahip olan Suudi Arabistan'da Türkiye'nin payını artırmak için yoğun çalışmalar yürüttüklerini bildirdi.

Suudi Arabistan'a zeytinyağı ihracatında önemli bir artış beklediklerini söyleyen Keskinoğlu, "Suudi Arabistan'da zeytinyağı tüketimi her geçen yıl artıyor ve pazar sürekli büyüyor. Bu ülkeye 2008 yılından beri ihracat yapıyoruz. Zeytinyağı, bölge için hâlâ yeni bir kültür sayılabilir ama tüketim istikrarlı bir şekilde artıyor. Türk markalarına duyulan güven ve iki ülke arasındaki olumlu işbirliklerinin de katkısıyla hedefimiz, ülkede önemli üstünlüğe sahip İtalya ve İspanya'nın hakimiyetini azaltmak. Bunun için de havayollarından marketlere kadar her platformda tanıtım çalışmalarımızı hızlandırdık. Kısa vadede pazardaki payımızı büyük ölçüde artıracağız." dedi.

Keskin Keskinoğlu, tanıtım için birçok uluslararası havayolu firmasıyla benzer görüşmelerin devam ettiğini belirtti.

(Zaman)
SAUDIA UÇAKLARINDA KULLANACAK

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
gayet başarılı bir çalışma epey zamandır zaten kullanılmaya başlandı ve ülke insanının her türlü türkiye algısına sempatileri var bunları değerlendirmek akıllıca..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
laf söyledin bal gabağa koy tabağa ye sabaha afiyet olsun yemek yemek başlıklı yazıya cevaptır. ne alaka yemekle zeytinyağıyla sanayi. olmasın demiyoruz ama ne alaka dostum. yemek olunca sanayi olmuyomu. yemeklerimizi çokmu meşhur sanıyosun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ancak yemek icat ediyor veya üretiyoruz. sanayi adına gelişim, icat, üretim sıfır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000