21 Ocak 2012, Cumartesi 15:35:03

SAUDIA UÇAĞINDAN ACİL İNİŞ

Suudi Arabistan Havayolları Saudia’ya ait Airbus 330 tipi uçağı teknik arıza sonrası kalkıştan hemen sonra Atatürk Havalimanı’na geri döndü...
  • ıllakı ucakların bı arızası olcakta oylelıkle ucaklar bakıma gırecek hey allahım sen sabır ver.ayrıca ucak hayalet ucakmı bos dıyosunuz be cahıller.ucagı ucuran bı kokpıt ekıbı var.o kabınde kabın ekıbı var.ılla yolcu oluncamı ınsan var oluyor.murettebat robotmu.
  • ARKADAŞIM NE GÜZEL DEMİŞSİN ÇIKAR KAFANI BAK NELER YAPIYORLAR DİYE... EVET BAK BAKALIM NELER YAPIYORLAR? BİNDİĞİN TÜM ARAÇLARI, KULLANDIĞIN İLAÇLARI, GİRDİĞİN İNTERNETİ, BİLGİSAYARI, ELEKTRİĞİ, SAĞLIK UYGULAMALARINI FALANI FİLANI, YANİ ANLAYACAĞIN BİLDİĞİN BÜTÜÜÜÜN HAYATINI KİM DÜZENLEDİ, KİM KOLAYLAŞTIRDI. O GÜZEL KAFANI ÇIKARDA BAK SEVGİLİ SKY. ADAM BİLDİĞİN KAFA BULMUŞ SENİN GİBİLERLE ÇOK MU ZORUNA GİTTİ :)
  • Haberin fotografinda ucak saudia'ya ait yaziyor, asagida ise onur air'e, bu ne tezat? ayrica tahmin ettigim gibiyse o ucak OCC 330'dur, sorun yok acilir kapanmaz, kapanir acilmaz, o ucak icin cok da abnormal bir durum degildir :) he havacilik adina garip olabilir ama iste Turkiye'de normal duruyor sanirim.
  • Boş denen uçakta 9 kişi, belkide daha fazla insan var. Caiz diyen vatandaşa cevap yazanlarda pek eğitimli olmasa gerekler. Kaldıki yazdıkları yazılardan kolayca eğitimsizliklerini görmek mümkündür. Acaba bu 330 Onur'a ait Fransa'da mahsur kalan 330 mu? Yoksa bakımsız kalan diğer bir 330 mu diye insan düşünmedende edemiyor.
  • Öncelikle 4 sayfa yorum arasında uçuşla ilgili bir tek doğru yorumun olması yeterince üzücü. Uçak boştur ve teknik bir arıza nedeniyle geri dönmüştür. Buradaki asıl mesleki soru: Uçak on ground mudur? Yoksa tekrar sefere verimiş midir?
  • nesillerden beri bizim dostumuz olan arapların, dinimizin doğduğu toprakların mekanı olan uçağın başına böyle şeyler nasıl gelir anlamıyorum, Allah'ıma şükürler olsun atlatılmış. Müslüman kardeşlerime geçmiş olsun diliyorum.
  • ne kızdınız la bu kadar? kuş uçmuyo mu?
  • oncelikle bu tur saptırmalı yorumları neden yayınlıyorsunuz bunlar topluma zarar verecek aciz kisilerdr.İkincisi bu acınacak haldeki ateist keske bu kadar cahil olmasaydın ortaya bi laf atıp sonra insanların bu youmun hakkında yazdıklarını gordukce kendi capında egleniyorsun.bu senin aslında ne kadar zavallı oldugunu gosteriyor.Az kafanı bi cıkar penceredn bak insalar nelerle ugrasıyor sonra dusun sen bu toplum icin faydalı ne yaptın sonra gel otur yaz oda karakterin varsa
  • Adam kendi zekasına göre espri yapıyor. Anlamadığım siz neden ciddiye alıyorsunuz. Arkadaş yazdığı cümlelerden zeka yaşını belli ediyor zaten.
  • Bu son derece traji komik yorumunu ( ! ) yazmadan once imla ogren. " Suhal olunmaz " degil " Sual olunmaz" ( H ) harfinin orada isi yok. Ayrica ne yazdigini ve ne demek istedigini kendin de bilmiyorsun. Biraz imla calis, sonra gel.
Saudia Havayolları’na ait Airbus 330 tipi uçak Cidde’ye gitmek üzere saat 14.30’da Atatürk Havalimanı’ndan kalktı. Onur Havayolları’ndan kiralanan Airbus 330 tipi uçağın kaptan pilotu, kalkıştan hemen sonra kuleye bilgi vererek teknik arıza bildirdi ve geri dönmek istedi.

Uçak kalkıştan kısa süre sonra Atatürk Havalimanı’na iniş yaptı. Uçaktaki teknik arızanın iniş takımları ile ilgili olduğu kaydedildi. Uçak gerekli kontrollerin yapılması için bakıma alındı.

©AirportHaber
SAUDIA UÇAĞINDAN ACİL İNİŞ

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 12 yıl önce
ıllakı ucakların bı arızası olcakta oylelıkle ucaklar bakıma gırecek hey allahım sen sabır ver.ayrıca ucak hayalet ucakmı bos dıyosunuz be cahıller.ucagı ucuran bı kokpıt ekıbı var.o kabınde kabın ekıbı var.ılla yolcu oluncamı ınsan var oluyor.murettebat robotmu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ARKADAŞIM NE GÜZEL DEMİŞSİN ÇIKAR KAFANI BAK NELER YAPIYORLAR DİYE... EVET BAK BAKALIM NELER YAPIYORLAR? BİNDİĞİN TÜM ARAÇLARI, KULLANDIĞIN İLAÇLARI, GİRDİĞİN İNTERNETİ, BİLGİSAYARI, ELEKTRİĞİ, SAĞLIK UYGULAMALARINI FALANI FİLANI, YANİ ANLAYACAĞIN BİLDİĞİN BÜTÜÜÜÜN HAYATINI KİM DÜZENLEDİ, KİM KOLAYLAŞTIRDI. O GÜZEL KAFANI ÇIKARDA BAK SEVGİLİ SKY. ADAM BİLDİĞİN KAFA BULMUŞ SENİN GİBİLERLE ÇOK MU ZORUNA GİTTİ :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Haberin fotografinda ucak saudia'ya ait yaziyor, asagida ise onur air'e, bu ne tezat? ayrica tahmin ettigim gibiyse o ucak OCC 330'dur, sorun yok acilir kapanmaz, kapanir acilmaz, o ucak icin cok da abnormal bir durum degildir :) he havacilik adina garip olabilir ama iste Turkiye'de normal duruyor sanirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Boş denen uçakta 9 kişi, belkide daha fazla insan var. Caiz diyen vatandaşa cevap yazanlarda pek eğitimli olmasa gerekler. Kaldıki yazdıkları yazılardan kolayca eğitimsizliklerini görmek mümkündür. Acaba bu 330 Onur'a ait Fransa'da mahsur kalan 330 mu? Yoksa bakımsız kalan diğer bir 330 mu diye insan düşünmedende edemiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Öncelikle 4 sayfa yorum arasında uçuşla ilgili bir tek doğru yorumun olması yeterince üzücü. Uçak boştur ve teknik bir arıza nedeniyle geri dönmüştür. Buradaki asıl mesleki soru: Uçak on ground mudur? Yoksa tekrar sefere verimiş midir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
nesillerden beri bizim dostumuz olan arapların, dinimizin doğduğu toprakların mekanı olan uçağın başına böyle şeyler nasıl gelir anlamıyorum, Allah'ıma şükürler olsun atlatılmış. Müslüman kardeşlerime geçmiş olsun diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ne kızdınız la bu kadar? kuş uçmuyo mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
oncelikle bu tur saptırmalı yorumları neden yayınlıyorsunuz bunlar topluma zarar verecek aciz kisilerdr.İkincisi bu acınacak haldeki ateist keske bu kadar cahil olmasaydın ortaya bi laf atıp sonra insanların bu youmun hakkında yazdıklarını gordukce kendi capında egleniyorsun.bu senin aslında ne kadar zavallı oldugunu gosteriyor.Az kafanı bi cıkar penceredn bak insalar nelerle ugrasıyor sonra dusun sen bu toplum icin faydalı ne yaptın sonra gel otur yaz oda karakterin varsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Adam kendi zekasına göre espri yapıyor. Anlamadığım siz neden ciddiye alıyorsunuz. Arkadaş yazdığı cümlelerden zeka yaşını belli ediyor zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu son derece traji komik yorumunu ( ! ) yazmadan once imla ogren. " Suhal olunmaz " degil " Sual olunmaz" ( H ) harfinin orada isi yok. Ayrica ne yazdigini ve ne demek istedigini kendin de bilmiyorsun. Biraz imla calis, sonra gel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000