13 Mart 2012, Salı 12:40:00

SATIŞA ÇIKARILDI...

Cyprus Airways (Kıbrıs Havayolları)’nın Airbus A319 tipi iki uçağı 30,5 milyon dolara satışa çıkarıldı.
  • Peki uçaklar gelirse fiyatlar düşecek mi?Şu an en erken dahi alsan 7500 Ruble,440 TL den aşağı yok.Adamlar gidiş dönüş 300 TL ye bilet sattığı sürece devam eder.Sabiha yı girip üstüne fiyat kırmadığınız sürece o dediğin olmaz
  • arkadaşım yorumunun sonuna pegasus halka ilişkilier bölümünden yazdığını eklemeyi unutmuşsun.ama neyse biz anladık :)
  • cyprus airways diyor pegasus ne alaka !!!
  • Geçen hafta 1367 uçuşta % 96.42'lik zamanında uçuş operasyonu, SIFIR KM olarak gelen yeni B737 uçaklarıyla ortalama 2 yaş altında 42 uçaklık bir filo, emniyetli ve ekonomik uçuş= PEGASUS. 2 uçakla operasyona başlamayı planlayan bir şirket için erişilmesi çok uzun zaman alacak bir hedef. Buna bir de, hem iç hem de dış hatlardaki yüksek doluluk oranlarını eklerseniz, sonuç: PEGASUS'la uçmaya devam:))
  • Helal size Kuban, pegasus yurt disi ucuslarinda TR nin adini iki paralik etti. Derhal yurt disi ucuslarinin durdurulmasi gerekli. Ben londra da en az 500 kisiden pegasus u sikayet ettiklerini duydum. Ayip ya.
  • Yavas ucurma Pegasusu bir daha oraya...
  • Kuban Havayollari olarak bu 2 ucaga talibiz.Hedefimiz Pegasus'u buraya bir daha ucurmamak Rusyaya..Yolcular sinir kupu..Rotarlar,sefalet her sey ust uste..Az kaldi geliyoruz.Bekle bizi Istanbul..(KUBAN AIRLINES)
  • 77m dolar. değerlendirilebilir. 320 motorlu versiyonu varsa çok keyifli bu uçaklar, haraket kabiliyeti mükemmel.
Politis gazetesine göre, şirketten dün yapılan açıklamada, iki uçağın Gecas Asset Management Servis INT adlı şirkete 30,5 milyon dolara satılması için sözleşme imzalandığı kaydedildi.
 
Açıklamada, bu satışla şirketin sermayesini 45 milyon Euro artırmayı ve giderlerini azaltmayı öngördüğü belirtildi.
 
Haberde, şirketin filosunda ve personelinde azaltmaya gidileceği de ifade edildi.
SATIŞA ÇIKARILDI...

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 12 yıl önce
Peki uçaklar gelirse fiyatlar düşecek mi?Şu an en erken dahi alsan 7500 Ruble,440 TL den aşağı yok.Adamlar gidiş dönüş 300 TL ye bilet sattığı sürece devam eder.Sabiha yı girip üstüne fiyat kırmadığınız sürece o dediğin olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
arkadaşım yorumunun sonuna pegasus halka ilişkilier bölümünden yazdığını eklemeyi unutmuşsun.ama neyse biz anladık :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
cyprus airways diyor pegasus ne alaka !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Geçen hafta 1367 uçuşta % 96.42'lik zamanında uçuş operasyonu, SIFIR KM olarak gelen yeni B737 uçaklarıyla ortalama 2 yaş altında 42 uçaklık bir filo, emniyetli ve ekonomik uçuş= PEGASUS. 2 uçakla operasyona başlamayı planlayan bir şirket için erişilmesi çok uzun zaman alacak bir hedef. Buna bir de, hem iç hem de dış hatlardaki yüksek doluluk oranlarını eklerseniz, sonuç: PEGASUS'la uçmaya devam:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Helal size Kuban, pegasus yurt disi ucuslarinda TR nin adini iki paralik etti. Derhal yurt disi ucuslarinin durdurulmasi gerekli. Ben londra da en az 500 kisiden pegasus u sikayet ettiklerini duydum. Ayip ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yavas ucurma Pegasusu bir daha oraya...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kuban Havayollari olarak bu 2 ucaga talibiz.Hedefimiz Pegasus'u buraya bir daha ucurmamak Rusyaya..Yolcular sinir kupu..Rotarlar,sefalet her sey ust uste..Az kaldi geliyoruz.Bekle bizi Istanbul..(KUBAN AIRLINES)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
77m dolar. değerlendirilebilir. 320 motorlu versiyonu varsa çok keyifli bu uçaklar, haraket kabiliyeti mükemmel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000