19 Aralık 2015, Cumartesi 08:17:03

Satılık uçağa alıcı çıkmadı

SKY Havayolları’na ait açık artırma usulüyle 6’ncı İcra Dairesi’nden 860 bin liradan satışa çıkarılan uçağa alıcı çıkmadı.
  • Tarafıma 500 bin TL verilmesi durumunda, ilgili enkazı havalimanından, güvenlik ve çevre standartlarına uygun bir şekilde çıkartmaya talibim. İlgili makama saygılarımla arz olunur.
  • Sky'ın patronu o kadar çalışanın parasını ödemedi. Onların hayatında değişiklik olmadı ama çalışanlar çok mağdur oldular. Uçakları yurtdışına kaçıran pilotlara da birşey yapılmadı. Yazık bu ülkede çalışanları mağdur edenlere
  • Belediyeye bağışlansin halk kutuphanesi olsun, kitap okumaya teşvik olur.
  • Uçak hurda durumunda zaten. Yetkililer devreye girsin, uçağı dalış bölgelerinden birine götürüp batırsınlar. Hem doğal hayata katkıları olur, hem de turizme katkıları olur. Malumunuz artık Ruslar yok, turizm bize kaldı.
  • Yahu kim bu uçağa erişime izin veriyor. Madem işe yarayan parçaların sökülmesine göz yumacaktınız, ne diye el koydunuz ki? Ne bekliyordunuz bu el koyma işinden?
  • çok ilginç.konuşma ve yorumlara bak. tonaj,hurda demir hesabı.1 kişi de çıkıp o uçak orda neden sürünüyor kimler sorumlu demiyor.sorumlular kaçtı.sky patronu nun güvendiği,çok güvendiği,hemde çok güvendiği o eşi bulunmaz hint kumaşı kaçtı gitti.nereye gittiğini herkez biliyor nerde çalıştığınıda ama sordukları zaman bende bir çalışanım ayrıldım.onun alt müdürleride aynı ayrıldım.orda baya bir müdür vardı herkez bilir.ama işler ters gidince 1 tane müdür kalmıyor ortada.sadece müdür lafı kalıyor.işin sakat tarafın bu kaçan müdürler biryerlerde gene müdürlük yapıyor.e yuhhhh.kardeşim önce şu ortadaki pisliğinizi bir temizleyin.işinize gelince üstünden parça sökmesini biliyorsun öyle değilmi müdür..hemen uçağı sahipleniyorsunuz.görünüşde müdür bunlar. halaaa biryerlerde müdürlük yapıyorlar,çok iş yapar gibi gözüküp,hiç iş yapmayarak, zam zamanların da en büyük payı alan fakat şirket zora düşünce kuyruğu kısan. Antalya ya nasıl geleceksin. milletin yüzüne nasıl bakacaksın çok merak ediyorum
  • çöpe at gitsin. yenisini alırız. alışveriş e gitmek lazım
  • Cüzdan boş kalb altın. alabilirmiyim?
  • 860.000 tl kaç euro
  • Tamamen çöp..

Antalya'da 4 yıl önce havalimanına inişi sırasında yaşanan bir arıza nedeniyle hasar gören ve havayolu şirketinin borcu nedeniyle satışa çıkartılan uçak, düzenlenen ihaleye alıcı çıkmaması üzerine satılamadı.

Antalya 6. İcra Müdürlüğünde yapılan ihaleye, 860 bin lira bedelle satışı çıkarıldı. İhaleye herhangi bir katılımcı olmaması nedeniyle söz konusu uçağın satışı gerçekleştirilemedi.

Uçağın satışıyla ilgili ihalenin, 7 Ocak'ta tekrar yapılmasına karar verildi.

Sky Havayollarına ait Boeing 737-400 tipi yolcu uçağında, 2011'de Antalya Havalimanı'na inişi sırasında iniş takımındaki lastiğin patlaması sonucu hasar oluştu. Daha sonra uçağın iniş takımları, motor kısmı ve birçok aksamı şirket yetkililerince söküldü.

Kullanılamaz durumdaki uçak, söz konusu tarihten bu yana Antalya Havalimanı'nda bekletilirken, 2013 yılında iflas eden söz konusu havayolu şirketinin borcu nedeniyle uçağın icradan satılmasına karar verilmişti.

Satılık uçağa alıcı çıkmadı

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Talibim ~ 8 yıl önce
Tarafıma 500 bin TL verilmesi durumunda, ilgili enkazı havalimanından, güvenlik ve çevre standartlarına uygun bir şekilde çıkartmaya talibim. İlgili makama saygılarımla arz olunur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Utanın ~ 8 yıl önce
Sky'ın patronu o kadar çalışanın parasını ödemedi. Onların hayatında değişiklik olmadı ama çalışanlar çok mağdur oldular. Uçakları yurtdışına kaçıran pilotlara da birşey yapılmadı. Yazık bu ülkede çalışanları mağdur edenlere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kütüphane ~ 8 yıl önce
Belediyeye bağışlansin halk kutuphanesi olsun, kitap okumaya teşvik olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Batırın! ~ 8 yıl önce
Uçak hurda durumunda zaten. Yetkililer devreye girsin, uçağı dalış bölgelerinden birine götürüp batırsınlar. Hem doğal hayata katkıları olur, hem de turizme katkıları olur. Malumunuz artık Ruslar yok, turizm bize kaldı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fikir berbat! ~ 8 yıl önce
Havacılıkla alakalı olduğunuzu düşünmüştüm yazınızın başında. O uçağın yapısında bulunan kimyasal ve kanserojen maddeleri, güzelim denizimize batırmayı düşünmek dehşet verici..!!!
Batırın! ~ 8 yıl önce
İlginiz için teşekkür ederim. Dalış için uçak, gemi vb. zararlı değildir, aksine doğal hayata faydalıdır. Oralara balıklar yuva yapar ve üremeleri sağlanır. Ayrıca suni batıklar, dalış ve turizm için son derece ilgi çekicidir. Dünyanın dörtbir tarafında önemli kurum ve kuruluşlar bu ve bunun gibi atıl duruma gelmiş uçak, gemileri batırırlar. Youtube'a yazarsanız veya internet ortamında kısa bir araştırma yaparsanız görebilirsiniz. Tekrar ilginize teşekkür ediyorum.
Kayserili ~ 8 yıl önce
Yahu kim bu uçağa erişime izin veriyor. Madem işe yarayan parçaların sökülmesine göz yumacaktınız, ne diye el koydunuz ki? Ne bekliyordunuz bu el koyma işinden?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isimsiz ~ 8 yıl önce
uçakların motorları zaten kiralık olur.. motor sahibi firma gelir üstündeki motorunu alır gider kimsede birşey diyemez.. bu tarz şeylerden dolayı ister istemez rahatca işlem yapılmıştır.. apronda boş boş yatan uçak 2 tornavida alıp gitsek bizde sökeriz bişeylerini :)
vay senin haline ~ 8 yıl önce
çok ilginç.konuşma ve yorumlara bak. tonaj,hurda demir hesabı.1 kişi de çıkıp o uçak orda neden sürünüyor kimler sorumlu demiyor.sorumlular kaçtı.sky patronu nun güvendiği,çok güvendiği,hemde çok güvendiği o eşi bulunmaz hint kumaşı kaçtı gitti.nereye gittiğini herkez biliyor nerde çalıştığınıda ama sordukları zaman bende bir çalışanım ayrıldım.onun alt müdürleride aynı ayrıldım.orda baya bir müdür vardı herkez bilir.ama işler ters gidince 1 tane müdür kalmıyor ortada.sadece müdür lafı kalıyor.işin sakat tarafın bu kaçan müdürler biryerlerde gene müdürlük yapıyor.e yuhhhh.kardeşim önce şu ortadaki pisliğinizi bir temizleyin.işinize gelince üstünden parça sökmesini biliyorsun öyle değilmi müdür..hemen uçağı sahipleniyorsunuz.görünüşde müdür bunlar. halaaa biryerlerde müdürlük yapıyorlar,çok iş yapar gibi gözüküp,hiç iş yapmayarak, zam zamanların da en büyük payı alan fakat şirket zora düşünce kuyruğu kısan. Antalya ya nasıl geleceksin. milletin yüzüne nasıl bakacaksın çok merak ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
çöpe at gitsin. yenisini alırız. alışveriş e gitmek lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Buyer ~ 8 yıl önce
Cüzdan boş kalb altın. alabilirmiyim?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
860.000 tl kaç euro

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
~280.000€
isim/rumuz ~ 8 yıl önce
keske sormasaydim
Mehmet ~ 8 yıl önce
Tamamen çöp..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000