28 Ağustos 2012, Salı 08:45:53

SATILIK KELEPİR DEVLET UÇAĞI!

Ekonomik krizin pençesindeki Yunanistan ‘devlet uçağı’nı bile satıyor. Yunan hükümeti kullanımındaki jetlerden birini satacağını, diğer ikisini de hava kuvvetlerinin kullanımına açacağını duyurdu...
  • 2001 krizinde Nixon icon ne soyledilerse aynisini onlara soyluyorum. Ecdat bosuna soylememis: gulme komsuna gelir basina. Haketti bunlar.
  • komşun türk'ün bayrağını yakarken,pkk ya teröristlere yataklık ederken iyiydi değil mi??? beter olun adiler sizi !!! 5 parasız kaldınız gözünüzü türk turistlere diktiniz açlar sizi !!!! adalarınızı da satın herşeyinizi de !!!1
  • Ben üzüntü duyuyorum şahsen.umarım kısa sürede durumlarını düzeltirler..
  • siesta kaldırılmalı bence kötü bir durum bir devlet için

Hükümetten yapılan açıklamada, “13 yolcu kapasiteli Embraer uçak satılacak. Elde edilen para silahlı kuvvetler için harcanacak” denildi. Hükümetin kullanımındaki ikinci bir Brezilya yapımı Embraer uçağın, hava kuvvetlerinin eğitim amaçlı kullanımına açılacağı da belirtildi.

Yunan hükümeti elindeki 3. uçak olan Amerikan Gulfstream’i ise resmi ziyaretlerde kullanacak. Ancak bu son uçağın da “ordu uçaklarının yıpranmaması için” sık sık hava kuvvetleri tarafından kullanılacağı belirtildi.

Ekonomisini ayakta tutabilmek için Avrupa Birliği ve IMF yardımlarına bakan Yunanistan, bir taraftan savunma harcamalarını keserken, diğer taraftan özelleştirmeler ve devlet mallarının satışından 19 milyar euro ‘bulmaya’ çalışıyor. (Milliyet)

SATILIK KELEPİR DEVLET UÇAĞI!

Yorumlar

teknik ~ 12 yıl önce
2001 krizinde Nixon icon ne soyledilerse aynisini onlara soyluyorum. Ecdat bosuna soylememis: gulme komsuna gelir basina. Haketti bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
beter olun !!! ~ 12 yıl önce
komşun türk'ün bayrağını yakarken,pkk ya teröristlere yataklık ederken iyiydi değil mi??? beter olun adiler sizi !!! 5 parasız kaldınız gözünüzü türk turistlere diktiniz açlar sizi !!!! adalarınızı da satın herşeyinizi de !!!1

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir vatandaş ~ 12 yıl önce
Ben üzüntü duyuyorum şahsen.umarım kısa sürede durumlarını düzeltirler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kötü ~ 12 yıl önce
siesta kaldırılmalı bence kötü bir durum bir devlet için

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000