24 Mart 2012, Cumartesi 08:34:34

SATILDI

Rumların eski Larnaka Havalimanı’nı satın alan Çinliler, buraya ülkelerinin Avrupa, Afrika ve Orta Doğu’ya açılacak kapısını teşkil edecek bir toptan ürün satış merkezi inşa etmek için kolları sıvadı.
  • eğer orayı çinliler aldıysa işte bu çok kötü şeyler olacak demektir...çinliler oraya rusları alacaklar demektir ayrıca.savaş uçakları dahil...zaten bizim üstümüzden isteyen herkes geçebiliyor girip çıkabiliyor.şimdi daha güzel oldu...çin rusya iran ermenistan israil yunanistan bunların hepsi kardeş...hepsi birbirini tutar...ortada kalan biziz arkadaşlar dikkatinizi çekerim...amerikada bölgeden çekiliyor yavaş yavaş...
  • Ticaret bakanımız ahkam kessin dursun...çok stratejik bir konuyu kaçırmış...istifa etse yeridir.. ama nerdeeee...
  • FIRSAT KAÇMIŞ ÇUKUROVA HAVALİMANI BUNA ÇOK UYGUNDU YAZIK OLMUŞ
Eski Larnaka havalimanına yapılacak Çin yatırımıyla ilgili imzaların, saatler süren müzakerelerin ardından bugün sabaha karşı atıldığı bildirildi.

Rum radyosu, Hermes Airports ile Çinli Far Eastern Phoenix LTD arasında yapılan sözleşmeye, ‘Hermes Airports’ şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Yakovos Yakovu ile ‘Far Eastern Phoenix LTD’ İcra Müdürü Yang Qi’nin imza koyduğunu duyurdu. Rumlardan bu alanı 19 yıllığına kiralayan Çinliler, istedikleri taktirde bu sözleşmeyi 50 yıla kadar uzatabilecek.
SATILDI

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
eğer orayı çinliler aldıysa işte bu çok kötü şeyler olacak demektir...çinliler oraya rusları alacaklar demektir ayrıca.savaş uçakları dahil...zaten bizim üstümüzden isteyen herkes geçebiliyor girip çıkabiliyor.şimdi daha güzel oldu...çin rusya iran ermenistan israil yunanistan bunların hepsi kardeş...hepsi birbirini tutar...ortada kalan biziz arkadaşlar dikkatinizi çekerim...amerikada bölgeden çekiliyor yavaş yavaş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ticaret bakanımız ahkam kessin dursun...çok stratejik bir konuyu kaçırmış...istifa etse yeridir.. ama nerdeeee...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
FIRSAT KAÇMIŞ ÇUKUROVA HAVALİMANI BUNA ÇOK UYGUNDU YAZIK OLMUŞ

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000