26 Haziran 2014, Perşembe 12:33:35

SAS UÇAĞINDA 'SEKS ALETİ' KRİZİ!

İskandinav Hava yolları SAS'a ait uçakta, 20 yaşında Amanda adında yolcunun bavulundaki vibratörlü yardımcı seks aleti kendi kendine çalışınca uçakta alarm verildi.
  • isvecli erkekleri eshefle kiniyorum
  • Yıllar önce bir havalimanında görevli iken X-ray cihazındaki arkadaşımız beni acilen bölgeye çağırmıştı. Monitöre baktığımda ekranda böyle bir cihaz görünüyordu. Çantanın sahibine göz ucuyla baktığımda bir havayolu personeli olduğunu gördüm.Kıpkırmızı olmuştu ve neredeyse bayılmak üzereydi. Çantayı açtırmadım . Kimliğini kontrol ettim ve iyi yolculuklar diledim...Yıllar boyunca birçok kez karşılaştık..Her seferinde nazikçe hatırımı sorar ve görevine giderdi..
  • Farketmez. Biz savaşçı milletiz. Felsefemiz: "Cover the Face, Fire the Base". Bu iş tam bizim işimiz abi.
  • Elin kızının aleti kaç kişiyi heyecanlandırmış. Vay be.
  • Ne gerek var yav pile şuna buna. Tam bizim Recebin kalemi ? Pardon ev nerdeydi?? Puhahahah
  • bir daha seks aletinin pillerini sökmeyi unutmayacağını söyledi cümlesine takıldım. bir daha seks aleti taşımayacağını söyledi değil :)))
  • amaninda Amandaya bagh hele. Turkiye yorumunu yapmicam ama dunyaya rezil oldun Amanda Bacim:)
  • Haaa bende 20 yasindayimm :--))
  • Bagajda istenmeyen bir durum varsa güvenlik inceler. Zaten tarayıcılar içinde ne olduğunu gösterir. Yolcuyu mahremi zedelemeyecek bir yerde bagajıyla buluşturur, uyarır pillerini çıkartmasını söylersin olur biter. Antalya'da da oldu daha önce. Epilasyon cihazı yüzünden utanan yerin dibine giren de oldu, vibratörü gülerek kapatan da oldu. Paranoyaklığa gerek yok.
  • Yaw ne biliyorsunuz? Belki çirkin ve fiziği kötü bir kadındır. Vibratör bile istemiyordur onu :) üstüne atlamayın hemen :))))

İsveç'in Arlanda havaalanından Hırvatistan seferini yapmaya hazırlanan İskandinav Hava yolları SAS'a ait uçakta, 20 yaşında Amanda adında yolcunun bavulundaki vibratörlü yardımcı seks aleti sorun yaşattı. 20 yaşındaki İsveçli Amanda'nın bavulundaki yardımcı seks aleti bavulda kendi kendine çalışınca, uçakta alarm verildi ve yolcular tahliye edildi.

20 yaşındaki İsveçli Amanda Hırvatistan'ın tatil kenti Split'e gitmek üzere uçağa bineceği sırada bavulundaki vibratörlü sex aleti başına iş açtı. Amanda, uçağa girmek üzere apronda son güvenlik noktasından geçmeye hazırlanırken ismi telsizle anons edilerek güvenlik ofisine çağrıldı.

Havaalanı personeli Amanda'dan kendilerini takip etmesini isteyerek, bavulunda bir şeylerin şiddetli şekilde titreşim içinde olduğunu söylediler. Sorunun ne olduğunu hemen anlayan Amanda görevliler ile birlikte bavulunun bulunduğu bölgeye gitti. Bu arada bütün yolcular can güvenliği nedeniyle uçaktan tahliye edilerek yeniden yolcu bekleme salonuna alındılar. Güvenlik personeli Amanda'dan bavulunu açarak, içindeki titreyen cihazını çıkartmasını istediler.

Bavulunu açan genç kız, bavulundan çalışır vaziyetteki vibratörlü sex oyuncağını çıkarınca, kendisini camdan izleyen yolcular kahkahalara boğuldular. Bazı yolcular da gecikmeden dolayı kızgınlıklarını dile getirdiler. Görevlilerin isteği üzerine cihazından pillerini söken genç kız tekrar uçağa bindi ve diğer yolcularla birlikte Hirvatistan'a gitmek üzere havalanan uçakta yerini aldı.

Amanda basına yaptığı açıklamada durumdan çok utanç duyduğunu ve bir daha seks aletinin pillerini sökmeyi unutmayacağını söyledi. (Milliyet)

SAS UÇAĞINDA 'SEKS ALETİ' KRİZİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
isvecli erkekleri eshefle kiniyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AVSEC MGR ~ 10 yıl önce
Yıllar önce bir havalimanında görevli iken X-ray cihazındaki arkadaşımız beni acilen bölgeye çağırmıştı. Monitöre baktığımda ekranda böyle bir cihaz görünüyordu. Çantanın sahibine göz ucuyla baktığımda bir havayolu personeli olduğunu gördüm.Kıpkırmızı olmuştu ve neredeyse bayılmak üzereydi. Çantayı açtırmadım . Kimliğini kontrol ettim ve iyi yolculuklar diledim...Yıllar boyunca birçok kez karşılaştık..Her seferinde nazikçe hatırımı sorar ve görevine giderdi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biri çirkin demiş ~ 10 yıl önce
Farketmez. Biz savaşçı milletiz. Felsefemiz: "Cover the Face, Fire the Base". Bu iş tam bizim işimiz abi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Elin kızının aleti kaç kişiyi heyecanlandırmış. Vay be.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ne gerek var yav pile şuna buna. Tam bizim Recebin kalemi ? Pardon ev nerdeydi?? Puhahahah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amanda Aman ~ 10 yıl önce
bir daha seks aletinin pillerini sökmeyi unutmayacağını söyledi cümlesine takıldım. bir daha seks aleti taşımayacağını söyledi değil :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
amanda ~ 10 yıl önce
amaninda Amandaya bagh hele. Turkiye yorumunu yapmicam ama dunyaya rezil oldun Amanda Bacim:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Haaa bende 20 yasindayimm :--))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bagajda istenmeyen bir durum varsa güvenlik inceler. Zaten tarayıcılar içinde ne olduğunu gösterir. Yolcuyu mahremi zedelemeyecek bir yerde bagajıyla buluşturur, uyarır pillerini çıkartmasını söylersin olur biter. Antalya'da da oldu daha önce. Epilasyon cihazı yüzünden utanan yerin dibine giren de oldu, vibratörü gülerek kapatan da oldu. Paranoyaklığa gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yaw ne biliyorsunuz? Belki çirkin ve fiziği kötü bir kadındır. Vibratör bile istemiyordur onu :) üstüne atlamayın hemen :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000