01 Şubat 2012, Çarşamba 09:37:19

SAS GAZİPAŞA'YA HAFTADA İKİ SEFER YAPACAK

İskandinav Havayolu Şirketi SAS, temmuz ayından itibaren haftada iki sefer Boeing 737–700 tipi uçakları ile Gazipaşa Havaalanı’na inecek. SAS, 3 Temmuz–16 Ağustos arasında salı ve perşembe günleri Oslo-Alanya-Oslo uçuşlarını gerçekleştirecek.
  • SAS uçabiliyorda Türk firmaları neden uçamıyor? Benim bütün merakım bu ... Hem Antalya havaalanının yükü azalır hemde Alanya için çok kolay olur. Antalya - Alanya arası 200 km aşağı yukarı. Uzak oluyor.
  • desenize bu yaz alanya norveçli çıtırlarla kaynayacak :))) SAS'ı sonuna kadar destekliyoruz :)))
  • hayirlisi olsun, ama SHGM permi verdimiki?
  • Diyorsunuz diyorsunuz arkası gelmiyor. Her sene aynı plak.
  • Güzel bir haber. Uygun uçak tipi seçilmiş ve mutlaka hem havayolu hem de yolcular direk Alanya uçuşlarından çok memnun kalacaklardır. İnşallah ileride sefer dsyıdı vr havayolu sayısıda artar.
İskandinav Havayolu Şirketi SAS (Scandinavian Airlines System), direkt Alanya uçuşlarına temmuz ayından itibaren başlıyor. SAS, 3 Temmuz–16 Ağustos arasında salı ve perşembe günleri Oslo-Alanya-Oslo uçuşlarını gerçekleştirecek. Alanya’ya bu yaz gidiş-geliş 14 sefer düzenleyecek olan havayolu şirketinin ‘Hizmet ve kolaylık’ sloganı ile dünyada 150 noktaya uçuş yapıyor. SAS, Gazipaşa’ya seferleri ile Alanya ve bölgeye sloganındaki gibi büyük bir hizmet ve kolaylık sağlamış olacak.

GAZİPAŞA’YA ÖZEL PROMOSYON

İlk defa Gazipaşa Havaalanı’na uçuş gerçekleştirecek olan İskandinav Havayolları SAS, 141 yolcu kapasitesine sahip Boeing 737–700 uçakları ile gerçekleştireceği seferler için özel bir promosyon yapıyor. Tek yön bilet fiyatları vergiler dâhil 168 Euro’dan başlıyor. Havayolu’nun Norveç’in başkenti Oslo’dan Antalya uçuşlarında ise bilet fiyatları vergiler dâhil 179 Euro’dan başlıyor. Merkezi İsveç’in Stockholm şehrinde olan çok uluslu şirketin bünyesinde 175 adet uçağı bulunuyor.
SAS GAZİPAŞA'YA HAFTADA İKİ SEFER YAPACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
SAS uçabiliyorda Türk firmaları neden uçamıyor? Benim bütün merakım bu ... Hem Antalya havaalanının yükü azalır hemde Alanya için çok kolay olur. Antalya - Alanya arası 200 km aşağı yukarı. Uzak oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
desenize bu yaz alanya norveçli çıtırlarla kaynayacak :))) SAS'ı sonuna kadar destekliyoruz :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
hayirlisi olsun, ama SHGM permi verdimiki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Diyorsunuz diyorsunuz arkası gelmiyor. Her sene aynı plak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Güzel bir haber. Uygun uçak tipi seçilmiş ve mutlaka hem havayolu hem de yolcular direk Alanya uçuşlarından çok memnun kalacaklardır. İnşallah ileride sefer dsyıdı vr havayolu sayısıda artar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000