28 Ağustos 2018, Salı 19:44:21

Sarkozy THY ile ekonomi uçtu!

Fransa eski cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, Türk Hava Yolları uçağına binerken herkesi selamladı, kahkahalar eşliğinde bazı yolcularla sohbet etti.
  • Aslında bu adamın Türkiye ve Türk insanıyla bir alıp veremediği yok. Sadece seçimlerde Ermeni oylarını alabilmek için çakallık yapmaya çalıştı.
  • Sarkozy bile ekonomi sınıfında uçuyor ama bizim km ler dünya kadar maaş alıyorlar,2999 TL.neyine yetmiyor yazıktır.Sarkozy i örnek alın...
  • Cumhurbaskanligi suresince ab uyeleri icinde en cok dusmanlik sergileyen sarkoziydi simdi bu ne
  • Kendisi Musevi asıllı olmasına rağmen Londralı Musevi Ağababası tarafından zılgıt yeyip mahkemeye gönderilen Sarkozy'nin kabahati Türkiyeye A.B adaylığından vazgeçip Akdeniz Birliğini birlikte kurma teklifiydi...Doğu Akdenizdeki gaz ve petrol yataklarını hedefliyordu tabii ki...
  • Kendisi Turk ve Turkiye dusmanidir.
  • Bati ikiyuzlulugu.
  • Bırak teknolojiyi, parayı, gücü... BU adamlardaki EGOya (!) sahip olduğumuzda büyük ülke oluruz...
  • mikrop Türkiye düşmanı pis adam. Hem Türkiye'yi kötüle hemde kalk THY ile seyahat yap. edepsizlik böyle bişey
  • Şatafatı seven milletiz düşünsenize rte tarifeli uçağa biniyor ;)
  • Bindir bakalım bizim kibirlilerden birini ekonomi sınıfına. Ne ekonomi sınıfı , özel uçaklarının havada korunmasını bile yanıbaşlarında uçan f16 uçakları yapıyor.

Fransa eski cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, Türk Hava Yolları uçağına binerken herkesi selamladı, kahkahalar eşliğinde bazı yolcularla sohbet etti.

Ülkemizde tatil yapan Nicolas Sarkozy ve eşi Carla Bruni, Fransa'ya gitmek için Bodrum'dan İstanbul'a ekonomi sınıfında uçtu.

Yolculardan büyük ilgi gören Sarkozy, isteyenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Uçuş boyunca kitap okuyan Bruni ise şu paylaşımı yaptı: 'Güzel Türkiye, rüya gibiydin!'

Sarkozy THY ile ekonomi uçtu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (57)

Tech ~ 6 yıl önce
Aslında bu adamın Türkiye ve Türk insanıyla bir alıp veremediği yok. Sadece seçimlerde Ermeni oylarını alabilmek için çakallık yapmaya çalıştı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km maaşları ~ 6 yıl önce
Sarkozy bile ekonomi sınıfında uçuyor ama bizim km ler dünya kadar maaş alıyorlar,2999 TL.neyine yetmiyor yazıktır.Sarkozy i örnek alın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 6 yıl önce
Acaip sesli gülüyorum her haberin sonucunu Kabin Memuru maaşlarına bağlayanlara.Bizi sizler var ettiniz...
kabak tadı verdin ~ 6 yıl önce
Her yerde papağan gibi aynı şeyleri copy-paste yapıp durma. Bugün alsalar KM'liğe koşa koşa gitmezsen adam değilim!
Ney 2999 € mu ? ~ 6 yıl önce
Bencede çok haklısın. Böyle önemli insanlara hizmet eden onların emniyeti için çalışanlar en az 2999 € almalı bence
Sen sarkozyi ornek al ~ 6 yıl önce
Çok da seversin ya eminim birak bu işleri ya git de biraz hava al sen bu is yolcunun en ufak isini yaparken on kere oflayip poflamaya benzemez
2999’a ~ 6 yıl önce
Ya artık km maaşı ve 2999’dan başka bişey yaz şuraya ya da ilgili haberlerin altına yaz,illa yazcam duramıyorum diyorsan... bi bitmedin.
Km ~ 6 yıl önce
2999 degil 10 bin aliyorum şekerim hahaytss .. bilip bilmeden buraya yorum yazma. Çok biliyorsun madem sende zorlu 40 günlük eğitimi bitir sen de km ol .. ama zor o işler canısı..
Yahu ~ 6 yıl önce
Tamam anladım km maaşlarıyla bir derdin var. Ama niye 2999 TL. Yani bu rakamı nereden buldun. Bide 40 günlük zorlu eğitim. Nedir ya. Sağdan bak 40 soldan bak 40.
Km’ye ~ 6 yıl önce
Kendin itiraf etmissin, 40 gunluk egitimle 10000 tl maas almayi :))
Murat ~ 6 yıl önce
Cumhurbaskanligi suresince ab uyeleri icinde en cok dusmanlik sergileyen sarkoziydi simdi bu ne

Yanıtla

Kalan karakter 1000
The Great Baron ~ 6 yıl önce
Kendisi Musevi asıllı olmasına rağmen Londralı Musevi Ağababası tarafından zılgıt yeyip mahkemeye gönderilen Sarkozy'nin kabahati Türkiyeye A.B adaylığından vazgeçip Akdeniz Birliğini birlikte kurma teklifiydi...Doğu Akdenizdeki gaz ve petrol yataklarını hedefliyordu tabii ki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kendisi ~ 6 yıl önce
Kendisi Turk ve Turkiye dusmanidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dost olmaya mecbur mu? ~ 6 yıl önce
Beyniniz bu kadar calışiyor işte. Adam dünyanın en güçlü ve en zengin devletlerinden birine başkanlık yapmış ama ne bir gemiciği var. Ne de sarayları..... sadece ülkesinin menfaatleri için çalışmış ve bugün ekonomi uçuyor. Şimdi dön bir de aynaya bak bakalım...... ne göreceksin
Ne? ~ 6 yıl önce
Dunyanin en guclu ulkesi dedi fransaya :))
Gercek ~ 6 yıl önce
Bati ikiyuzlulugu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemal ~ 6 yıl önce
Bırak teknolojiyi, parayı, gücü... BU adamlardaki EGOya (!) sahip olduğumuzda büyük ülke oluruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
phpbbb ~ 6 yıl önce
mikrop Türkiye düşmanı pis adam. Hem Türkiye'yi kötüle hemde kalk THY ile seyahat yap. edepsizlik böyle bişey

Yanıtla

Kalan karakter 1000
slseee ~ 6 yıl önce
Bu haberdeki mesaji anlayamayacak kadar edepsiz olmak da böyle birsey. Üzerinde THY yazan o ucagin Fransada üretildigini bildigi halde.
Fransiz slseee ~ 6 yıl önce
O ucak Boeing 777-300 ER ve Amerikan mali,Fransiz degil. Edepsizlikte bilmeden,arastirmadan yazmaktir birazda. Seninde cok farkin yok bu kafalardan.
Mermer kafali ~ 6 yıl önce
Bodrum-Istanbul ucuslarini Boeing 777-300 ER ile yapacak seviyede ucmus bir kafa. Kaynama noktasina gelmis bir Kurbaga. Kesin birsey icmis..
Cehaletmermerideler ~ 6 yıl önce
bak bakalim 3 Eylul Pazartesi Bodrum-Istanbul TK2519 sefer sayili ucagin modeli neymis. 3 defa ben bindim Istanbul'dan Bodrum'a gelirken ki hergun kalkis saati 17:15'ti Istanbul'dan. Yazilmis altta arastirmadan,bilmeden konusmakta edepsizlik diye. Ah mermer ah,demek ki sen icip kafa yapmisin.
Birisi ~ 6 yıl önce
Mermer kafaliya Boeing 777 300ER ucaginin nasil birseyy oldugunu.. Sadece kitalararasi ucuslarda kullanildigini.. 350 yolcu kapasiteli oldugunu. Her havaalanina inemedigini.. kabin ekibinin kac kisisden olustugunu.. 1 saatlik bir yolculuk icin böyle bir ucusun programlanamayacagini.. Bodrum Istanbul ucus fiyatinin 300 TL yani 45 Dolar oldugunu.. Böyle bir ucagin bu sefere ((eger konulduysa… ki asla mümkün degil..)) koyulduysa bunun bir geri zekalilik oldugunu aciklasin. Ihtimaldir ki Boeing 737 800 ile karistirdi zirzop cahil.
Cahilsiniz ~ 6 yıl önce
Tkda kabin memuruyum ve 777’de ucuyorum, yazin high season’da gunde 1 hatta daha yogun donemde 2 sefere 777 veriliyor, hatta ben kendim daha 2 gun once ist-dLM arasini bile 777 ile yolcu olarak uctum. Tum sezon ankara izmir’e amerika-uzakdogu arasi gidip gelen ucak yerde ground olmamasi adina 777 seklinde gunluk seferlere zaten Planlaniyor, bilmeyenler yorum yazmasin. Fakat Yazin dalaman antalya bodrum 777 planlanmasi cok normaldir ucaklar dolu gidip donuyor... talep fazla. Ayrica sarkozynin fotoda icinde bulundugu ucak da 777’dir ekonominin de ilk sirasinda 11 ABC koridorunda Durmakta kendisi...
Hendek ~ 6 yıl önce
Cahile laf anlatmak,deveye hendek anlatmaktan daha zordur. Adam halen cehaletini kabul etmiyor. Bilgisayarda yaziyor ama acip bakmiyor Istanbul'dan Izmir'e,Ankara'ya,Antalya'ya,Bodrum'a,Dalaman'a wide body ya da 777 ucuyor mu diye!! Bilmeden daha diretiyor,diretmekle kalmayip kesin dille iddia ediyor. Kafa yapisi iste.
Brisi ne:)) ~ 6 yıl önce
Biriside su "birisi" rumuzcuga pist elveriyorsa gerekirse 747 bile kaldiracagini anlatsin:)) Bide fikirlerini soylerken karsdisindakini asagilamamyi anlatsin.
Hendekteki tavsan ~ 6 yıl önce
Cahilligime veriniz. Mermerden özür dileriz. Milli gururumuz THY bir defa daha sasirtti. Aslinda haberden alinmasi gereken mesaj farkliydi.yorum bu sekilde gelince böyle elestirdim. tartisma Boeing-Airbusa döndü. Düsünemedim THY nin 45 dk.lik 45 Dolar bilet fiyati olan ve kitalar arasi ucuslarda kullanilan B 777 300 ER ile DLM-IST ucusu yapacagini. 18 kabin görevlisini 45 dk.lik ucusa programlamak akil dolu dahiyane bir fikir olsa gerek.Bu gezegende böyle bir ucus kimin aklina gelir derken. Böyle bir tartismanin icinde olduk.aylarca Ucak fazlaligindan onlarca Ucak parkta yatarken sebep güzel.B777 yerde Ground olmasin. Düsündüm bir an Lufthansa yogun sezonda A380i Berlin-Köln ucusuna. Airfrance da bir A380 veya B777 yi Paris-Marsilya programliyor.Sonuc ne olurdu acaba. O kurumlarin basindakilere tef mi caldirirlar yoksa tef mi calarlardi.Amacim baska bir tartisma yaratmak degil. Sadece 100 yil düsünsem bir B777 nin IST-ESB ve IST-BJV ucacagini asla aklima gelmezdi. vay bee B777 DLM-IST
Mermerci ~ 6 yıl önce
Tartisma olmuyor zaten bu is,arastirmadan ve bilip bilmeden hakaret ederek asagilama oluyor. Senden ricam ki cok basit bu is ,lstanbul cikisli lzmir,Ankara,Bodrum ,Dalamam ve Antalya ucislarinda mi ucak tiplerini inceler misin fazla vaktini almaz? O zaman gercegi daha rahat anlarsin. Ayrica sunuda ihmal etme,Avrupa’da Istanbul-lzmir,lstanbul-Ankara ve lstanbul-Antalya hatlari en yogun 10 hat icerisinde hatta lstanbul-lzmir avrupa’da en yogun hat.
ŞATAFAT İSRAF ~ 6 yıl önce
Şatafatı seven milletiz düşünsenize rte tarifeli uçağa biniyor ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir binse ~ 6 yıl önce
Binse de show yapıyor dersiniz. Size yaranılmaz.
Hadi bakalım ~ 6 yıl önce
Bindir bakalım bizim kibirlilerden birini ekonomi sınıfına. Ne ekonomi sınıfı , özel uçaklarının havada korunmasını bile yanıbaşlarında uçan f16 uçakları yapıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000