18 Haziran 2014, Çarşamba 08:02:32

SARHOŞ YOLCU VAKASINDA EN SABIKALI ŞİRKET HANGİSİ?

Sarhoş yolcuların sık sık skandallara imza attığı Rus hava yolu şirketleri içinde bu konuda en fazla “sabıkası” olanlar hangileri?
  • valla arkadaşlar alkol olayını bilmem ama hiç kimse rus pilotların yetenegini ve ustalıgını tartışmasın onlarla onlarca kez uçma şansım oldu tupelov larlada antonovlar lada ılyushin lerlede gece komple buzla kaplı piste inişimizi hiç unutamam son olarakta ırakta savaş sırasında anakonda üssüne inerken havaalanı etrafında çatışma yaşanırken pike yaparak iniş yaptılaruçagı düzelttigi anda piste teker koyduk yüregimiz agzımıza gelmişti bu uçakların teknolojileride bu kadar eski olmasına ragmen pilotların yetenekleri tartışılmaz
  • promillcokskaya hava yollari diye biliniyor
  • Yolcu sarhos ,Pilot sarhos.
  • pomsomolskaya degil Komsomolskaya olacak

Pomsomolskaya Pravda gazetesi, yolcuların, pilotların ve hosteslerin içki içme vakalarının en fazla yaşandığı Rusyalı hava yolu şirketlerini araştırdı. Listenin başında, bugüne kadar 13 sarhoş olma vakasının yaşandığı Utair geliyor.  

İkinci sırada yedi vaka ile Yakutistan Hava Yolları, üçüncü sırada dört vaka ile S7 Airlines geliyor. Her birinde bugüne kadar üçer sarhoşluk skandalının meydana geldiği Transaero, Utair Express ve Taymır da “kara liste”de bulunan diğer hava yolu şirketleri. (Türk rus)

SARHOŞ YOLCU VAKASINDA EN SABIKALI ŞİRKET HANGİSİ?

Yorumlar

hobi ~ 10 yıl önce
valla arkadaşlar alkol olayını bilmem ama hiç kimse rus pilotların yetenegini ve ustalıgını tartışmasın onlarla onlarca kez uçma şansım oldu tupelov larlada antonovlar lada ılyushin lerlede gece komple buzla kaplı piste inişimizi hiç unutamam son olarakta ırakta savaş sırasında anakonda üssüne inerken havaalanı etrafında çatışma yaşanırken pike yaparak iniş yaptılaruçagı düzelttigi anda piste teker koyduk yüregimiz agzımıza gelmişti bu uçakların teknolojileride bu kadar eski olmasına ragmen pilotların yetenekleri tartışılmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yok oda degil ~ 10 yıl önce
promillcokskaya hava yollari diye biliniyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
..... ~ 10 yıl önce
Yolcu sarhos ,Pilot sarhos.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
pomsomolskaya degil Komsomolskaya olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000