24 Kasım 2008, Pazartesi 11:46:34

SARHOŞ YOLCU UÇAKTA OLAY ÇIKARDI!

Tataristan Havayolları’na ait yolcu uçağında Rus yolcu alkolün dozunu kaçırınca uçakta kavga çıktı...
  • Sayın Rumuz, sanırım sorunu anladım ama anlamadığım; Bu tür olayların bir tür hoşgörü ile karşılanması. Avrupa ve Amerika'da bu türlü olaylalara neden olan yolcular, en yakın hava alanında uçaktan indirilip, uçak için ortaya çıkan ekstra iniş masrafı da olayı yaratan yolcudan alınır. Saygılarımla
  • Çağdaş kardeş sen problemli yolcu diye bir şey duymamışsın belliki..insanların insan gibi adaba uygun davranıyor olmaları başka bir şey..problem yaratan yolcuyla ilgilenmek ve sonrasındaki olaylar başka birşey..problemli yolcu her milleten ve ırktan olabiliyor...konunun özünü anlayamadın galiba??
  • Ortamın uçak olup, meyhane bar olamdığının bilmem farkında mısınız sayın 'simple've Moskovalı_aslanlar????? Meyhane ve barlarda bile insanın ölçülü olması gerekiyor.
  • Sanki başka hava yollarında olmuyor aynı durum?.. Bazen de sadece kendi aralarında değil kabin memurlarınada bulaşıp onlara zor anlar yaşatıyorlar. Olay kalkış öncesi olursa ekip polis çağırıyor ve yolcuyu indiriyorlar ancak gelişte olursa asıl problem o zaman... Eğer kabin ekibi yolcudan şikayetçi olursa Türk polisi olaya sokaktaki bir kavga olarak bakıyor ve meydan karakolunda ekibin de ifadesini almak istiyor..Bu durumda bir problem de isimlerin ve adreslerin herkes tarafından ulaşılabilir duruma gelmesi ve şikayetçi olanın daha sonraki günlerde karşılabileceği durumların korkusunu yaşamaya başlaması...Böyle bir haber çıkması eğer konuya aklı başında bir çözüm arayışı getirecekse iyi olacaktır yoksa boş yorumların hiç bir faydası yok...Burası kin kusan yorumcuların yeri olmamalı...
  • Bu tip durumlar Rus havayollarinda siklikca olur.Transaero,Aeroflot,S7,Kras Air gibi havayollari ile defalarca ucus yapmaktayim Antalya ve Istanbula.Transaero Antalyaya Boeing 747-200'ler ile ucuyor.Ucakta yaklasik 350 yolcu varsa 320side havada votkayi,konyagi goturuyor.Onemli olan ortama,sekle ayak uydurmak.Ben icmiyormuyum saniyorsunuz?Tabiiki iciyorum ama dedigim gibi agirdan almak lazim bir cok seyi.!En azindan Rus havayollarinda din muhabetleri yok..
  • türk kardesim iyice bi dövüp öle teslim etseydin votka hastasi ruslari:))))

Tatarstan Airlines’a ait TAK543 sefer sayılı yolcu uçağında yine bir sarhoş yolcu krizi yaşandı.

Sabah saatlerinde Kazan-İstanbul seferini yapmak üzere havalanan uçakta alkolün seviyesini fazla kaçıran bir Rus yolcunun etrafa küfürler savurmaya başladığı iddia edildi. 173 yolcunun bulunduğu uçakta Rus yolcunun bu tavrı karşısında sinirlerine hâkim olamayan bir Türk olaya müdahale etmek istedi. İlk olarak etrafa küfürler savuran alkollü yolcuyu uyardığı belirtilen Türk yolcunun daha sonra küfürlerin kendisine yönelmesiyle birlikte uçakta arbede çıktı.

Yumrukların konuştuğu uçakta, olaya, uçuş ekiplerinin müdahale ettiği ve yolcuları sakinleştirmeye çalıştıkları belirtildi.

Yaşanan olayın ardından saat:11.20’de Atatürk Havalimanı’na inen uçakta bulunan kavgacı yolcuların, emniyet güçleri tarafından ‘uçuş güvenliğini tehlikeye sokmak’tan gözaltına altına alacağı ifade edildi. Olaya bir de Azeri uyruklu yolcunun karıştığı öğrenildi.

Olayın görüntüleri bu akşam saat: 20.00'da Airport TV Ana Haber'de olacak...

Tataristan Havayolları

Tataristan Havayolları

©AirportHaber.com

SARHOŞ YOLCU UÇAKTA OLAY ÇIKARDI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Çağdş ~ 15 yıl önce
Sayın Rumuz, sanırım sorunu anladım ama anlamadığım; Bu tür olayların bir tür hoşgörü ile karşılanması. Avrupa ve Amerika'da bu türlü olaylalara neden olan yolcular, en yakın hava alanında uçaktan indirilip, uçak için ortaya çıkan ekstra iniş masrafı da olayı yaratan yolcudan alınır. Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
Çağdaş kardeş sen problemli yolcu diye bir şey duymamışsın belliki..insanların insan gibi adaba uygun davranıyor olmaları başka bir şey..problem yaratan yolcuyla ilgilenmek ve sonrasındaki olaylar başka birşey..problemli yolcu her milleten ve ırktan olabiliyor...konunun özünü anlayamadın galiba??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çağdaş ~ 15 yıl önce
Ortamın uçak olup, meyhane bar olamdığının bilmem farkında mısınız sayın 'simple've Moskovalı_aslanlar????? Meyhane ve barlarda bile insanın ölçülü olması gerekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
simple ~ 15 yıl önce
Sanki başka hava yollarında olmuyor aynı durum?.. Bazen de sadece kendi aralarında değil kabin memurlarınada bulaşıp onlara zor anlar yaşatıyorlar. Olay kalkış öncesi olursa ekip polis çağırıyor ve yolcuyu indiriyorlar ancak gelişte olursa asıl problem o zaman... Eğer kabin ekibi yolcudan şikayetçi olursa Türk polisi olaya sokaktaki bir kavga olarak bakıyor ve meydan karakolunda ekibin de ifadesini almak istiyor..Bu durumda bir problem de isimlerin ve adreslerin herkes tarafından ulaşılabilir duruma gelmesi ve şikayetçi olanın daha sonraki günlerde karşılabileceği durumların korkusunu yaşamaya başlaması...Böyle bir haber çıkması eğer konuya aklı başında bir çözüm arayışı getirecekse iyi olacaktır yoksa boş yorumların hiç bir faydası yok...Burası kin kusan yorumcuların yeri olmamalı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Moskovali_Aslanlar ~ 15 yıl önce
Bu tip durumlar Rus havayollarinda siklikca olur.Transaero,Aeroflot,S7,Kras Air gibi havayollari ile defalarca ucus yapmaktayim Antalya ve Istanbula.Transaero Antalyaya Boeing 747-200'ler ile ucuyor.Ucakta yaklasik 350 yolcu varsa 320side havada votkayi,konyagi goturuyor.Onemli olan ortama,sekle ayak uydurmak.Ben icmiyormuyum saniyorsunuz?Tabiiki iciyorum ama dedigim gibi agirdan almak lazim bir cok seyi.!En azindan Rus havayollarinda din muhabetleri yok..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
serhat ~ 15 yıl önce
türk kardesim iyice bi dövüp öle teslim etseydin votka hastasi ruslari:))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000