16 Aralık 2013, Pazartesi 08:35:35

SARHOŞ YOLCU KABİN MEMURUNU DÖVDÜ!

Rusya’nın Krasnoyarsk şehrinden havalanarak Moskova’ya uçan uçaktaki bir yolcu kendisine business-class bölümündeki tuvaleti kullanmasına izin vermeyen kabin görevlisini dövünce uçak Novosibirsk’e acil iniş yaptı.
  • O degilde 7 murettabat varmis ucakta....bizde olsa 3 kisi kabine 2 de kokpit haydi yardirin:))) yolcuya gelince rustur ne yapsa yeridir diyor.nazdorovya diyorum:))
  • Yolcu her zaman haklidir, hakli olmadigi durumlarda da haklidir, havacilikta kural maalesef budur, ister guvenlik sebebi ister İata kurali ister sivil havacilik kurali ister emniyet kurali olsun Bu yuzden YOLCU Olmanin Dayanilmaz lezzeti havacilik calisanlarinin ezilmesine sebebiyet vermektedir, Yolcu kural , kanun tanimaz cunku yolcu , hizmet aldigi Havayolu kurulusunun veli nimeti ve Efendisidir ve her daim hakli bulunur, Suçlu KURAL oldugu halde BUSİNESS CLASS tuvaletini kullandirmayan KABİN MEMURU olur işte, Cok tanidik bir hikayedir bize
  • yolcudur ne yapsa yeridir.yakında işkence de ederler.

Rus haber ajansı Ria Novosti’de yer alan habere göre; 1968 doğumlu yolcu uçağa sarhoş halde bindi. Uçağın ekonomi sınıfında uçan yolcu business-class bölümünün tuvaletini kullanmak isteyince, uçuş görevlisi tarafından yasak olduğu için engellendi. Bunun üzerine sarhoş yolcuyla uçuş görevlisi arasında tartışma yaşandı. Tartışma kavgaya dönüştü ve yolcu uçuş görevlisine vurmaya başladı. Uçağın kaptanı ise olay üzerine en yakın havaalanı olan Novosibirsk şehrine acil iniş yapmak zorunda kaldı.

Dövülen kabin görevlisinin beyin sarsıntısı geçirdiği ve yumuşak dokularının zarar gördüğü açıklanırken, olay çıkaran yolcunun polise teslim edilmesinin ardından uçağın tekrar yoluna devam ettiği belirtildi.

Globus havayollarına ait Boeing 737-400 tipi uçakta 115 yolcu ve 7 uçuş görevlisi bulunuyordu.

SARHOŞ YOLCU KABİN MEMURUNU DÖVDÜ!

Yorumlar

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
O degilde 7 murettabat varmis ucakta....bizde olsa 3 kisi kabine 2 de kokpit haydi yardirin:))) yolcuya gelince rustur ne yapsa yeridir diyor.nazdorovya diyorum:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 10 yıl önce
Yolcu her zaman haklidir, hakli olmadigi durumlarda da haklidir, havacilikta kural maalesef budur, ister guvenlik sebebi ister İata kurali ister sivil havacilik kurali ister emniyet kurali olsun Bu yuzden YOLCU Olmanin Dayanilmaz lezzeti havacilik calisanlarinin ezilmesine sebebiyet vermektedir, Yolcu kural , kanun tanimaz cunku yolcu , hizmet aldigi Havayolu kurulusunun veli nimeti ve Efendisidir ve her daim hakli bulunur, Suçlu KURAL oldugu halde BUSİNESS CLASS tuvaletini kullandirmayan KABİN MEMURU olur işte, Cok tanidik bir hikayedir bize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcudur ~ 10 yıl önce
yolcudur ne yapsa yeridir.yakında işkence de ederler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
istanbulli ~ 10 yıl önce
oyle yolcuyu düdüklerim kimsede elimden alamaz

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000