26 Eylül 2013, Perşembe 09:27:27

SARHOŞ YOLCU İÇİN 'TERÖRİST' TEKLİFİ!

Uçaklarda sarhoş yolcuların çıkardıkları skandalların eksik olmadığı Rusya'da yeni bir önlem gündemde...
  • SARHOŞ YOLCUYU UÇAGA ALMADIM DİYE MAHKEMEDEYİM
  • "Kanatta 10 tanesini sallandıralım bakalım içmeye devam ediliyor mu?" :)))) diye düşünülebilinir. Ama Ruslar ölümüne içer şimdiye kadar old. gibi... Yaşam stillerinin sorgulandığı ve önlem alınmaya çalışıldığı bir konu aslında. Örneğin; sokaklarda 10 yıl kadar önce ağır alkol yasaklanmıştı.
  • Asın bence.. Daha "kökten" çözüm...

Uçaklarda sarhoş yolcuların çıkardıkları skandalların eksik olmadığı Rusya'da yeni bir önlem gündemde. Federasyon Konseyi Ekonomi Politikası Başkan Yardımcısı Sergey Şatirov, uçaklarda huzuru bozan yolcuların "terörizm" suçundan yargılanmasını teklif etti.

Türkrus internet sitesinin haberine göre uçaklarda olay çıkaran kişilerin "terörist" sayılması gerektiğini söyleyen senatör, "Küstah bir suçlunun elinde yüzlerde yolcu bulunuyorsa, en sert ve ciddi önlemler alınmalı. Uçaklarda sarhoş olmak terörizm ile aynı şey" dedi.

Duty Free'lerde içki satışının yasaklanması ve uçaklarda olay çıkaran kişilerin "kara liste"ye alınması gibi önlemlerin etkili olmadığını savunan Şatirov, "Uçakta küçük bir suç işleniyorsa, bu ayrı. Ancak sarhoş biri skandal yaratıyorsa, bunun cezası en ağır şekilde verilmeli, çünkü yüzlerce yolcunun ve mürettebatın hayatı buna bağlı" diye konuştu. Senatör, hükümetin bu konudaki "liberal adımlarının" sonuç vermeyeceği görüşünü dile getirdi. 

SARHOŞ YOLCU İÇİN 'TERÖRİST' TEKLİFİ!

Yorumlar

YAZIKLAR OLSUN ~ 11 yıl önce
SARHOŞ YOLCUYU UÇAGA ALMADIM DİYE MAHKEMEDEYİM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asalım, asalım. ~ 11 yıl önce
"Kanatta 10 tanesini sallandıralım bakalım içmeye devam ediliyor mu?" :)))) diye düşünülebilinir. Ama Ruslar ölümüne içer şimdiye kadar old. gibi... Yaşam stillerinin sorgulandığı ve önlem alınmaya çalışıldığı bir konu aslında. Örneğin; sokaklarda 10 yıl kadar önce ağır alkol yasaklanmıştı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asın bence! ~ 11 yıl önce
Asın bence.. Daha "kökten" çözüm...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000