20 Mart 2011, Pazar 11:34:17

SARHOŞ PİLOTLAR KAÇTI, KABİN MEMURU YAKALANDI

Sarhoş pilotlar polisten kaçabildi, hostes son anda yakalandı.
  • Airporthaberi tebrik ediyorum. Çünkü şahsa ve kişiliği saldırı olmadıkça, küfür olmadıkça iyi veya kötü tüm yorunları yayınlıyorlar... Düşünce ve ifade özgürlüğünün en büyük kanıtıdır... *** Teşekkürler Airporthaber ***
  • Sevgili airport sizi de tebrik etmek lazım, alakasız, seviyesiz, yorum olup olmadığı sizlerce malum her yazıyı buralarda yayınlıyor ve bayağılaşanlar ile iş birliği yapıyorsunuz. Torpilli başlığı ile yazılmış seviyesizliğe izin veriyorsanız bu yorumu da yayınlarsınız umarım. Ha bu yazıyı yazan arkadaş Meksikalı ise o başka, o zaman ben özür dilerim.
  • puerto vallerta van' ın gercüş kazasının nahiyesi bi kere ! mexico city AHL' nın batı-4 apronunun ordaki yeni terminalinin adı... :P :)))))))))))))
  • BAZI OKURLAR LTF. SÖZLÜK KARIŞTIRSINLAR VEDE YORUM KELİMESİNİN NE ANLAMA GELDİĞİNİ ÖNCELİKLE ÖĞRENSİNLER. EDİTÖR BEYDE BU TÜR YAZILARI YORUM KABUL EDİP NASIL ONAYLIYOR/ YAYINLIYOR ANLAMIYORUM.
  • bırakın ahlaksız, seviyesizle seviyesiz olmayın. belli ki burayı karıştırmak için yazmış o yorumu. onun ailesinden alamadığı terbiyeyi kimse veremez bu saatten sonra burada. terbiyesiz herif.
  • Onu yazan arkadaş Meksikalı belki ya yapmayın hemen önyargılı davranmayın :) Torpilli ne içiyosan bana da ver :)
  • Haberi bile okuamdan yorum yazan şu önyargılı ilk yorumcu, gidip bir aynaya baksa ve ne gördüğünü bizlere bir anlatsa :) Dünyadaki en saçma kişiyi göreceğinden emin olsun :)
  • "Torpilli" yazan arkadaş haklı. Hükümet hep alkolik pilot ve kabin görevlilerini işe alıyor. Yer hizmetlerini bile mülakat öncesi rakı sofrasına oturtuyorlarmış. Bir büyüğü deviremezse işe alınması hayal. Zaten bu sırma bıyıklılar da her gece içki aleminde, onların getirdiği pilot müsveddeleri de böyle işte. Napıcaksın arkadaşım..
  • YAZIYI BİLE OKUMADAN YORUM YAPMAK İLGİNÇ BU İŞTE ŞARTLANMIŞLIKTAN BAŞKA BİR ŞEY DEGİL AYNI ZAMANDA KİBARCA İFADE EDİYORUM TERBİYESİZLİK VE SEVİYESİZLİKTEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL
  • Zahmet edip bi yazıyı OKU... Sonra yorum yap... Yoksa OKUMA özürlüsümüsün ki sadece başlığa göre yorum yapıyorsun?

Polisiye filmlerini anımsatan olay, yine Meksika’da, yine Aeromexico havayollarının pilotlarıyla yaşandı. Üstelik bu sefer aynı ekipte bir de sarhoş bayan kabin görevlisi de vardı.

Uçaktaki yolcular, önce pilotların sonra kadın kabin görevlisinin davranışları ve bakışlarından şüphelenmişlerdi ama uçak havalanmıştı bir kere. Kimi, kime şikayet edeceklerdi. Üstelik cep telefonlarını korkudan açamıyorlardı.

Uçak Mexico-City havalimanına inişe geçtiğinde, kuleyle pilotlara arasındaki diyalog, kule görevlisinin de dikkatini çekti ve havalimanı polislerine ihbarda bulunmasına sebep oldu. Havalimanı polisi pilotlara alkol testi uygulayacaktı.

Ama pilotlar, sanki başlarına gelecekleri biliyorlarmış gibi, Puerto Vallarta’dan gelen uçağı indirdikten sonra, her zamanki girdikleri kapıdan değil, ayrı ayrı tali kapılardan ana binaya girip, hızla dışarıya doğru koşmaya başladılar. Dışarıda birer taksiyle olay yerinden kıl payı kaçmayı başaran pilotlar, alkol testinden de kurtulmuş oldular.

Pilotlarla beraber mi içti bilinmez ama kadın kabin görevlisi, belki de sarhoşluğun etkisiyle ve topuklu ayakkabılarının azizliğine uğrayarak, aynı hızla koşmayı başaramadı ve taksiye binmeden önce polis tarafından durduruldu.

Meksika’da yayınlanan ‘Reforma’ gazetesinin haberine göre; bayan kabin görevlisinin test sonucunda alkollü olduğu tespit edildi. İşini kaybetmesi beklenen kabin görevlisine karşın, iki pilotun akıbeti henüz belli değil.

Bu olay, Aeromexico havayolu şirketi ile ilgili son 4 haftada yaşanan üçüncü ‘sarhoş pilot’ vakası. Tek fark ise, bu sefer ‘içki masasına’ hosteslerin de davetli olmasıydı.
 

SARHOŞ PİLOTLAR KAÇTI, KABİN MEMURU YAKALANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 13 yıl önce
Airporthaberi tebrik ediyorum. Çünkü şahsa ve kişiliği saldırı olmadıkça, küfür olmadıkça iyi veya kötü tüm yorunları yayınlıyorlar... Düşünce ve ifade özgürlüğünün en büyük kanıtıdır... *** Teşekkürler Airporthaber ***

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sevgili airport sizi de tebrik etmek lazım, alakasız, seviyesiz, yorum olup olmadığı sizlerce malum her yazıyı buralarda yayınlıyor ve bayağılaşanlar ile iş birliği yapıyorsunuz. Torpilli başlığı ile yazılmış seviyesizliğe izin veriyorsanız bu yorumu da yayınlarsınız umarım. Ha bu yazıyı yazan arkadaş Meksikalı ise o başka, o zaman ben özür dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
puerto vallerta van' ın gercüş kazasının nahiyesi bi kere ! mexico city AHL' nın batı-4 apronunun ordaki yeni terminalinin adı... :P :)))))))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BAZI OKURLAR LTF. SÖZLÜK KARIŞTIRSINLAR VEDE YORUM KELİMESİNİN NE ANLAMA GELDİĞİNİ ÖNCELİKLE ÖĞRENSİNLER. EDİTÖR BEYDE BU TÜR YAZILARI YORUM KABUL EDİP NASIL ONAYLIYOR/ YAYINLIYOR ANLAMIYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bırakın ahlaksız, seviyesizle seviyesiz olmayın. belli ki burayı karıştırmak için yazmış o yorumu. onun ailesinden alamadığı terbiyeyi kimse veremez bu saatten sonra burada. terbiyesiz herif.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Onu yazan arkadaş Meksikalı belki ya yapmayın hemen önyargılı davranmayın :) Torpilli ne içiyosan bana da ver :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Haberi bile okuamdan yorum yazan şu önyargılı ilk yorumcu, gidip bir aynaya baksa ve ne gördüğünü bizlere bir anlatsa :) Dünyadaki en saçma kişiyi göreceğinden emin olsun :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
"Torpilli" yazan arkadaş haklı. Hükümet hep alkolik pilot ve kabin görevlilerini işe alıyor. Yer hizmetlerini bile mülakat öncesi rakı sofrasına oturtuyorlarmış. Bir büyüğü deviremezse işe alınması hayal. Zaten bu sırma bıyıklılar da her gece içki aleminde, onların getirdiği pilot müsveddeleri de böyle işte. Napıcaksın arkadaşım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
YAZIYI BİLE OKUMADAN YORUM YAPMAK İLGİNÇ BU İŞTE ŞARTLANMIŞLIKTAN BAŞKA BİR ŞEY DEGİL AYNI ZAMANDA KİBARCA İFADE EDİYORUM TERBİYESİZLİK VE SEVİYESİZLİKTEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Zahmet edip bi yazıyı OKU... Sonra yorum yap... Yoksa OKUMA özürlüsümüsün ki sadece başlığa göre yorum yapıyorsun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000