31 Ocak 2017, Salı 09:29:17

Sarhoş yolcu uçağı karıştırdı

Birleşik Krallık'ın ulusal hava yolu şirketi British Airways'in 21 Ocak Londra - Bangkok seferinde olay çıkaran sarhoş bir yolcu diğer yolcular tarafından zapt edildi.
  • Yorum yapanlara bakıyorum hemen alkole bağlamışlar. Uçakta ayık kafayla olay çıkaran o kadar çok yolcu var ki Olay ''adam olmak''la ilgili, alkol onun için bir bahane, uçakta alkollü yolcu ile RTE ne alaka herşeyi bu kadar basite almayın. Her isim her yerde geçmemeli
  • Uçuşlarda alkol servisine kesinlikle karşıyım, işte bu görüntüde alkolün ne kadar gerici bi zihniyetin ürünü olduğunu görüyoruz. Thy de alkol istemiyoruz
  • adam sarhoş yaaa işte size modern , postmodern laik seküler çağdaş bir insanın ne kadar güzel davranışlarda bulunduğunun en somut tezahürü... çağdaşlık anlayışı çıplaklık da ve alkol tüketiminde olan insanlara atıf da bulunuyor nasıl güzel insanlar olduğunuzu bir kez daha anlamış oluyoruz...!

Birleşik Krallık'ın ulusal hava yolu şirketi British Airways'in 21 Ocak Londra - Bangkok seferinde olay çıkaran sarhoş bir yolcu diğer yolcular tarafından zapt edildi.

11 saat süren Londra - Bangkok seferi öncesi gümrüksüz mağazadan aldığı Alkollü içeceği uçuş esnasında içen ve ayrıca uçak içi ücretsiz alkol servisinden de yararlanan Rus vatandaşı olan yolcu uçağı birbirine kattı.

Yolcunun tuvalet için sırada bekleyen diğer 10 yolcu tarafından etkisiz hale getirildiği ve kabin ekibi tarafından kelepçelendiği olay anı başka bir yolcu tarafından cep telefonu ile kayıt altına alındı.

Uçuşun bitimine 2 saat kala yaşanan olayda yolcular ve kabin ekibi olay çıkaran yolcuyu uçuş sonuna kadar gözetim altında tuttu.

Yolcuyu zapt edenler arasında bulunan 47 yaşındaki Simon Johnson sarhoş yolcunun kontrolden çıktığını ve olaya müdahale etmek durumunda kaldığını belirtti.

Tuvalet sırasında beklerken sarhoş yolcunun kendisine saldırdığını söyleyen Johnson yolcunun oldukça iri yapılı, sarhoş ve agresif olduğunu, bir şekilde sorun çıkaran yolcuyu yerine oturtturduğunu fakat bunun da çözüm olmaması üzerine 2'si kadın 10 yolcunun ve kabin ekibinin olaya müdahale etmek zorunda kaldığını sözlerine ekledi.

Olay çıkaran yolcunun koltuğunun altında yarısından fazlası bitmiş büyük alkol şişesi bulundu.

Bangkok'a iniş yaptıktan sonra uçağın içerisinden yolcular ve kabin ekibinin yardımıyla çıkarılan sarhoş yolcu Tayland polisi tarafından göz altına alındı.

Hava yolu firması kahraman yolcu Johnson'ı 2.000 Tayland Bahtı ile ödüllendirdi ve dönüş biletini business sınıfına yükseltti.

Olayın yaşandığı sırada kabin ekibinin yeterli müdahalede bulunmadığını iddia eden Johnson durumu hava yolu şirketinin müşteri hizmetlerine bildirdi.

Müşteri hizmetlerinin yaptığı açıklamada kabin ekibinin ve yolcuların uçuş süresince keyifli bir yolculuk geçirmek istediklerini, bu tarz bir davranışın kabul edilemez olduğunu ve her zaman olduğu gibi gereken önlemlerin alınacağını ifade etti. (Milliyet)

Sarhoş yolcu uçağı karıştırdı

Yorumlar

Hanci ~ 7 yıl önce
Yorum yapanlara bakıyorum hemen alkole bağlamışlar. Uçakta ayık kafayla olay çıkaran o kadar çok yolcu var ki Olay ''adam olmak''la ilgili, alkol onun için bir bahane, uçakta alkollü yolcu ile RTE ne alaka herşeyi bu kadar basite almayın. Her isim her yerde geçmemeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 7 yıl önce
Uçuşlarda alkol servisine kesinlikle karşıyım, işte bu görüntüde alkolün ne kadar gerici bi zihniyetin ürünü olduğunu görüyoruz. Thy de alkol istemiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcuya El Cevap ~ 7 yıl önce
Ozaman sudi havayolları ile uçacaksın. Biz cami cemaatinden tecavüzcü, terörist vs çıkınca bunlar ibadetten oluyor diyormuyuz. Bağnaz olma Adam ol.
thy pilot.. başkan , R.T.E ~ 7 yıl önce
adam sarhoş yaaa işte size modern , postmodern laik seküler çağdaş bir insanın ne kadar güzel davranışlarda bulunduğunun en somut tezahürü... çağdaşlık anlayışı çıplaklık da ve alkol tüketiminde olan insanlara atıf da bulunuyor nasıl güzel insanlar olduğunuzu bir kez daha anlamış oluyoruz...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000