16 Ekim 2018, Salı 08:16:57

Şanlıurfa'da uçak yangını tatbikatı

Şanlıurfa Gap Havalimanı'nda yapılan tatbikatta piste indiği sırada alev alan uçağı söndürme çalışmaları gerçeğini aratmadı.
  • İnsanlar oldukça başarılı işlere imza atarken yok "artist" yok "parlatma".. arkadaşlar sizleri de laf üretme dışında sahada görelim her kimseniz?
  • Son günlerde devamlı ARFF tatbikat haberleri, parlatma çabaları. Kulis sağlam galiba. Bakalım ne çıkacak sonunda.
  • Kim çıkarmış insanları, 2 yıllık önlisans mezunu olup da Kpss den 65 alan cengaverler mi çıkartmış? Eminim tatbikattan önce bile tazminat muhabbeti yapmışlardır. Dhmi ye okul mezunu ARFF ciler zarar veriyor. Bunların yanı sıra Aprona da okul mezunu almaya başlamışlar. Artık artist aproncular da görürüz

Şanlıurfa Gap Havalimanı'nda yapılan tatbikatta piste indiği sırada alev alan uçağı söndürme çalışmaları gerçeğini aratmadı.

Şanlıurfa Gap Havalimanı'nda uçak yangınlarına karşı hazırlıklı olmak için tatbikat düzenlendi. Gerçeği aratmayan tatbikatta senaryoya göre gece saat 20.00’de hava trafik ünitesi tarafından ARFF (Hava Alanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele) birimine piste iniş yapan Boeing 737-800 tipi bir uçakta yangın çıktığı bildirildi.

Alarma geçen ekipler, durumu acil yardımlaşma protokolü yapılan kurumlar ile güvenlik güçlerine bildirdi. Olay yerine giden itfaiye ve sağlık ekipleri, ARFF birimine destek vererek yangına müdahale etti. Ekipler bir yandan yangına müdahale ederken, diğer yandan uçaktaki yolcuların kurtarılmasına çalışıldı. Uçağın kapısını keserek açan ekipler, içerideki 85 yolcuyu çıkarttı.

Yangından etkilenen bazı yolcular ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Gerçeğini aratmayan tatbikat başarılı bir şekilde sona erdi.

Şanlıurfa'da uçak yangını tatbikatı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

yazık ~ 5 yıl önce
İnsanlar oldukça başarılı işlere imza atarken yok "artist" yok "parlatma".. arkadaşlar sizleri de laf üretme dışında sahada görelim her kimseniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet Saydam ~ 5 yıl önce
Son günlerde devamlı ARFF tatbikat haberleri, parlatma çabaları. Kulis sağlam galiba. Bakalım ne çıkacak sonunda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tatbikat ~ 5 yıl önce
Kim çıkarmış insanları, 2 yıllık önlisans mezunu olup da Kpss den 65 alan cengaverler mi çıkartmış? Eminim tatbikattan önce bile tazminat muhabbeti yapmışlardır. Dhmi ye okul mezunu ARFF ciler zarar veriyor. Bunların yanı sıra Aprona da okul mezunu almaya başlamışlar. Artık artist aproncular da görürüz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ilginctir ki ~ 5 yıl önce
Aproncular zaten artist
Okul mezunu ARFF Memuru ~ 5 yıl önce
Sizin gibi düşünen insanlar oldukça utanıyorum.
hönk ~ 5 yıl önce
ne mezunu olsun istersin gardaş, lise/ilkokul?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000