10 Mayıs 2016, Salı 14:04:45

Sani Şener'den ihale açıklaması

TAV Holding CEO'su Sani Şener, gelecek 12-24 ay içinde Vietnam, Endonezya, Malezya ve Hindistan'daki yeni ihalelere teklif vermeyi planladıklarını söyledi.
  • gaziantep havalimanı 3 milyon yolcuya yaklaştı. Fakat hiç özelleştirme lafı edilmiyor.
  • her yağmurda ahl metro katını su basıyor sen önce bu sorunu hallet sonra ihaleye çıkarsın!
  • Tunusu TAV stratejisi batırmadı. Orada çalışan oradan buradan gönderilen tecrübesiz personel batırdı. Sonradan uyandılar ama çok geç oldu. Hepsini temizlemek lazımdı ki ders olsun.
  • Vietnam eski.Fransız sömürgelerindendir ve doğru adrestir. Hindistan'ı bırakıp Fransız Afrikası'na baksınlar. Senegal, Fildişi, Nijer vs.
  • ahl'yi yediniz doymadınız. bir su'yu 10 tl ye satıyorsunuz ayıp sani şener ayıp... siz hiçbir ihaleyi kazanamazsınız bu kafayla..
  • Tunus ta ve İran da çok büyük zarar ettiniz. Yabancı ülkelerde yapacağınız işlere çok dikkat etmek lazım. İstanbul dan kazan götür oralara göm.
  • SAW'ın TAV'a verilmesi ve havalimanının hizmet anlamında kazandırılması devletimiz ve stratejilerimiz açısından faydalı bir karar olacaktır.
  • dunyadaki hicbir yer Ahlyi tutmaz,tutmayyaccak
  • Önce yurt içinde bir tutunun da sonra diğer pazarlara açılın.Yurt içi pazar sürekli genişliyor , filolar büyüyor, uçuş noktaları artıyor ve siz yurt dışındaki alanlara göz dikiyorsunuz. İstanbul gibi bir yer elinizden gidiyor.İş hayatı sadece ambalajdan ibaret değil Sani Bey.
  • Sn.Şener şu Sabiha gökçenide alında havayolu şirketleri rahat etsin vesselam.

TAV Holding CEO'su Sani Şener, gelecek 12-24 ay içinde Vietnam, Endonezya, Malezya ve Hindistan'daki yeni ihalelere teklif vermeyi planladıklarını söyledi.

Dubai'de katıldığı konferans sırasında Reuters'ın sorularını yanıtlayan Şener, "Gelecek 12-24 ay içinde Vietnam, Endonezya, Malezya ve Hindistan'da yeni ihalelere teklif vermeyi planlıyoruz" dedi ve ekledi: "Yalnızca Hindistan'da 50 yeni havalimanının özelleştirilmesi bekleniyor, TAV bunlara teklif verecek."

"Afrika'da yolcu sayısı 1 milyonun üzerindeki havalimanları ile ilgileniyoruz" diye konuşan Şener, Körfez bölgesindeki havalimanı hizmetlerinin özelleştirilmesi durumunda bu fırsatlarla da ilgileneceklerini kaydetti.

Sani Şener'den ihale açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Boris ~ 8 yıl önce
gaziantep havalimanı 3 milyon yolcuya yaklaştı. Fakat hiç özelleştirme lafı edilmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saniiii ~ 8 yıl önce
her yağmurda ahl metro katını su basıyor sen önce bu sorunu hallet sonra ihaleye çıkarsın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tunus ~ 8 yıl önce
Tunusu TAV stratejisi batırmadı. Orada çalışan oradan buradan gönderilen tecrübesiz personel batırdı. Sonradan uyandılar ama çok geç oldu. Hepsini temizlemek lazımdı ki ders olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UçanKaçan ~ 8 yıl önce
Vietnam eski.Fransız sömürgelerindendir ve doğru adrestir. Hindistan'ı bırakıp Fransız Afrikası'na baksınlar. Senegal, Fildişi, Nijer vs.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
ahl'yi yediniz doymadınız. bir su'yu 10 tl ye satıyorsunuz ayıp sani şener ayıp... siz hiçbir ihaleyi kazanamazsınız bu kafayla..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tunus ~ 8 yıl önce
Tunus ta ve İran da çok büyük zarar ettiniz. Yabancı ülkelerde yapacağınız işlere çok dikkat etmek lazım. İstanbul dan kazan götür oralara göm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Diyorum iste ~ 8 yıl önce
Tav 3. Havalimanina ki yerini alacak, hiiiiic merak etmeyin, demedi demeyin!!!
Fransız ~ 8 yıl önce
Tav artık Fransız şirketidir. Bu yüzden 3. Havalimanı gibi stratejik bir yatırımı yönetmesi ne kadar doğru olu?. İyi düşünmek lazım. İhaleyi kazanma şansı yoktu. Tav ne verse bir konsorsiyum fazlasını verecekti. Öyle de oldu.
Kalite ~ 8 yıl önce
Büyüme hedefi güzel, fakat biraz da mevcut işletmelerinde kaliteye önem verseler... Asya'da pek çok örnekleri var. Son derece kaliteli ve standartları olan hizmetler üretiliyor. AHL perşembe pazarına döndü. Ayakkabı boyacısı valiz satıyor, çorap satıyor. Her yerde esnaf kendi işinin dışında herşeyi satmak için tezgah açmış. THY lounge giden yolun ortasına cafe, simit sarayı vs kurulmuş. Geçmek ne mümkün. Elbette para kazanacaklar fakat koridorları bari boş bırakın. AHL Zaten kapasite üstü çalışıyor. Bir de lütfen şu anonsları kesip sessiz havalimanına geçin. Anonslar havada uçuyor. Zaten dinleyen yok. Gürültü kirliliği yapmayın bari...
THYTAVTGSHVS ~ 8 yıl önce
SAW'ın TAV'a verilmesi ve havalimanının hizmet anlamında kazandırılması devletimiz ve stratejilerimiz açısından faydalı bir karar olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kime faydalı?? ~ 8 yıl önce
stratejilerimiz açısından faydalı olması durumunu anlayamadım. Kimin stratejilerinden bahsediyorsunuz?Fransızların hakim ortak olduğu ADP stratejileri için mi? ya da havalimanı kapanınca işşiz kalacağını düşünen personel/işeyeri sahibi vb stratejileri açısından mı ?
THYTAVTGSHVS ~ 8 yıl önce
Kime faydalı başlıklı arkadaşımız yap işlet devret modelinde ülkemize ivme kazandırmış bunu ayrıca globalleştirmiş TAV Holding için ise söyledikleriniz bunlar ucuz politikalar TAV ülke için faydalı olmayacak hiç bir şey yapmaz devlete ve devlet büyükleri her zaman dirsek temasındadır. En azından ben dışardan o şekilde görüyorum. Bu hayali senaryolar sadece devlete ve geleceğe zarar ver
sayın THYTAVTGSHVS ~ 8 yıl önce
politikacı olma planlarınız var mı? süslü kelimeler kullanmaya çalışıyorsunuz fakat ne yazıkki içeriği dolu değil.dirsek temasındadır, devlete ve geleceğe zarar verir, çok genel sözler bunlar. Daha gerçekçi olalım lütfen..TAV kamu şirketi midir ülke faydasına çalışır. Ayrıca %40 ından fazlasının Fransız şirkete ait olduğunu da bilmiyorsunuz sanırım.Ortada hayali senaryolar yok, TAV'ın İstanbulda artık işletmesi olamayacağı gerçekliği var.Bahsettiğiniz SAW'ın verilmesi ise evet o en azından şuan için hayali bir senaryo.
mustii ~ 8 yıl önce
dunyadaki hicbir yer Ahlyi tutmaz,tutmayyaccak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AHL ~ 8 yıl önce
Adı dünyaya yeter. Atatürk Havalimanı
... ~ 8 yıl önce
sahip çıkın o zaman. adı dünyaya yeterse..
Kriter ~ 8 yıl önce
Bunu söylerken hangi açıdan baktığınız çok önemli... Örneğin Boğaza en yakın hava limanı kriterini mi ön görerek, kalite mi, kapasite mi?
Öncelik ~ 8 yıl önce
Önce yurt içinde bir tutunun da sonra diğer pazarlara açılın.Yurt içi pazar sürekli genişliyor , filolar büyüyor, uçuş noktaları artıyor ve siz yurt dışındaki alanlara göz dikiyorsunuz. İstanbul gibi bir yer elinizden gidiyor.İş hayatı sadece ambalajdan ibaret değil Sani Bey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hisseler için ~ 8 yıl önce
yurt dışında hangi havalimanı karlı ki? İstanbul gibi bir gelir kaynağı başka bir yerde yok.TAV halka açık firma. Hisse fiyatları düşmesin diye yapılan hareketler bunlar..geçenlerde yalan haber yapıldı bir gazetede SAW TAV a satılıyor diye hemen hisse fiyatları arttı, spekülatif hareketlerden birileri kazanır hep..
pala ~ 8 yıl önce
Sn.Şener şu Sabiha gökçenide alında havayolu şirketleri rahat etsin vesselam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pala ~ 8 yıl önce
her yerinden öpüyorum pala, şu iş bilmezler gitsede rahatlasak

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000